Kızlar merhaba. Dertlemesim var size.
Kilolu bir hamişim ben. 114 ile gebe kaldım. Pko dan ötürü kilo vardı. Kilomu vermek için uğraşırken gebe kaldım ve çocuğuma bişey olmasın, sadece o kilo alsın en azından ben almayayım bilinçli davranayım diye aynı diyetisyene gittim. İlk gittiğimle arasında 1 yıl olmuş. O bir yılda çektiklerimi ben bildiğim için diyetisyene gitmek teferruattı, hem zaten ne zaman gitsem yerinde yok oluyordu.
Bunu kendisine bildirmeme rağmen o bir yıl için azarladı beni yaşadıkların mazeret değil diyerek

Aa birde hamile olduğu.u bile bile evli misin diye sordup iyice deli etti eni. kilo vermemin benim için daha iyi olduğunu aynı diyete devam etmem gerektiğini söyledi.
Kilo vermem gerektiğini bende biliyordum zaten ama ne kadar sürede nasıl? Brbrğim için sıkıntı olur muydu? O nasıl beslenecekti? Zaten kilo vermek benim için zor birde karnımda büyüyen minik meleğim olunca nasıl olucaktı? Sorularıma cevap vermediği gibi kilomla alay edip bahanelerimi hor görüp sorularıma gülüp geçti. Fazla mı hassasım dicem ama gücüme gitti açıkçası. Sadece biraz ilgi beklemiştim.
Çok uzun oldu ama gerçekten üzüldüm kızlar nedense