2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben çok para vermedim yurtdışına tatile gitmiştim geçtiğimiz ay oradan aldım hem bunu hem bebek arabasını anakucağına 120 euro verdim sanırım burada kaç para pek bilmiyorum
Oooo Can'ım sen çok uyguna almışsın zaten. Burda baya pahalı. Foto ekledim

Eklentiler

• IMG_3390.webp
    IMG_3390.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 83
Lierac sprey Gratis te o indirim günü 70 lira civarıydı keşke alsaymışım...bende hem Bio Oil hem soğuk sıkım hindistan cevizi yağı var sürüyorum...oğlumda ne yapsam olmadı epey çatlağım var bunda da farklı olmaz annemin de karnı harita gibi zaten...yine de her gün yağlanıyorum
Lierac sprey var mi ki sadece jel var diye biliyorum. Yag gibi ya da krem gibi olsa daha iyi olacak ama lierac bildigim kadariyla tek cesit. Mustelada sprey yag var. bide subeden subeye degisiyo sanirim ben sordugum gratise lietac yok demisti watsonstan aldim 200 ml 129 tlydi

Oooo Can'ım sen çok uyguna almışsın zaten. Burda baya pahalı. Foto ekledim
Evet baya ffark etmiş bebek arabası da öyle oldu bi de ilk çocuğum başka yapmayıda düşünmüyorum o yüzden para hesabı pek yapmıyorum.. rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin oğluma :) hepimizin evladına

Ya kizlar bu bebek arabasi ana kucagi ev tipi ana kucagi com pahali degilmi. Tecrubeli anneler ortalama fiyat olarak kac paraya alirsak kaziklanmis olmayiz. Bide yurtdiainda ne kdr ucuzmus ya

Ya kizlar bu bebek arabasi ana kucagi ev tipi ana kucagi com pahali degilmi. Tecrubeli anneler ortalama fiyat olarak kac paraya alirsak kaziklanmis olmayiz. Bide yurtdiainda ne kdr ucuzmus ya
Canım benim anladığım her bütçeye göre hepsinden var.. sadece pazarlama taktiği, görsellik ve işlevsel olarak farklılıkları var.. ben avrupa da bi ülkeye gitmiştim uygundu ama amerika’da falan çok çok daha uygun ama şuan o kadar uzun uçamam diye hiç o topa girmedim.. mesela bebek arabası bura da oto koltuğu falan tam takım 6 bine geliyodu biz 1000 euro gibi bi fiyata aldık yine çok aslında ama dediğim gibi hevesim kalsın istemedim.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize ne aldığımızın pek bi önemi yok aslında ben kendimi tatmin ediyorum suan

Depend hasta bezini rahmetli annanem Alzheimer hastası idi onda kullanırdık dışarı geçme olmazdı
ben doğumdan hemen sonra yandan bantlı hasta bezi kullandım normal doğum sonrası hemşireler gelip kanamani kontrol ediyorlar kilot tipi o durumda rahat olmuyor doğum sonrasi bi iki gün kullanıp pede geçiş yaptım zaten her wc ihtiyacınız da değiştiriyorsunuz birde baticonlu suyla temizliyordum kanama azalınca hasta bezi yerine ped daha ekonomik ama hastanede normal dogum sonrasi mecbur 1 tane bile olsa hastabezi
Sezeryan sonrasını bilmiyorum malesef

Yurt disindada bence cok uygun degil arkadasin ekledigi ana kucagi 120 euro yaklasik 550 tl gibi bisey. Euro kazansak iyiydi:halay:

Yok canım bir sıkıntı. .Maximum değeri 0,20imiş seninki 0,23 çıkmış bundan birşey çıkmaz için rahat olsun ;)

@toist @ftmkya @Ssedmikraska kesinlikle Depend Emici Külot tek geçerim...az da olsa kanama çok da olsa istediğin gibi sere serpe yat dön kalk dışına bişey sızmıyor tamamı ped olan bir külot düşünün...vee çıkarıp atıyorsun çok pratik çok rahat harika

Kanama sezeryan ya da normal her ikisindede mi oluyor

@toist @ftmkya @Ssedmikraska kesinlikle Depend Emici Külot tek geçerim...az da olsa kanama çok da olsa istediğin gibi sere serpe yat dön kalk dışına bişey sızmıyor tamamı ped olan bir külot düşünün...vee çıkarıp atıyorsun çok pratik çok rahat harika
hiçbir bilgim yoktu çok teşekkürler ne iyi ettiniz bunu bizimle paylaşarak :) boyut olarak ne tavsiye edersiniz peki?

Evet yurtdışında birçok ürün bize göre çok ucuz, onlarda vergi kesintisi yok. Ürünün fiyatı neyse onu ödüyorsun.

