Benim de gobusum ciktiiii
Cok kotuymus doktorunuz. Canan karatayin hamileler icin karatay beslenmesi diye bir kitabi var. Biraz goz atsaniz. Cok severim canan hocayi, her ne kadar artik Tam uygulamasamda. Kesin kotu karbonhitrarlari azaltip ceviz zeytinyagi ile besliyordur bizi
Internet te ramzi method var. Bebegin degil plesentanin yerini kiyasliyor. Bilimsel makalesini okudum %97 dogru bulmuslar. Ama gel gorki plesantam nerede bulamadigim icin yorumlayamadim kendi ultrason goruntulerimi
Bayanlar dun alisverise bir markete gittik. Kasarli tost yapiyorlar bir reyonda tanitim icin. Bir canim cekti. Sisirdim karnimi sisirebildigim kadar, tostun pismesini bekledim 10 dakika. Kendi arkadaslarina bir dilimin yarisini verdiler, kalanini yediler. Sonra on dakika Ikinci tostu bekledim. Sonra ikinci tost ekmegini 10 parcaya bolup bir tane parca verdiler.

Sonra karnimi yine sisirdim sisirdim, (uzerimde de badi var dar) anlasiliyordur diye dusundum. Bir daha girdim siraya yine kucuk parca verdiler. Off.
Bugun is icin Yanina gittigim muhendislerden biri baska bir ulkeden kurabiyeler getirmis. Ekipte yeniyim, tanimiyoruz birbirmizi. Ama kurabiyelerden bir tane alip ciktim. Gene kendimce sisirdim karnimi anlasinlar ayip olmasin diye.
Ne gorsem canim cekiyor. Sisindikce sisiniyorum hamile bu deyip onlar diye ikram etsinler hatta iki tane Al desinler diye.
Bana gore cok gobegim cikik, cok belli, sisiniyorum bir de. Ya bu insanlar hic anlamiyor mu hamiledir cani cekiyordur diye.