- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.701
Yok Can'ım tekmeleme işin espri kısmı :))daha konusu acilmadi. Anladigim kadariyla yapiyorlar. Ve bir iki kaynakta okudugum gore yapilmasi lazim. cola kadar sekermis bu ama Ben kesin kusarim. Bu testi reddetmeyi deneyecegim. Ama doktoruma hayir demek kolay gelmiyor.
Sanirim 58 den 65 uzerine ciktim. Canim artik tartilmak istemiyor
organik tavuk var diyor esim ama bakiyorum Dana kadarlar. Nasil oyle buyumusler. Hayatta agzima surmuyorum. Iki - uc yildir tavuk urunu tuketmiyorum. Sadece disarida gezen pilic yumurtasi aliyorum. Iskence ediyorlarmis yoksa tavuklara popolari bozuluyormus surekli ilacla yumurtalattirilmaktan. Icim elvermiyor.
esim Beni de geriyor tabagimdan yemek kaciriyor. Daha cook sinirli olup daha cook yiyorum
doktorunuz 5 kiloya laf mi etti. Benimkisinin kilomdan haberi yok sanirin
Dolunay22 sanirim esinizde horlayinca sussun diye tekmeliyorsunuz diye okudum. Yapmayin oyle :) Ben kafasini ceviriyorum sakince, sarilip itekliyorum filan.
Bu arada Tracy Hogg kitabinda bebek ayri odada uyusun yaziyor. Daha onceki bebegini ayri odada uyutan var mi?
Yan çeviriyorum yüzüne dokunup çeviriyorum. Tabi o da her zaman aynı tempoda horlamıyor :) bazen gerçekten dayanamıyorum o derece. Tekme kısmı ayakla dürtme anlamında. Tekme atsam adam uykudan sıçrar neye uğradığını şaşırır