Kızlar herkese günaydın, lütfen bana bir akıl verin. Benim ara ara makatıma sancı giriyor, kramp gibi ama çok katlanılmayacak şekilde değil. Çoğunlukla da kuyruk sokumum sızlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Arkadaş baya sık ve yoğun kullanıyor olmalı.
Kesinlikle haftada bir şise bitecek kadar değil. Üstelik benim aldığım 18 tl olandan.
Ve Emin'im ki her gün sürsem bile 9 ayı tamamlarım.
Özellikle çatlak kremi olarak satılanlara gerek Yok bence. Önemli olan doğal bişeyle nemlendirmek. Zaten genetik patlağa denk gelirsek ne yağlar ne de kremler kurtarır bizi :KK45:
Çevremde çok hamile var ve hepsi memnun doktorum da onu önerin de almak istedim. Sonradan pişman olmayım diye. Ayrıca Bio oil de aldım. Basta onu kullandım 1 hafta, o da iyi ama vücudun emmesi için biraz beklemek gerekiyor ve bol kullanıyorsun ister istemez çabuk bitecek gibi. Ben de hindistan cevizi yağı alıp dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum. Gerçi benim çatlaklarım zaten var amacım çok artmasın.
Lierac sprey Gratis te o indirim günü 70 lira civarıydı keşke alsaymışım...bende hem Bio Oil hem soğuk sıkım hindistan cevizi yağı var sürüyorum...oğlumda ne yapsam olmadı epey çatlağım var bunda da farklı olmaz annemin de karnı harita gibi zaten...yine de her gün yağlanıyorum
Bio oil 1 hafta kadar ben de demedim, yağ hissi pek hoşuma gitmedi. Bir de cabuk bitiyor gibi geldi.
Lierac biliyorum selülit için almıştım geçen yıl..ben günde 2-3 kere yağlanıyorum bol ve masaj yapıyorum çaglamaktan çok korkuyorum arkadaşımın baseni sadece çatlamıştı ondan korkuyorum elim hiç aza gitmiyor:)) iyice yediriyorum vıcık olmak hoşuma gidiyor:))göbeğim hep nemli:) lierac alsam bu kadar sürmeyle iflas ederim :)))
Evet çok bol sürüyorsunuz galiba, ben o vıcık vıcıklığı sevmiyorum. Her akşam düzenli olarak sürsem bana yetecek. Onu bile düzgün yapmıyorum. Ne yaparsak yapalım olacağı varsa olacak da keşke kullansaydım dememek için deneyeceğiz bakalım.

Gunaydin hanimlar bu gun nasiliz biz kizimla griple bogusuyoruz. Oglusumda gayet sakin cocuk annesini pek tekmelemiyor. Can sıkıntisindan igne oyasina sardim bu aralar

Gunaydin hanimlar bu gun nasiliz biz kizimla griple bogusuyoruz. Oglusumda gayet sakin cocuk annesini pek tekmelemiyor. Can sıkıntisindan igne oyasina sardim bu aralar

Merhaba canim gecmis olsun. Benimde dun sen aklima gelmistin. Kan hapina devam ediyormusun? Bana Gynoferon verdi doktor ve bi rahatsizlik vermedi belki sende onu sorabilirsin? Pembe draje seklinde.

Kızlar yeni doğum yaptım tecrübe mi söylüye yim devlette hasta bezi 2 tane isteniyo birde altına sarılan yatak üstü bezler varya onlardan bezi hiç takmadılar bile bana sadece altımda örtü vardı koruyucu zaten sonda takılı oluyor... Uyanınca veya uyuşukluk geçince kalkıyorsun pijama falan giyiyorsun... İter Pet koy ister depend ama evde depend ben kullanamadım kullanırım diyenler tabiki alır yanına.. Normal doğumda kanama daha yoğun oluyor ilk 2 3 gün sonra normal oluyo yoğun dediğim hani en yoğun gününüzü düşünün öyle ama daha pıhtılı onda ilk kaldırırken takılıyor hasta bezi sonra yine sana kalmış ben yine değiştim 2 saat sonra yani bu rahata göre değişir kimi öyle kimi böyle rahat ediyo... Ama şunu biliyorum sezeryan sonrası hafif sıkan korse gerçekten iyi geldi bana hiç yatamadım bebek yoğun bakımda olduğu için onu kullanınca rahat ettim sıkı tuttu karnımı gerçekten. Ama şu sımsıkı değil hafif kilot şekli korselerden bahsediyorum birde çantanıza tatlı bisküvi meyvesuyu atın refekartçınız daimi duramazsa yanınızda doğum sobası ilk istenen şeyler

Back
X