- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #7.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim ne demekÇok saol cnm ya iyiki varsın gerçekten![]()
fotoyu gördüm az öncede nubu tam belli değil anlayamadım diye bişey yazmadım.şimdi tekrar baktım senle haftalarımız aynı nerdeyse 10+0 sın bugun.benim de bikaçgün önce girdiğim ultrason görüntüünde belli olmuyordu nubu bence 11-12 haftalık görüntüler daha belirleyici oluyor. ilk bebeğin mi??
Ben 2 gundur iyiyim iýiyim derken gecmedi sadece hafifledi 10+2 yim bugun burda geriden geliorumKızlarrr bu bulantılar ne zaman geçecek ben 10.haftadayım bulantısı geçen yada hafifleyen varmı?.
4. Hamilelik ama ilk olacak insallahh nasip olursa digerlerini kaybettimfotoyu gördüm az öncede nubu tam belli değil anlayamadım diye bişey yazmadım.şimdi tekrar baktım senle haftalarımız aynı nerdeyse 10+0 sın bugun.benim de bikaçgün önce girdiğim ultrason görüntüünde belli olmuyordu nubu bence 11-12 haftalık görüntüler daha belirleyici oluyor. ilk bebeğin mi??
bo konuda bende müzdaribim tam bugun iyiyim diyorum ertesi gün kusmaktan bişey yiyemiyorum.bugun yine kötüyümKızlarrr bu bulantılar ne zaman geçecek ben 10.haftadayım bulantısı geçen yada hafifleyen varmı?.
ya nubu falan gözükmüyorda böyle ben hep bana gelen gebelerinde bakınca fottolarına içimden geçiririm göz aşinalıgımı olmuşsa artık yıllardır, tutarda tahminlerim.mesela seninki erkek gibi hissetirdi baana bakınca. bir kendiminkini hissedemiyorum zaten4. Hamilelik ama ilk olacak insallahh nasip olursa digerlerini kaybettim

Progestanı 6 7 haftalıkken falan 4 5 gün kullanmıştım. Sonra bıraktım. Ama gebeliğimin başından sonuna kadar beyazımsı kokusuz akıntım hep var hatta baya var. Hiç geçmedi. Doktora gidince sebebini soracağım artık. 12+0 dayız bu arada.Kızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?
Saglikla alayim kucagimada ama yinede merak iste hepimiz saglikli hayirli evlatlar dunyaya getirirz insya nubu falan gözükmüyorda böyle ben hep bana gelen gebelerinde bakınca fottolarına içimden geçiririm göz aşinalıgımı olmuşsa artık yıllardır, tutarda tahminlerim.mesela seninki erkek gibi hissetirdi baana bakınca. bir kendiminkini hissedemiyorum zaten![]()
Benimde öyle hatta ben neredeyse 1 ay günde en fazla yarım bardak su içtim canım. Ama doktorlar hiç bir zaman bir sıkıntıdan bahsetmedi. Su içmediğimi içemediğimi onlarda biliyorlardı. Korkma allahın izniyle birşey olmaz. Kontrolünde özellikle sor bunu doktoruna bir sıkıntı varmı diye. Ama yoktur zaten olsa kontrollerinde söylerdi doktor.Gunde 2 lt su icilmeli diorlar ama ben bulantim arttigi ocin icemiyorum ve cok endiseliyim benim 1 lt ancak buluodr sizlerin nasil
Sagol cnmm icim fefahladi birazBenimde öyle hatta ben neredeyse 1 ay günde en fazla yarım bardak su içtim canım. Ama doktorlar hiç bir zaman bir sıkıntıdan bahsetmedi. Su içmediğimi içemediğimi onlarda biliyorlardı. Korkma allahın izniyle birşey olmaz. Kontrolünde özellikle sor bunu doktoruna bir sıkıntı varmı diye. Ama yoktur zaten olsa kontrollerinde söylerdi doktor.
Benim ne hissediyosun acabaya nubu falan gözükmüyorda böyle ben hep bana gelen gebelerinde bakınca fottolarına içimden geçiririm göz aşinalıgımı olmuşsa artık yıllardır, tutarda tahminlerim.mesela seninki erkek gibi hissetirdi baana bakınca. bir kendiminkini hissedemiyorum zaten![]()

Ben sanki erkeğe benzettim canım gerçi çokta anlamam ama :) 55 tl ye nerde yaptırdın yahu burada heryer ateş pahası.mrb biz de bugün doktora gittik doktor amca cinsiyetimizi ihtimal dahilinde söyledi siz de bir cinsiyet tahmininde bulunur musunuz çok merak ediyorum bu arada ikili testimi de yaptırdım 55 lira verdim bu ayın sonunda sonucunu alacagim
Seninki cok keyifli cikmis sanki kafasinin altina bi elini koymusgibi goruyorum :) cinsiyet isini anlamiorum malesefBenim ne hissediyosun acaba![]()
Maşallah canım grupta erkek tahminleri cogunlukta suan galiba kız tahmini var mı ki acabaKızlar benim kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolunda ense kalınlığımız iyi burun kemiğimiz oluşmuş kan verdim 10 gün sonra çıkacak sonuç meleğim 1 hafta önden gidiyor maşallah.cinsiyetimize %90 erkek dedi:)
Hamileliğinin 5. Haftasından bu yana progestan 200mg günde 3 tane bazen ağızdan bazen oral alıyorum.. haftada bir pruloton depo igne kullanıyorum.. kahve akintim ara ara oluyor. Karnında kanama alani varmış.. o akinti muhtemelen allah'a emanet olsunlar insallahKızlar bir şey soracağım
Akıntılarınız oluyor mu?
Özellikle progestan fitil olarak kullananlar ?