Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Benim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlar 😀belki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır 😅
Benim de gecen haftaydi detayli, sıkışık gel demislerdi , 30 dk sıkışık bakti sonra rahatla gel dedi devamina oyle bakti

Benim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlar 😀belki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır 😅
Ne zaman aynı fikirde oldular ki😂

Herkes yenidoğan alışverişinde ben de kaydırak alsam mı diye düşünüyorum🤣🤣 Kızım mama sandalyesine tırmanıp iniyor bu ara. Düşecek diye korkuyorum. Kullanan var mı kızlar tecrübeli anneler 🥰
Canım ben oğluma e bebekten almıştım.Minicikken Emekleyerek çıkıyordu:)) çooookkk kullandık. Evın içinde iyi oluyor bence

Canım daha iyi olmana sevindim ne gerekiyorsa yapılsın sen korkma buda bir süreç geçip gidecek
Dün gece yine korkulardan bir demet🤭 enfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması 👌🏻 doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye🥲 şimdi iyiyim fena korktum gece

Kalpler olduğuna göre güzel geçmiş🥰 maaşallah🧿
Ne kadar sürdü, hastane bana 45 dk sürüyor dedi ama normal kadın doğumcum da 3 saat sürenler de var dedi😂
Canım benim ikiz olduğu için yaklaşık 2saat sürdü ama doktorum iki kere bebeklerim uygun pozisyonu vermediği için siz bi 15dk dolanın gelin dedi. Bazen evet bebekler pozisyon vermiyor ve uzayabiliyor 🌸

Dün gece yine korkulardan bir demet🤭 enfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması 👌🏻 doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye🥲 şimdi iyiyim fena korktum gece

Canım inşallah iyi olacaksın, hiç strese girme, korku muhakkak oluyor, hiç kolay değil ama geçecek, geçince geriye dönüp bakacaksın, sonu ne güzel oldu böyle, değdi ama diyeceksin hepsi puf olup gidecek 💨 Kendine dikkat et 🙏

Canım inşallah iyi olacaksın, hiç strese girme, korku muhakkak oluyor, hiç kolay değil ama geçecek, geçince geriye dönüp bakacaksın, sonu ne güzel oldu böyle, değdi ama diyeceksin hepsi puf olup gidecek 💨 Kendine dikkat et 🙏
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama stres istemeden oluyor hemen anlayınca düzeltmeye çalışıyorum😊😊🙏🏻

Canım inşallah ilac etkili olur güzelce sonuc alırsınız enfeksiyon niye yükselirmis acaba böyle bir aşamada.
Bolca su icmeye calis canim. Gerci serum veriyorlardır tabi de. Bugun baktilar mi bebise nasilmis keyfi 🙏

Ya benim annemlerin de öyle. Her katta minik bir pencere var çöp boşluğu yapılmış. Anında bezi götür at çok büyük kolaylık. Öyle bir şeyse sizinki de hiç almana gerek yok. Ama bizim apartman öyle değil çöpü kendimiz indiriyoruz. Benim ilk 6 ay falan korbell çok işimi gördü o yüzden. Şu an o kadar bezi çıkmıyor. Ne kadar kokmasa da evde bez biriktirmek istemediğim için kullanmayı bıraktım ☺️
saol canım bilgilendirmen için, sbahları bezi değişince atabilirz ama geceleri değişince zor olur sürekli atmak, alcam sanırım :KK36:

Çok geçmiş olsun kuzum korkma nolur iyi olacaksınız, zaten hastanedesin kontrol altındasın hiç merak etme :KK200:

Günaydın kızlar, kötü geçirmiş olduğum hafta sonu ardından, güne güzel uyandım 🥲 kalbim de hala ağrı var ama kansızlıktan olabilir diye düşünüyorum bugün vitamini ve demir ilacını almaya başlayacağım, bana vitamin olarak Gebyfoll Omega 3 vermiş doktorum, kullanan var mı aranız da ?

Canım inşallah ilac etkili olur güzelce sonuc alırsınız enfeksiyon niye yükselirmis acaba böyle bir aşamada.
Bolca su icmeye calis canim. Gerci serum veriyorlardır tabi de. Bugun baktilar mi bebise nasilmis keyfi 🙏
İnşallah canım çok teşekkür ederim💖 Hiç bilmiyorum canım büyük ihtimalle ilk verdikleri antibiyotik enfeksiyonu düşürmeye yeterli gelmediği için yükseldi, hem ben çok su içiyorum hem de bayağı serum veriyorlar sabah ilk uyandığımda ultrasonla baktılar uyuyordu ama kalp atışını da gördük çok şükür keşke yemekten sonra baksalar da biraz hareket görseydim🥲☺️💖

Back
X