- 28 Mart 2018
- 5.717
- 13.403
- 248
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.481
Beni eklemdnz sanırım mesajım görülmediAy hoş geldiniz, gittikçe kalabalıklaşıyoruz maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni eklemdnz sanırım mesajım görülmediAy hoş geldiniz, gittikçe kalabalıklaşıyoruz maşallah![]()
bence düşük olsa baya kanaman gelmesi gerek diye biliyom belki yerleşme kanaması digcem ama geçmiş oluyor zamanı belki kötü bir durum yoktur bacım ya en kısa sürede kontrol ol Bali haber et bizide acil git direkMerhaba, doktora ulaşmak kolay olmadığı için burdan yazıyorum. 4-5 gündür sadece vajinal akıntıda pembemsi kan vardı ancak 1 saattir kasık ağrısıyla beraber hafif kanama başladı. Şu an 5+3 üm ve Pazar günü acil ultrasona girmiştim keseyi ve solk göründü ancak henüz bebek yok denmişti. Şimdi acaba düşük mü yapıyorum. Aranızda bu haftalarda kanaması olup süreci devam eden var mı?
Genetik test de yapamadnz anladgm kadaryla 2 düşükten sonrasi böyle oluyor.Geçen sefer 4 saat bekledim ultrason için ve İngiltere’de her kadın doğum doktoru ultrason bakmaya yetkili değil. Yani gitsem de boş boş dönebilirim. Daha önce 3 düşüğüm var, ama bu sefer ümitliydim.
ayy ben bıçak saplar gibi oluyor ya habsururken bile iki büklüm oluyom öyle habsuruyom birde güncelleme mi geldi bana anlamadım ahahahahah ben o kadar habsurmam ama simdi her seye habsuruyom yaa sinir bozucuKızlar hapşırınca kasıklarında ağrı hisseden var mı
Hayır yapmadım, çünkü bir çocuğum var ve artık düşünmüyordum. Bu hamilelik o kadar mucizevi bir şekilde oldu ki sanırım o yüzden ümitlendim.Genetik test de yapamadnz anladgm kadaryla 2 düşükten sonrasi böyle oluyor.
yaa anladım balım üzüldüm yaaaBana da bugun kontrol e gittim en son 18 kasim da crl 5+3 ile uyumlu dendi.
Bugun tekrar olcum yapildi dis kese sozde 5+3 te kalmis benim bugun icin 7+3 yada 7+4 olmam gerekirmis ama ben 5+3 te kalmisim yolk tesesi tektas gibi gorundu ama ne bebek var ne kalp atimi son kez carsamba kontrol edilecek yoksa kurtaj dendi ilac kullaniyordu
Yolk gorunse bile embriyo yada kese gerideyse kurtaj deniyor
yaa kıyamam canimmm allaha sini balım en destekçimiz allah rabbim en kısa zamanda seni mutlu edecek emin umudunu hiçbir zaman kaybettme balimm biz. buradayız güçlü kal balımMerhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum
nerde yapıyon balım bende yurt disinda yasiyorumYurtdışında yaşıyorummaalesef öyle bir şansım yok, iş yerinde sürekli röntgen çekiliyor o yüzden işe gitmek istemiyorum dedim 2 hafta rapor vermişti kontrolde keseyi görünce raporu uzatırız demişti, kalp atışı duymadan seni hamile kabul edemeyiz, o yüzden iş yerine söylemen anlamsız demişti. Şimdi haftasonu gece nöbetim var ne yapacağım bilmiyorum iş yerine söyledim hala hastayım dedim süreç nasıl olacak bilmiyorum çok gerginim
hoşgeldin aramıza canime gittikçe kalabaliklasiyoruz negüzellllMerhaba hanımlar yaş 25 ilk gebelik sat 10.10.2025 kese 4+3 kalp atışı 6+5 tahmini doğum tarihi 14/7/2026 beni de listeye ekler misiniz
allahım yerim minik bemişler büyüyorYaa benim bugün kontrolüm vardı 9+1 iz![]()
hadi hayirlisi kusummmEvet ayakları tomurcuklanmış oluşmaya başlamıştı 3 gün geriden geliyor ama sorun değil dedibakalım 2 hafta sonra sanırım bebek formunda görürüm Allahın izniyle inşallah
![]()
Beta 1500 üstü 3000 arası ise vajinal daha yüksekse karından da görünüyorilk muare alttan mi oluyor yoksa karindanmi
hoşgeldin aramıza canim benimmmMerhaba, listeye beni de ekler misiniz?
YAŞ 29
KAÇINCI ÇOCUK 1
SAT 25.09.2025
KESE 5
KALP ATIŞI 6+5
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 4.07.2026 Teşekkürler
canime bende öyle vallahi rabbim bize yardimci olsun güçlü kalalım bitik eller icinEvet evet doktor da öyle söyledi. Satı düzenlememize gerek yok birkaç gün için sorun yok dedi çok şükür bakalımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok başka duygular
ben öğretmenim ailelerimiz yanımızda değil yemekler tiksindiriyor öyle içim almıyor hayatta kalmaya çalışıyoruz bakalım bebişlerimiz iyi olsun da inşallah bu günler de geçer
![]()
Bana anlık çok kötü sancı geliyor bi süre sonra geçiyor, bi kaç kez baya endişelendim ama doktora gittim normal dediKızlar hapşırınca kasıklarında ağrı hisseden var mı
Amin inşallah Allah güç kuvvet versin inşallahcanime bende öyle vallahi rabbim bize yardimci olsun güçlü kalalım bitik eller icin![]()
anladım canim beni biraz ürkütüyor alttan muayeneBeta 1500 üstü 3000 arası ise vajinal daha yüksekse karından da görünüyor