2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç insaf vicdan yok bunlarda ne biçim fiyat bu Allah ım aklımı koru...Aritmi de sordum normal sezaryen 1800 fark yok dedi doktora sordum bildiğin estetik dikiş yapıyor epidurale ayrı para alinır mı zaten narkoz diye bişey kalmadı...pes...
Valla ne yalan söyleyeyim bana medical normal geldi. 1 sene önce arkadaşım medicalde 3500 ödemişti benim 2018 e kalıcak ben 4500 5000 der diye bekliyodum. Pembe mavi hep pahalı zaten. Epidural farkını normal doğum için alıyo asıl. Bide benim bi arkadaşım sezeryanı narkozla yaptı epidural işlememiş kendisini. Hekersin bünyesi tutmuyo galiba. Ödem çoksa da epidural yapamıyolarmış. Gönül ister pembe mavi. Ama kısmet son ana kadar değişebilir. Benim tercihim medical park olucak muhtemelen. Ama tabiki bizde iyi muameleyi böyle saçma sapan paralar ödemeden görebilsek keşke.

Bende esentepeden aldım fiyat 2400 şuanda normal sezeryan farketmiyor. Esentepede doktoruma devam edip doğumu orda yapacağım sanırım. Hem evimede yakın. Cidden Bursa da doğurmak için iyi bir miktarı gözden çıkarmak gerekiyor. :KK43: Sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz için herşeyi gözden çıkaracağız.
Evet istanbulda çok daha uygun gerçekten. Doktorum esentepe ve dorukta doğum yaptırmıyorum dedi kendince haklı sebepleri var bu sebeplerden bende tercih etmek istemedim. inşallah memnun kalırsınız. Ben esentepede gönül hanımı duymuştum gitmek istedim ama hastane seçimi beni vazgeçirdi.

Valla esentepe patlattı zammı 2000 doğum epidural farketmez normal sezeryan 2400 olmuş ayriyeten doğum sonrası çocuk doktoru bakıcak mış 100 TL... Kan tahlili ücretliymiş extra mecbur vericez kanı... Kulak testini bilmiyorum onu sormadım sadece... Yoğun bakım kuvez ücretsiz.... Akdi durumda fazla yayılır 300 yatak parası yani 2400 gir 3500 çık canım kafadan 4000 lazım cepte
Ama bu çok saçma neden herşey dahil bir fiyat vermiyo. Çocugun muayenesi ve tahliller isteğe bağlı bişey değilki herkes yaptıracak. 2400 diyince sanki ucuz bindirdikçe bindiriyolar.

Evet istanbulda çok daha uygun gerçekten. Doktorum esentepe ve dorukta doğum yaptırmıyorum dedi kendince haklı sebepleri var bu sebeplerden bende tercih etmek istemedim. inşallah memnun kalırsınız. Ben esentepede gönül hanımı duymuştum gitmek istedim ama hastane seçimi beni vazgeçirdi.

Ben Gönül hanıma gidiyorum çok memnunum doktorumdan. Ama bu saçmalıklarda insanın canını sıkıyor. Geçen sene benim görümcem Medical de doğurdu 3000 liraya zorunlu sezeryan ama birsürü ek ücret cıkardılar onada 3500 ü geçti diyordu. Genelde her hastane aynı illaki birşey çıkarıyorlar.

Bu yatak parası ne canım bana öyle birşey demediler hiç. Ben ayrıntılıya gittiğimde birdaha konuşacağım. Bana yatak parası demediler eğer birgünden fazla kalırsanız 300 yada ekstra refekatcı alırsanız 300 verirsiniz dediler. 1 refekatcı bir gün doğum içinde herşey 2400 dediler. Cocuk doktoru konusunu hiç sormadım aklımada gelmedi şahsen.
Bence iyice sorup araştırın böyle zaten medical ve jimerle aynı fiyatı vermiş oluyo sadece parça parça alıyo

