• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar iyi geceler herkes iyi mi :) çok fazla birikmiş geçmiş okuyamadım. Benim bulantılarım geçmek bilmiyor. Bazen günde 4 5 kez kusuyorum bazen kusmuyorum ama sürekli midem ağzımda yaşıyorum. O yüzden hiç keyfim yok. Enerjim.bitiyor. beslenemiyorum. Su dahi içemiyorum. Umarım bebeğim iyidir :(

ekteki de benim bebeğim.doktor şimdilik % 51 erkek diye cinsiyeti söyledi :KK48: sizce nasıl ? benim yaşım 43 olunca ikili tarama testine girdim ama ultrasonda bebeğe bakıldı kandaise yaş itibariyle yüksek risk çıkacağı için gerek görmedi doktorum.özel hastaneye gidiyorum.ama benden kontrol amaçlı fetus dna testi yaptıralım dedi.kandan bakılıyor.1600 tl. ücreti.benim tüp bebek olduğu için embriyo genetiğe gitti bahçeci fulya da sağlıklı embriyo olduğu % 99. yanılma payı % 1.bakalım tüp bebek doktoruma yazıp soracağım whatsappdan.eğer o da yaptır derse devlet hastanelerinin genetik tanı bölümü bakıyor bu teste.numune hastanesine gitsem mi diyorum @sofiarya senin bir bilgin var mı ? biz tüp bebekte o kadar paralar harcadık ki şu an 1.600 tl. artık verebileceğim bir rakam değil.fetüs dna testi yaptıracak olan araştırma içinde olup ücretleri bilen var mı ankaradayım bu arada.
Bence seninki kız tatlım:KK200:

Kızlar iyi geceler herkes iyi mi :) çok fazla birikmiş geçmiş okuyamadım. Benim bulantılarım geçmek bilmiyor. Bazen günde 4 5 kez kusuyorum bazen kusmuyorum ama sürekli midem ağzımda yaşıyorum. O yüzden hiç keyfim yok. Enerjim.bitiyor. beslenemiyorum. Su dahi içemiyorum. Umarım bebeğim iyidir :KK43:
Çok geçmiş olsun tatlım yaa

Kızlar ilk üç ay yedim şimdi diyetisyene gitsem en azından bir iki kilo veremezmiyim sakıncalı olurmu acaba çok canım sıkılıyor varmı fikriniz
Ekmeği az yesen abur cubur yemesen de çocuk gayet beslenir tabi et süt yumurta ceviz fındık badem günlük belli ölçülerde yersen yemeği de az ekmekle hiç kendin kilo almazsin ve tabi yürüyüş de yapsan belki bebiş gelişirken sende azıcık forma girersin. Lohusa ve emzirme dönemi yemeyin çok bol su hafif gıdalar, o zaman hem süt çok olur hemde benim gibi belki 27 kilo olan doğum kilosu gider hemde ilk 10 ayda tabi az da olsa hergun egzersiz şartıyla kilo vermek kolay inşallah sağlıklı dogsunlar da

Clexane piyasada yok dendi bize rapor çıkarttınız mi eğer çıkartmadıysan doktor nekadar yazarsa yazsın 1 kutuyu öder diğer kutular ücretli olur sağlık hekimininde uzman olması gerekiyormuş yoksa raporda olsa yazamıyırlar ben rapor çıkarttım 60 günlük yani 6 kutu her gittiğimde 6 kutu yazıyor artık yoksa 10 günde bir zor oluyor gerçekten... Hatta bugün almaya gidicem ama claxine yokmuş eşdeğeri verilecek bugün...
Arkadaşlar benim kullandığım cleksan değil,enox.. ve sınırda yok.. ben 30 tane aldım mesela bitince yine yazacak doktorum..şaşırdım..

Ben kilolu hamişlerdenim. 114.5 ile hamile kaldım bu sabah tartıldım 115.7 yim. Bazı zamanlar gaz ve yediklerine nazaran fazla çıkıyor insanın hemde 2 kilo kadar.
Selam kader arkadaşım.. bende yaklaşık 98 le hamile kaldim şimdi 103 kiloyum.. doktorum tehlikeli fazla yeme diyo..:kk77::bicak:

Ekmeği az yesen abur cubur yemesen de çocuk gayet beslenir tabi et süt yumurta ceviz fındık badem günlük belli ölçülerde yersen yemeği de az ekmekle hiç kendin kilo almazsin ve tabi yürüyüş de yapsan belki bebiş gelişirken sende azıcık forma girersin. Lohusa ve emzirme dönemi yemeyin çok bol su hafif gıdalar, o zaman hem süt çok olur hemde benim gibi belki 27 kilo olan doğum kilosu gider hemde ilk 10 ayda tabi az da olsa hergun egzersiz şartıyla kilo vermek kolay inşallah sağlıklı dogsunlar da
Karatay in hamileler için olan kitabını ve Ayşe önerin hamilelik kitabını aldım.. boş kaldıkça okuy:hamarat:orum.. ikisinden birinde hamileykenya calismayin diyor.. sadece sağlıklı beslenip kilo almayın..

