seni çok iyi anlıyorum ne zaman olacak diye tetikteyim koşup yetişeceğim mesafenin uzun olmaması lazım

söylicem bu kontrolümde değiştirsin doktorum , teşekkür ederim canım

o dert bende de var canım , tüp bebek doktorum ile diğer doktorum yakın arkadaş , diğer doktorum dediğim aileden biri hattaki yakınım

, takip ve doğumumu o yapsın istiyoruz. Artık ona gitmeliyim diye son kontrolde ikisine de gittim ve tüp bebek doktorumun dediğin gibi muayenesini vs ödüyorum ayrıca . Ona söyleyemedim artık doktorumuzla devam edicez diye aralarında kaldım mahçup oluyorum . Ama bunu devam ettiremem etik değil birbirlerinden haberdarlar yarın bugün konusu olursa çok ayıp olur ikisinede gidiyorum diye. Tüp benek doktorumun ilaç tedavisi şu anki doktoruma çok ters. Şu an ki doktorum Prof ve sende bir sıkıntı yok tüp bebek olabilir ama şu an normal bir gebesin bunca ilaç gereksiz diyor haklı da . Bu konuda bi Kararın olursa yazışalım canım nasıl bi konuşma yapmak gerek İnan ihtiyacım bar fikire

ha şu da var tüp bebek doktorumu da kendi doktorumuzda çok seviyorum inanılmaz başarılılar fakat doğumumu tüp bebek doktorum yaptırsın istemiyor eşi çünkü hastane imkanları sıkıntılı ve kazara ona denk gelmeme ihtimalim olabilir ama kendi doktorumun benden kurtulma şansı yok
canım çok teşekkürler . Folik asiti ne kadar daha kullanman gerekiyor dediler ?