Canım oğlumu yakacık da doğurdum. Doktora ayrı sinir oldum doğumdan sonra hemşireye ayrı sinir oldum. Bir tek ebem iyiydi. O gece nöbetçi doktor açılmalı kontrol ederken gayri ihtiyari ahh demisim bana sen nereden doğum olacağını biliyorsun değil mi dedi bi motelin bozuldu zaten sonra doktoru görmedim neyse ebemle adı duyguydu güzelce doğum yaptım odaya çıktım gece 3 benim ağrılarım azalacağına arttı. Durduğum yerde duramıyorum hemşireye ağrı kesici ver birseyim var benim diyorum ama anlamıyor tuvalette kan pıhtıları düşürüyorum normal diyor ev de bayıldım vaktim gözlerimin feri girmiş söylüyorum bayıldım falan bana sen nasıl doğum yaptın sezeryan senin kadar ağlamıyor falan diyor bena isemezsen sana sonda takicaz diyor bende wc de durmadan ıkınıyorum ve cok kan kaybediyorum neyse sabah oldu tabii ben artık tuvalette bayılıp ayılamamışım çünkü bayılıyorum 5 dk sonra kendim ayılıyorum neyse abah servis nobetci doktor beni öyle görünce panik oldu hemen dogumhaneye götürdüler hatta poliklnikten başka doktor daha çağırdılar oda bakti ben aciya dayanamiyordum artik dogum acisi igne batmasi gibiydi dusun ameliyat dedi hemen ameliyata aldılar içimde yırtık oluşmuş boydan boya çok kan kaybetmişim ameliyattan çıkınca burası küçük kan rezervimiz yok bir başka terslik olabilir diye hemen lütfü kırdar a eğitim arastirmaya sevk ettiler. Aslında yeni hamileler korkmasın diye anlatmak pek istemiyordum ama o hemşireyi Allah a havale ediyorum. Lütfü kirdarda hemşireler doktorlar çok iyi davrandı. Belki durumum kötü diyedir. Hatta yanimdakimse yoktu dikişlerime bakmaları gerekiyordu bebeğime doktorlar bakıyordu. Çocuk katında yattığımda ise sigara içmeye giderken oğlumu hemşireye bırakıyordum odandaki arkadaşın baksın demiyordu mesela

Ben lütfü kırdar i seviyorum aslında tüm dr ları hep yardimci olmustur ama bana hep kötü anıları canlandırıyor. Hatta gebe olup olmadığını anlamak için gittiğimde acile sevk ettiler orası baksın dediler ben acilin ismini okuduğumda çok fena oldum adım atamadım yığıldım olduğum yere eşimde tamam kalsın daha kötü olacaksın dedi 1 saat kendimi toparlayamadım.

Kontrollerine yakaciga gidiyordum lütfü kirdarda gebe takip yoktu. Doktor durmadan sen eğitim arastirmaya git diyip sanki başından savmaya çalıştığı için sinir oldum birde yakacık kadın doğum kapanacakmis. Lütfü kırdar da yeniden gebe takip başlamış bi tekrar denicem.
Ah canım yaaa. Çok geçmiş olsun. Ufacık bir ihmal nelere sebep oluyor :(
Önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Nerede iyi hissedeceksen oraya git. Tabi Yakacık devredışı. Doktorun söylediği şey bile tamamen kendini tatmin etmek için. Gerizekalı ya.

Bence iyice sorup araştırın böyle zaten medical ve jimerle aynı fiyatı vermiş oluyo sadece parça parça alıyo

Zaten birdahaki gittiğimde detaylıca sorucam eğer kem küm yaparlarsa 4000 lirayı buluyorsa ne anladım ben ondan. Sonuçta maddi yönüde çok önemli benim için. Helede farklı şehirlerde ki fiyatları duyunca kazıklanmış hissediyorum kendimi.