Selam kader arkadaşım.. bende yaklaşık 98 le hamile kaldim şimdi 103 kiloyum.. doktorum tehlikeli fazla yeme diyo..:kk77::bicak:
Haklısınız evet. Ben zaten diyet yaparken hamile kaldım hatta test yağtığım gün bol bol alt karın kası falan çalışıp zıplayıp gelmiştim :KK49: neyse. Ama almamak gerek bence. Dikkat etmeli. Gerçi merabolizmam bu ara herzamankinden çook çalışıyor hamdolsun. :anneadayı::KK200: 9 kiloyu aşmamayı hedefliyorum kendimce

Herkese Merhaba !..
İnşallah bende 2018 Mayıs annesi olacağım.
Planlı bir gebelik değildi, hatta endometriozis hastası olduğum ve geçirdiğim ameliyatlar ve tedaviler neticesinde bile gebe kalamadığım için artık tüm doktorlar kesin olarak IVF ile gebe kalacağımı söylemişti. Bende bir kaç ay kendimi ruhen dinlendirip, IVF için başvurmaya karar verdim. Ve Büyük bir mucize olarak, tam da IVF için doktora gideceğimiz günlerde gebe olduğumu öğrendim. Gebeliğimi 5+1 'de fark ettim. Öğrendikten sonraki ilk 20 gün FOLBİOL kullandım. Akabinde ELEVİT kullanmaya başladım ve halen devam ediyorum.
Ben şu an 11 haftalık hamileyim. Bu hafta ( 11+0) 'da doktor muayenesine gittim..Bebeğimizin tüm kemik - ense vs ölçümleri , kalp atımları çok iyi çıktı.
Hamileliğim de bulantı, bazı yemeklerden tiksinme, halsizlik, mide yanması ve ekşimesi dışında çok şükür ki iyi gidiyor.
umarım hepimiz için bu süreç sağlıkla ilerler ve bebeklerimizi kucaklarız :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. hepimizi. İnşallah... Allah a emanet..

Günaydın kızlarrrrr güzel hamile kıyafetlerini nerde bulabiliriz özellikle boğazlı kışlık elbiseler nerde hiç gözünüze çarptımı

Günaydın kızlar. Bugün çok mutluyum çünkü bebeğimi gorucem.:KK200: 2 buçukta randevum var. İnşallah sagliklidir,inşallah gelişimi olmasi gerektiği gibidir. Çok heyecanliyim ve cok merak ediyorum. Korkuyorumda açıkçası. Şimdi saatler geçmez bana. Bu kadar endiselenmem normal mi acaba ? Benim gibi olan var mı ?

Günaydın kızlar. Bugün çok mutluyum çünkü bebeğimi gorucem.:KK200: 2 buçukta randevum var. İnşallah sagliklidir,inşallah gelişimi olmasi gerektiği gibidir. Çok heyecanliyim ve cok merak ediyorum. Korkuyorumda açıkçası. Şimdi saatler geçmez bana. Bu kadar endiselenmem normal mi acaba ? Benim gibi olan var mı ?
Normaldir icini ferah tut. Bende senin gibiyim haftaya ikili testim var nasil korkuyorum anlatamam. Bide sadece bi olasilik. Ama bebegi dogana kdr kendini mahveden o kdr cok kisi okudumki. Ödüm kopuyo

Bebeğin kalp atışlarını alamadığımız için gebeligim, bu gün, yani 10 haftalıkken sonlandırıldı. Ilk etapta duzgun bir form cizen gebelik kesesi son bir haftadir duzensizlesti ve icinde embriyo canlanmadi. Kromozomsal bir anomali veya kalitesiz sperm kalitesiz yumurtadan olabilir dedi doktorum. Boyle de tecrubemiz oldu. Sizlere mutlu ve sağlıklı doğumlar dilerim. :nazar:
çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin tez zaman da.

Var var olmaz mı .. benim de 4te randevu var ayni şeyleri hissediyoruz

Back
X