- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.681
Kızlar ben ayrıntılı ultrason için haftaya randevu aldım, 20. Haftaya yeni girmiş oluyorum. Acaba çok mu erken diye tereddüt hissetmeye başladım. Bir hafta sonrası için de yer bulamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar boğazım çok aciyor ve kaşınıyor. Tuzlu gargara yaptım tantum verde ile de gargara yaptım ama hala aciyor normalde ise yarardı tantum ama yaramadı.
başka bir tavsiyeniz var mi boğaz ağrısı başlangıcını durdurmak için.
bende hafta sonundan beri senin gibiyim.yapmadigim şey kalmadı diyebilirim.limonlu ballı zencefil,ıhlamur,bol meyve,alıç marmelatini sıcak suyla içtim.simdi biraz toparlandim gibi.doktorum geçmezse kulak burun bogazciyla görüş dedi.bide grip için corsal kullanabilirsin dedi.yarında ayni olursam alıp başlıycam ilaca
Teşekkürler canim su anda hala boğaz ağrısı olarak devam ediyor büyük ihtimal faranjit bunun sonu sonra burun akintisi aklımda olsun corsal
Aslında bişeyim yoktu ufak bir tartışma biraz sinirlenmem hemen boğazımı kasindirmaya başladı. Sizde benin gibi sinirlenince yada üzülünce hemen hasta oluyormusunuz. Benim bağışıklığın hemen düşüyor yaaaoffff
O konuda çook haklı doktor evet acil durumlarda bile 26. Hafta bekleniyor ve girdiği an bebek alınıyor... Benimde öyle oldu kuzucuğum..bende alışveriş işini herkese diyorum acele etmeyin para hazırsa birazda göz gezdirdiyseniz herşey hazır demek zatenBilemedimki 26 haftalardan sonra yasam degerleri daha artiyo sanirim. Aslinda cinsiyetten geldik bu konuya bana ne istedigimi sordu. bende kizim var ama kiz olsada fark etmez erkekde o benim canim dedim. oda 100de 50 kiz 50 erkek diyelim ozaman dedi. bende sadece bebegime hazirlik hapmak istiyorum dedim. Oda simdi hic birsey alma dedi. 26 haftalari bi gorelim dedi sonra birsey olursa cok uzulursn dedi risk olayinida sordum her hamilelikde risk vardir annesi dedi. Yani oyle gecti
Canım karnımdaki ağrı ve kasılmalardan dolayı verdi haftada bir vuruluyorum daha öncede kanamam olduğunda vermişti dört hafta kullanmıştımSürekli mi vurulıçuyosun sen ben ilk kez vuruldum Sancudan dolayı bide progestan verdi
Can'ım benim doktorum muayene için ayrıntılı ultrasondan sonra gel dediler. Sonuçta kendi doktorunun da görmesi gerekebilir.Herkese mrb kızlar bişey sorucam bu ayrıntılı ultrasonu çektikten sonra sonuçla beraber gidip kendi doktorumuzda yeniden mi muayane oluyoruz nasıl oluyo kizimda nasıldı unutmuşum 3 yilda herşey sil baştan![]()
Erken olsa randevu vermezlerdi herhalde Can'ım. Sıkıntı yapma. Zaten 20. Haftaya girmiş oluyorsun.Kızlar ben ayrıntılı ultrason için haftaya randevu aldım, 20. Haftaya yeni girmiş oluyorum. Acaba çok mu erken diye tereddüt hissetmeye başladım. Bir hafta sonrası için de yer bulamadım.
Kizlar gunaydin cok kotu birgun geciriyorum.
Dun bulanti bilekligimin oldugu yerde cok agri hissettim.bu agri gece beni uyutmadi bilekligi cikardim ama alerjide yapmis . Simdi kolumu kullanamiyorum. Hic yasayan varmi aranizda nette hic bununla ilgili birsey bulamadim
Gercekten mi valla onu doktora ya da eczaneye sor hamileligi bilmiyorum canim ama eger kullaniliyosa baya hayir duani alirim mucize gibi birsey o. Zarari oldugunu sanmiyorum. Asit tarzi birsey yakiyo yarayi. Ben eskiden aftlardan doktora giderdim. Doktorda asitle yakardi. Ayni hesapHiç duymadım canım. Hamileyken kullanılıyor mu
Amin inşallah canım evet hafta vurduruyorumAllah yardım etsin canım herhaftamı vuruluyorsun.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımıza alınca unutuvercez İnşallah.....
Dün bende öyleydim ağrıdan uyuyamadım elimi yastığın altına koyup üzerine ağırlık verince biraz Ağrı kesildi damarlarım falan şişmiştiKizlar gunaydin cok kotu birgun geciriyorum.
Dun bulanti bilekligimin oldugu yerde cok agri hissettim.bu agri gece beni uyutmadi bilekligi cikardim ama alerjide yapmis . Simdi kolumu kullanamiyorum. Hic yasayan varmi aranizda nette hic bununla ilgili birsey bulamadim
çok güzel yakın olmasına sevindim, weryew arladaşımızda afiyet hastanesinde yaptıracakmış, ben daha karar vermedim, bu perşembe randevum var devlet hastanesindeki doktoruma, ona danışıcam , bir şey demezse kendim seçeneklere bakıcam artıkErdem bana çok yakın orası olabilir , arkadaş en uygun saygı Hastanesi̇ diyordu oraya gitmeye gerek kalmaz ozaman
Bu amniyosentez değil sanırım demi üstteki sonuç temiz çıkmıştı kromozom sayılarında sıkıntı yok diyor şükürEki Görüntüle 2078238sofiarya Yaaa dr randevuma daha var ve bilgine ihtiyacım vat
Buralardasındır umarımmm . Çıkan ön sonuç bana ümit vermeli mi sence ?
ayrıntılı ultrason mu girdiğin canım, bu konuda bilgim yok ama başka doktorlara görün istersen, inşallah yanılmıştır doktorultrasonda oğlumun beyninde tek taraflı kist gördü doktor aynı durumu yaşayan var mi teselliye ihtiyacım var