2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende almadım zaten ablasının küçüklükleri duruyor illaki hastane çıkışları eldivenler battaniyeler alınacak ama daha erken diye düşünüyorum ınsalh paylaşacağınız günlerde yakindir
benim ilk bebişim önceden kalanlar da yok yani:süslü: üç tane kaybım olduğu için tedirginim hep. biraz daha büyüsün diye bekliyorum

Canım benim bir önceki hamileliğinde klabibdurmustu 9 haftalık hiç bir belirti vermemişti ağrı sizi kanama falan olmadi kafana takma yiyecek ekmeği varsa zaten tüm zorluklara rağmen tutunur annesine hoş takma diyorum bende takıyorum ama belirti olmuyor hem şuan küçükler belli belirsiz olur hareketleri
İnşallah canım.. teşekkürler.

bugün 19. haftaya girdim ve sabah tekme gibi bişeyler hissettim ilk kez, ben de senin gibi korkuyordum. bulantım geçti, karnım boş gibi geliyordu. şükür birşeyi yokmuş, hatta kıpır kıpırdı ulrasonda. endişelenme, birşeyi yoktur seninkinin de
Biraz içim rahatladı şu an, umarım ben de haftaya veya 20 iken duyarım. Kontrolüm de iki hafta sonra, detaylıya gireceğim. Umarım beni çok bekletmeden kendini tekmeleriyle farkettirir. Senin de gözün aydın, umarım kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıkla..

İnşallah canım.. teşekkürler.

Biraz içim rahatladı şu an, umarım ben de haftaya veya 20 iken duyarım. Kontrolüm de iki hafta sonra, detaylıya gireceğim. Umarım beni çok bekletmeden kendini tekmeleriyle farkettirir. Senin de gözün aydın, umarım kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıkla..
inşallah canım, içini ferah tut sen de.

Kızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
Canim ben ilk bebegimde yasadim 22 haftada rutin kontrolde ogrendik ne agri ne kanama hicbisey yoktu. Sadece bana malum oldu ruyamda kendimi damaryolu acilmis hastanede gordm bide hamile gibi hissetmemeye basladm. Sonra arastirdm vucuttan hcg hormonu hemen terkediyomus ondan oyle hissetmisim meger.25 e kadar bebek hareketi hissetmeyenler oluyor. Korkma cogu kisi bulanti sikayet hissetmiyor bu haftalarda keyfini cikar iyi dusun ki bebegin de iyi hissetsin bu haftalarda duygusal gelisimi olusuyomus mutlu olmaya bakmali

Kızlar dün kontrolum vardı doktor Bebek ters dedi bu bebek için olumsuz bir şey değil. Sadece dönmezse sezeryanla doğum yaparsın dedi. Benim hareketlerimdrn mi kaynaklandı acaba
ilk hamileligimde benimde tersti hic donmedi o yuzden sezeryan olmak zorunda kalmistim

Kızlar, hiç kafama takıp aklıma getirmek istemiyorum ama bir sorum olacaktı size. Anne karnında bebeğin kalbinin durması nasıl anlaşılıyor? Kanama olur mu, ağrı sızı? Aslında hiçbir sıkıntım yok ama hareket hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. İştah, mide bulantım hep gitti. 19 haftalık olup hareket hissetmeyen var mı başka? Bir şey olmamıştır inşallah... Aklıma takıldı, sormak istedim.
Bende hala birsey hissedemedim
ben daha hiçbir şey almadım bebişime :oops: bir iki ay daha bekleyeyim diyorum.
Bende 6bucukta fln aliyim diyorim birsey almayi dusunmuyorum

Benim 2 gebelik öyle kalbi durdu. Ama 19 haftada zaten bulantı her şey kayıp oluyor .rahat oluyor bu aylar diyorlar. Kötü düşünme. 1 hafta snra zaten his etcen. Bende de öyle oldu.simdi 21 hafta maşalla kıpır kıpır.

ilk hamileliğinin ortalarında grip oldum ama çok ağır geçirdim. boğaz ağrısı üstüne diş ağrısı derken antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. o zamandan başlayan öksürük doğuma kadar devam etti. millet neler neler dedi, öksürük bebeği etkiler, sezeryan olursan dikişin patlar vs. o kadar etkilendim ki söylenenlerden öksürdükçe karnimi tutuyordum. Çok şükür hiç te bisey olmadı. kimseyi dinleme Allah koruyor bebişlerimizi.
Çok sağol Allah razı olsun doğru diyosun bebeği hissetmeye başlasam endişem azalır belki

Aynen canım. Birçok özelin Devletten farkı yok. Çok iyi olanlar da çok pahalı zaten güç yetmez.
İşte azıcık da güleryüzlü sevimli olsalar keşke.

Keşke canım dediğin gibi olsalar. Bence kişiliği çiğ olan empati yoksunu insanların böyle sosyal işlerde çalışmamaları lazim. Bir laf varya "okumak cehaleti alir eşeklik baki kalir" tam o modda oluyorlar laftan sozden anlamiyorlar. Doğum sonrası hemşireden çok çektim :( ama sevk edildiğin kartal lutfu kirdar eğitim araştırmada hemşireler iyiydi.
Birde şöyle bir tecrübemde var babam 1 sene içinde 7 kere falan hastaneye yattı 11 ameliyat geçirdi. Kartal lütfü kırdar eğitim araştırmada yattık. Bir kaç tanesi dışında hiç sorun yaşamadım hemşirelerle. Hatta doktorlari cep tel verdiler rahat ulaşabilelim diye
Kısaca bazılarında nasıl davranırsan öyle karşılık alıyorsun ama bazıları ise sadece cahil değiller
Allah ım bizi insan olanlarla insana değer veren insanlarla karşılaştırsın.

kizlar esimin halasi bugun moralimi bozdu doktor bebegime kiz demisti kayin validemle esimin halasi halaa erkektir o deyip duruyorlar bi tane oglum var zaten ama hala erkek derdindeler:KK12:

Back
X