2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de öyle İnan. Hiç de şirin durmuyor daha 5 aylık bile olmayınca. Ben de aynı 68 i gördüm yukıldım :KK43: sonra vermesi densıkıntı emmezse diye ödüm kopuyor

Niye böyle acaba canım. Sen de öğretmendin sanırım. Sabah 6.30’da uyanıyorum okulda full ayaktayım eve gel yine öyle bak hala uyumadım. E zaten küçük kızım var. Çok üzülüyorum aynen 23 aldım. Hamilelik öncesi zayıf mıydın. Ben zayıf ve kilosu sabit, hiç kilo almayan biriyim. Ama hamilelikte bişey oluyor bana. Deli gibi tatlı istiyor canım dikkat etsem de alıyorum bir de yesem ne olacak
Ben çabuk kilo alıp veren biriyim aynen rehber öğretmenim ben aldığım 27 kiloyuda verdim ama sporla dikkat ederek yazın 55 olmuştum yavaş yavaş arttı sonra hamile kalınca yine aldı başını gidiyor :(

Haklisin canim, sagolasin bende korkuyorum 22. Haftayi bir gecsem rahatlicam sanki her zaman risk yokmus gibi ama insan gene de zaman gectikce baglaniyor karni buyudukce umitleniyor Allahm yavrularimizi bizlere bagislasin. Hic hazirlik yapmayinca da by bebege haksizlik yapmis gibi hissediyorm keske almasalar da en azindan muhabbetini yapsalar agzimi acsam daha kucuk buyusunde neler alirim diyor cok bozuluyorum kavga cikaracak kadar gicik oldum ama seslenmiyorum
:KK70::KK70:inan ben de aynı moddayım. Konusu geçse kavgaya hazırım yani. En azından planlama yapalım konuşalım ama yok. Yavrularımız hatrına sabredicez. Yeter ki iyi olsunlar :KK68:

Bende mustelanın çatlaklar için spreyi var, onu kullansam? Sen doğal olsun diye onu kullanıyorsun sanırım değil mi canım?
Canım hem doğal hem bana yetiyor hem de ekonomik gratiste felan var 150 ml 30 lira soğuk sıkım.ben haftada bir şişe bitiriyorum nerdeyse

Ben çabuk kilo alıp veren biriyim aynen rehber öğretmenim ben aldığım 27 kiloyuda verdim ama sporla dikkat ederek yazın 55 olmuştum yavaş yavaş arttı sonra hamile kalınca yine aldı başını gidiyor :KK43:
Canım rehber öğrt de olsan okul içinde mutlaka dolaş ben 3 gün okula gidiyorum ondada hiç yerimde durmuyorum kalan 3-4 günde bir saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum çünkü bende baştan hızlı kilo aldım frenledim 20 gündür kilom sabit

Canım bu hücre grubu yani eozinofil,bazofil,nötrofil gibi hücreler genelde basit üst solunum Yolu enfeksiyonu geçirdiğinde ya da alerji durumlarında yükselirler. Genelde referans değerlerinin çok çok üstüne çıkmamış değerler önemsenmezler bile. Yakın zamanda grip falan olduysan ondan bile yüksek çıkmış olabilir. Nekadar yüksek sonucun resmini gönderebilir misin?

Eklentiler

• 20171213_225032.webp
    20171213_225032.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 80
Canım bu hücre grubu yani eozinofil,bazofil,nötrofil gibi hücreler genelde basit üst solunum Yolu enfeksiyonu geçirdiğinde ya da alerji durumlarında yükselirler. Genelde referans değerlerinin çok çok üstüne çıkmamış değerler önemsenmezler bile. Yakın zamanda grip falan olduysan ondan bile yüksek çıkmış olabilir. Nekadar yüksek sonucun resmini gönderebilir misin?

Eklentiler

• 20171213_225258.webp
    20171213_225258.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
Ev tipi ana kucağı olarak ben bunu aldım kızlar.. çocuk hareket ettikce kendi kendini sallıyo motor kaslarının geliştirmesi açısından falan iyiymiş.. size de fikir olsun markası “babybjörn”

Eklentiler

• 194D86B9-AB2A-4048-A006-1D3C8311B8BA.webp
    194D86B9-AB2A-4048-A006-1D3C8311B8BA.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 84
sofiarya sofiarya canım telde gayet net ama yüklenince görüntü biraz bulandı İnş anlarsın bu arada yakında boğaz enfeksiyonu geçirmedim ben endişe etsemmi ya içime kurt düştü valla gerçi sağlık ocağı doktoru çıktıyı aldı ama bakmadı sanki bilemiyorum oarada kolumun morluğunu söyledim gece uyutmadı ağrıdan kan almışlardı... RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın herşeyden korkar oldum eskiden hiç böyle değildim:hasta:

Canım hem doğal hem bana yetiyor hem de ekonomik gratiste felan var 150 ml 30 lira soğuk sıkım.ben haftada bir şişe bitiriyorum nerdeyse
Haftada 1 şişe bitiriyorsanız pek de ekonomik olmuyor. Doktorum Lierac jeli önerdi onu aldım ben de yeni başladım. Dermoeczanem den 100 liraya aldım. 200 ml, en az 2 ay gider hatta daha fazla. Bence bir de bunu deneyin isterseniz. Doktorum çatlakların oluşup oluşmaması genetik ama bu konuda en iyi olan Lierac dedi. Çoğu kişi de tavsiye ediyor. Benim kilo alıp vermeden dolayı zaten çatlaklarım var ama inşallah artmaz.

