- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #8.061
Herkese Merhaba !..
İnşallah bende 2018 Mayıs annesi olacağım.
Planlı bir gebelik değildi, hatta endometriozis hastası olduğum ve geçirdiğim ameliyatlar ve tedaviler neticesinde bile gebe kalamadığım için artık tüm doktorlar kesin olarak IVF ile gebe kalacağımı söylemişti. Bende bir kaç ay kendimi ruhen dinlendirip, IVF için başvurmaya karar verdim. Ve Büyük bir mucize olarak, tam da IVF için doktora gideceğimiz günlerde gebe olduğumu öğrendim. Gebeliğimi 5+1 'de fark ettim. Öğrendikten sonraki ilk 20 gün FOLBİOL kullandım. Akabinde ELEVİT kullanmaya başladım ve halen devam ediyorum.
Ben şu an 11 haftalık hamileyim. Bu hafta ( 11+0) 'da doktor muayenesine gittim..Bebeğimizin tüm kemik - ense vs ölçümleri , kalp atımları çok iyi çıktı.
Hamileliğim de bulantı, bazı yemeklerden tiksinme, halsizlik, mide yanması ve ekşimesi dışında çok şükür ki iyi gidiyor.
umarım hepimiz için bu süreç sağlıkla ilerler ve bebeklerimizi kucaklarız :)
Ne guzel bi suprizzz! Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah :)
evet ben resmen bu emojiyim
ha şu da var tüp bebek doktorumu da kendi doktorumuzda çok seviyorum inanılmaz başarılılar fakat doğumumu tüp bebek doktorum yaptırsın istemiyor eşi çünkü hastane imkanları sıkıntılı ve kazara ona denk gelmeme ihtimalim olabilir ama kendi doktorumun benden kurtulma şansı yok