aahh evet bugüün başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.öğleden sonra izin aldım işyerinden randevum 4teydi.dedim biraz moral olsun hem doktorcuma da gidicem bi kuaföre gideyim manikür falan yapptırayım,ohh gittim negüzel ssüslendim keyfim yerinde eve geldim hazırlandım ,çıktık eşimle yola.yolu yarıladık hastaneden telefon geldi,doktorun acil işi çıkmış bırakmış randevuları gitmiş asistanı bir uzman var o bakacak olur mu dediler iyi dedik napalım zaten bir ultrason yapacak. anam hastaneye bir gittik ortalık ana baba günü nasıl kalabalık.sorduk nekadar bekleriz diye dediler 1-2saati bulur.eşim sinirlendi yürü dedi okadar saat bekleyemem ben işim gücüm var ben ağlamaklı çıktık hastaneden

kendi doktoruma randevu alayım tekrar dedim 10gün sonraya veriyorlar en erken ohaaa yaniii

zaten 15gün sonra perinataloga gidicem.. offf nasıl içim sıkıldı anlatamam. neysse ama ben rahat durur muyum? eve yakınlarda birsürü özel hastane var,dedim akşam olsun dogruuu bir nöbetçi doktora,öyle de yaptım gittim gördüm yavruyu

şansıma çokta iyi bir doktora denk geldim sohbet ettik bayaa adamcagızla,keyfim yerine geldi. yavrunun keyfi yerinde,9+3üz aama 10+0 olmuş yavrucek içerde

ultrason fotosunu eklerim birazdana ama pek bi nub'u falan belli gelmedi bana. gerçi kızlar ultrasondaki yerine göre de cinsiyet tahmini yapılıyor falan yazmışlar ama onu hiçbilmiyorum ben nasıl oluyor acaba,??