Kızlar eşim kıyafet değişirken ışıkta beni gördü ilk lafı sizce ne olur???? Aşkım daha çok büyürmüü?? Oan güldüm ama içim eyvah dedi... Yolun başındayız dedim dur bakalım tabi adamda haklı 3 doğum yaptım böyle olmadın kız bebek gerçekten farklıymış yani bende öyle oldu hayatımda ilk defa 60 kiloyu gördüm doğuma bile bu kiloyla gitmedim... İşin şakası tabi kızlar eşim 100 kiloda olsan düşünme sakın yeter ki sağlıklı olsun bebiş diyo.. İnş doğum sonrası vericez burdan zayıflama formüllerine devam edicez İnşallah

Ben de hep unutuyorum sürmeyi. :olamaz:
Sanırım çatlamaya başlayınca aklımıza gelecek sürmek :bicak:

Ev tipi ana kucağı olarak ben bunu aldım kızlar.. çocuk hareket ettikce kendi kendini sallıyo motor kaslarının geliştirmesi açısından falan iyiymiş.. size de fikir olsun markası “babybjörn”
Can'ım bu model çok pahalıydı. Görmüştüm. Bu kadar pahalı bir seye gerek var mı ki? Gerçi bütçe meselesi bu biraz da.
Ama siz almışsınız iyi günlerde kullanın.
Kızlar eşim kıyafet değişirken ışıkta beni gördü ilk lafı sizce ne olur???? Aşkım daha çok büyürmüü?? Oan güldüm ama içim eyvah dedi... Yolun başındayız dedim dur bakalım tabi adamda haklı 3 doğum yaptım böyle olmadın kız bebek gerçekten farklıymış yani bende öyle oldu hayatımda ilk defa 60 kiloyu gördüm doğuma bile bu kiloyla gitmedim... İşin şakası tabi kızlar eşim 100 kiloda olsan düşünme sakın yeter ki sağlıklı olsun bebiş diyo.. İnş doğum sonrası vericez burdan zayıflama formüllerine devam edicez İnşallah
Yahu 60 ne ki:KK49: ben hamile kaldığımda bile 66 idim. Eşin bence göbeğin için demiştir onu :))

Haftada 1 şişe bitiriyorsanız pek de ekonomik olmuyor. Doktorum Lierac jeli önerdi onu aldım ben de yeni başladım. Dermoeczanem den 100 liraya aldım. 200 ml, en az 2 ay gider hatta daha fazla. Bence bir de bunu deneyin isterseniz. Doktorum çatlakların oluşup oluşmaması genetik ama bu konuda en iyi olan Lierac dedi. Çoğu kişi de tavsiye ediyor. Benim kilo alıp vermeden dolayı zaten çatlaklarım var ama inşallah artmaz.
Arkadaş baya sık ve yoğun kullanıyor olmalı.
Kesinlikle haftada bir şise bitecek kadar değil. Üstelik benim aldığım 18 tl olandan.
Ve Emin'im ki her gün sürsem bile 9 ayı tamamlarım.
Özellikle çatlak kremi olarak satılanlara gerek Yok bence. Önemli olan doğal bişeyle nemlendirmek. Zaten genetik patlağa denk gelirsek ne yağlar ne de kremler kurtarır bizi :KK45:

Can'ım bu model çok pahalıydı. Görmüştüm. Bu kadar pahalı bir seye gerek var mı ki? Gerçi bütçe meselesi bu biraz da.
Ben çok para vermedim yurtdışına tatile gitmiştim geçtiğimiz ay oradan aldım hem bunu hem bebek arabasını anakucağına 120 euro verdim sanırım burada kaç para pek bilmiyorum

Lierac sprey Gratis te o indirim günü 70 lira civarıydı keşke alsaymışım...bende hem Bio Oil hem soğuk sıkım hindistan cevizi yağı var sürüyorum...oğlumda ne yapsam olmadı epey çatlağım var bunda da farklı olmaz annemin de karnı harita gibi zaten...yine de her gün yağlanıyorum

Yahu 60 ne ki:KK49: ben hamile kaldığımda bile 66 idim. Eşin bence göbeğin için demiştir onu :))
Yok totom bi değişti sanki benm değil aldığım 4 kilo bukadar mı değiştirir ben de şoktayım

Cok Yrintili yaa bu liste. Ben heralde bukatelere hic bakmayip kendi listemi olusturacagim. Surayi almaya kalksam altindan kalkamam. Hasta bezine gerek var mi mesela? O kadar yogun mu kanama oluyor? Veya hastane icin 5 tane atlete gerek var mi? Sonucta max. İki gece kalacaz bir aksilik cikmazsa.
Yani kanama kisiden kisiye yogunlugu degisiyodur ama hasta bezini gec bebek bezi kullanani duydum demekki yogun olabiliyor. Almazsan cok zorda kalirsan kendi bebeginin bezlerinden kullanirsin illa sart degil ama rahat olur mu bilmiyorum. 5 atlet yazmis sen koy 3 kafana gore eksik gelmesin de fazlasi goz cikarmaz. Bide mutlaka bi tane kullanilmis olan eski bi gecelik koyulmali diye dusunuyorum cunku dogumdan sonra onu giydiriyolarmis ustun basin temiz olmuyo daha sonra odaya gecince bi temizlenip degistirilir.

Lierac biliyorum selülit için almıştım geçen yıl..ben günde 2-3 kere yağlanıyorum bol ve masaj yapıyorum çaglamaktan çok korkuyorum arkadaşımın baseni sadece çatlamıştı ondan korkuyorum elim hiç aza gitmiyor:)) iyice yediriyorum vıcık olmak hoşuma gidiyor:))göbeğim hep nemli:) lierac alsam bu kadar sürmeyle iflas ederim :)))

Back
X