Valla ne yalan söyleyeyim bana medical normal geldi. 1 sene önce arkadaşım medicalde 3500 ödemişti benim 2018 e kalıcak ben 4500 5000 der diye bekliyodum. Pembe mavi hep pahalı zaten. Epidural farkını normal doğum için alıyo asıl. Bide benim bi arkadaşım sezeryanı narkozla yaptı epidural işlememiş kendisini. Hekersin bünyesi tutmuyo galiba. Ödem çoksa da epidural yapamıyolarmış. Gönül ister pembe mavi. Ama kısmet son ana kadar değişebilir. Benim tercihim medical park olucak muhtemelen. Ama tabiki bizde iyi muameleyi böyle saçma sapan paralar ödemeden görebilsek keşke.
Mecbur kalınmadıkça narkoz verilmiyor artık doğumda o da epiduralle uyuşmazsa falan çok extrem durumlarda narkoz doğumda iyi bir şey değil yani epidural çok extra fazladan bi istekmiş gibi buna ek ücret de neyin nesi...haftaya salı ayrıntılı var benim sonra sonucu doktoruma götürucem ben de bi daha sorayım bakalım böylr saçmalıklarla mı uğraşıcaz...tabi eğer bunca ekstra çıkıyorsa medicalpark daha iyi gerçekten insaf yok bunlarda

Ben Gönül hanıma gidiyorum çok memnunum doktorumdan. Ama bu saçmalıklarda insanın canını sıkıyor. Geçen sene benim görümcem Medical de doğurdu 3000 liraya zorunlu sezeryan ama birsürü ek ücret cıkardılar onada 3500 ü geçti diyordu. Genelde her hastane aynı illaki birşey çıkarıyorlar.
Bence önemli olan önceden oturup detaylı konusmak. Gerçekten neler için ekstra fark isteyecekler bunları bilmek ve ona göre bi tercih yapmak lazım. İnanın ciddi pazarlıklar dönüyo bu işte pazarlığınızı iyi yapın. Müşteri kaybetmek istemiyorlar çünkü.

Günaydın hanimlar. Nasilsiniz ? Ne muhabbetler dönmüş masallah. Ben baya gerilerde kalmışım. Demekki uzun zamandır uğramiyorum. :oops:
Kiz anneleri isim bulabildiniz mi ? Ay ben bi türlü begenemiyorum. Şuan favori ismim Asya. Ama esimin arkadaşının kızının ismi. Sık olmasada arada görüştüğümüz insanlar. Bizde koysak bi şey olur mu ki ?

Zaten birdahaki gittiğimde detaylıca sorucam eğer kem küm yaparlarsa 4000 lirayı buluyorsa ne anladım ben ondan. Sonuçta maddi yönüde çok önemli benim için. Helede farklı şehirlerde ki fiyatları duyunca kazıklanmış hissediyorum kendimi.
Benimde gidip istanbulda doğurasım var. Köprüden iki adım:halay:doğuma çok yakın vize sınavlarım var bi yandan da üniversite okuyorum. İstanbula gidip geliyorum. Ne olacagı belli olmaz bide orda mı bi doktor bulsam napsam:bicak:

Mecbur kalınmadıkça narkoz verilmiyor artık doğumda o da epiduralle uyuşmazsa falan çok extrem durumlarda narkoz doğumda iyi bir şey değil yani epidural çok extra fazladan bi istekmiş gibi buna ek ücret de neyin nesi...haftaya salı ayrıntılı var benim sonra sonucu doktoruma götürucem ben de bi daha sorayım bakalım böylr saçmalıklarla mı uğraşıcaz...tabi eğer bunca ekstra çıkıyorsa medicalpark daha iyi gerçekten insaf yok bunlarda
Hem doktorla hemde hastaneyle ayrı ayrı konusun eşinizde sizle gelsin. Sonra yok öyle demedik yanlıs anlamışsınız falan olmasın. Hayırlısıyla sağlıkla doğuralımda soyguna çevirdiler bu işi. Teşvik yok bişey yok ama 3 cocuk politikası var. Biri zor doğuruyoruz hangi üçten bahsediyo bilmem.

