• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, doktora ulaşmak kolay olmadığı için burdan yazıyorum. 4-5 gündür sadece vajinal akıntıda pembemsi kan vardı ancak 1 saattir kasık ağrısıyla beraber hafif kanama başladı. Şu an 5+3 üm ve Pazar günü acil ultrasona girmiştim keseyi ve solk göründü ancak henüz bebek yok denmişti. Şimdi acaba düşük mü yapıyorum. Aranızda bu haftalarda kanaması olup süreci devam eden var mı?
bence düşük olsa baya kanaman gelmesi gerek diye biliyom belki yerleşme kanaması digcem ama geçmiş oluyor zamanı belki kötü bir durum yoktur bacım ya en kısa sürede kontrol ol Bali haber et bizide acil git direk

Geçen sefer 4 saat bekledim ultrason için ve İngiltere’de her kadın doğum doktoru ultrason bakmaya yetkili değil. Yani gitsem de boş boş dönebilirim. Daha önce 3 düşüğüm var, ama bu sefer ümitliydim.
Genetik test de yapamadnz anladgm kadaryla 2 düşükten sonrasi böyle oluyor.

Bana da bugun kontrol e gittim en son 18 kasim da crl 5+3 ile uyumlu dendi.
Bugun tekrar olcum yapildi dis kese sozde 5+3 te kalmis benim bugun icin 7+3 yada 7+4 olmam gerekirmis ama ben 5+3 te kalmisim yolk tesesi tektas gibi gorundu ama ne bebek var ne kalp atimi son kez carsamba kontrol edilecek yoksa kurtaj dendi ilac kullaniyordu

Yolk gorunse bile embriyo yada kese gerideyse kurtaj deniyor
yaa anladım balım üzüldüm yaaa

Merhabalar benim sat 19 Ekim, evde test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim orda da idrarda bakınca pozitif çıkmıştı, bugün kontrol için gittim ultrasonda hiçbir şey görülemedi, 5+4 üm. Beta hcg için kan verdim. Sonuç pazartesi çıkar dediler. Büyük ihtimalle dış gebelik dedi doktor. Daha önce de dış gebelik olmuştu. Çok üzgünüm ağlamamı durduramıyorum
yaa kıyamam canimmm allaha sini balım en destekçimiz allah rabbim en kısa zamanda seni mutlu edecek emin umudunu hiçbir zaman kaybettme balimm biz. buradayız güçlü kal balım

Yurtdışında yaşıyorum 😞 maalesef öyle bir şansım yok, iş yerinde sürekli röntgen çekiliyor o yüzden işe gitmek istemiyorum dedim 2 hafta rapor vermişti kontrolde keseyi görünce raporu uzatırız demişti, kalp atışı duymadan seni hamile kabul edemeyiz, o yüzden iş yerine söylemen anlamsız demişti. Şimdi haftasonu gece nöbetim var ne yapacağım bilmiyorum iş yerine söyledim hala hastayım dedim süreç nasıl olacak bilmiyorum çok gerginim
nerde yapıyon balım bende yurt disinda yasiyorum

Evet evet doktor da öyle söyledi. Satı düzenlememize gerek yok birkaç gün için sorun yok dedi çok şükür bakalım 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok başka duygular 🥰 ben öğretmenim ailelerimiz yanımızda değil yemekler tiksindiriyor öyle içim almıyor hayatta kalmaya çalışıyoruz bakalım bebişlerimiz iyi olsun da inşallah bu günler de geçer 🫣
canime bende öyle vallahi rabbim bize yardimci olsun güçlü kalalım bitik eller icin 🥰

Back
X