Günaydın hanimlar. Nasilsiniz ? Ne muhabbetler dönmüş masallah. Ben baya gerilerde kalmışım. Demekki uzun zamandır uğramiyorum. :oops:
Kiz anneleri isim bulabildiniz mi ? Ay ben bi türlü begenemiyorum. Şuan favori ismim Asya. Ama esimin arkadaşının kızının ismi. Sık olmasada arada görüştüğümüz insanlar. Bizde koysak bi şey olur mu ki ?
Asya çok güzel bi isim bence bi sakıncası yok. Öyle bizimde etrafımızda var bi çok isim elbet biri koyuyo. Koyun gitsin. Ben de eylül düşünüyodum ki erkek çıktı bizimki:dondurma:

kizlar esimin halasi bugun moralimi bozdu doktor bebegime kiz demisti kayin validemle esimin halasi halaa erkektir o deyip duruyorlar bi tane oglum var zaten ama hala erkek derdindeler:KK12:
sen varya benim yasadıklarımı bir bilsen canım ah neler nler adeta psikolojimi bozdular daha benim oğlum yeni doğduğunda bile kaşının arası morluk arkası oğlan demeye basladılar hatta halamın gelinine olurmu öyle şey inanmam dediğimde bile bak görürsün diyerek iddiya girme şuursuzluğunda bile bulunmuştu.kaç kişi sayısını unuttum senin ikincide oğlan bak görürsün içimize doğuyor dediler düşün gebe bile değilim.hamile kaldım bi arkadasım hayırlı olsun ama buda oğlan dedi daha 6 haftalığım kalp atışını bile duymamışım doktor ilk haftalarda kız dediği halde inanma hemen yanılıyolar diyen aptallar bile çıktı.benim için önemli değildi ama ben hiçbirşey demeden muhabbetin ortasında oğlan kelimesi gecmiyormuydu doğmamış sabimin cinsiyeti millete dert olduydu ya buna fena halde bozuluyordum ama kurban olduğum rabbim öyle güzel bir cvp verdiki o kendini bilmez falcılara hükmü ben veririm haddinizi bilin dedi adeta...çok şükür..bu duygu çok normal elbette sağlıklı sıhhatli doğmaları en büyük arzumuz hele yıllardır çocuk arzusuyla tutuşanları gördükçe haksızlık ettiğini düşünüyorsun ama bir oğlu olup kız kızı olup oğlan istemek oldukça normal bir duygu bunlar dünya meyvası her ikisinden tatmak istiyor elbette insan..günah da deegil ayıp da değil..tek derdimiz şu an saglık ve sıhhatli doğmaları üstelik yanlış hatırlamıyorsan 16 haftalıkken öğrenmiştin yanılma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.laf anlatamazsın öylelerine sıkma canıı.

Benimde gidip istanbulda doğurasım var. Köprüden iki adım:halay:doğuma çok yakın vize sınavlarım var bi yandan da üniversite okuyorum. İstanbula gidip geliyorum. Ne olacagı belli olmaz bide orda mı bi doktor bulsam napsam:bicak:

Bende Ankaralıyım ailem Ankarada oradamı doğursam diye çok düşündüm ama çalıştığım için çok sıkıntı olcak benim için cidden Bursa da ki sistem beni iyice soğuttu. Burda hastaneler resmen ticarethane. Benimde doğuma yakın sınavım var ama mecbur artık Bursa da doğurcam. Valla elinde imkan varsa eğer ailen falan ordaysa bi düşün derim :)

Asya çok güzel bi isim bence bi sakıncası yok. Öyle bizimde etrafımızda var bi çok isim elbet biri koyuyo. Koyun gitsin. Ben de eylül düşünüyodum ki erkek çıktı bizimki:dondurma:
Bizde Eylülü düşünüyorduk ama mayısta doğacak olunca saçma olur diye vazgeçtik. Isim meselesi tahmin ettigimdende zormus. Hele benim gibi zor begenen ve kararsiz biri icin. Ama Asyaya baya isindim. Adaş olsunlar artik napalim. :işsiz:

Bizde Eylülü düşünüyorduk ama mayısta doğacak olunca saçma olur diye vazgeçtik. Isim meselesi tahmin ettigimdende zormus. Hele benim gibi zor begenen ve kararsiz biri icin. Ama Asyaya baya isindim. Adaş olsunlar artik napalim. :işsiz:
Ama ilk olarak onu eylülde gördünüz:KK49:benim öyleydi yani eşimlede eylülde tanıştık ama kısmet olmadı.

Back
X