• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende şimdi forumlara bakıyordum, arkadaşın biri doktoruna sormuş (eski forumda 2011 yılı) her bunye aynı değil, 24 den sonra belirgin şekilde hissedebilirsiniz demiş..panik yapmayalım... Da beni tedirgin eden diğer şeyde son 1-2 haftadır yorgunluk da hissetmiyorum..yatıp kalkarken zorlanmiyorum.. banami öyle geliyor yoksa yürüyüşe başladım ondan mı diyorum..offf... Hepimizin evlatları Allah'a emanet inşallah.. bende 9 yil bekledim,tam tüp bebek tedavisine başladım rahim filminden sonra hamile kaldım şükürler olsun.. aslında bu zamana kadar çok rahattim, "demekki vakti zamanı simdiymis Rabbim şimdi nasip etti , zamani gelmis" diye düşünüp rahatlıyordum ama 10 gündür çok tedirginim...

Canım belirli bir zama sonra vücut alıştığı için sanırım o kadar ağır olmuyorsun bir de devamlı yürüyüş yapıyorsan buda bir artı. Bende çok yorgundum ama şu son 10 gündür deli gibi geziyordum günlük 8000-10000 arası adim atiyorum bazen bu sayıyı geciyor
Sali gününden beri evdeyim yengemin kanaması var yanında beraber yatıyorum kendimi dinledikçe bi kaşıkların ağrıyor bi aşağı baskı yapıyor demem o ki
nerde hareket orada bereket ;)

Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.

Canım bana da ismi atarmisin

ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 2000
Derin88 Derin88 2000
loveren loveren 2000
NRYSYN NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist toist 2000
ANNONA ANNONA 2000
beren20 beren20 1000
weryew weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye hiye 5000
semabsrn semabsrn 6000
_meLinDa_ _meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali peri masali 1000

Kalan:44000
2000 tane daha alabilirim canım

Kizlar instagramda bir butik var. Cok tatli bebek takimlari var ve fiyatlari gercektencok uygun. 5 li takimlar falan 20 lira. Ben eniz alip kalitesine bakmadim ama gercekten guzel gorunuyor. Burdan yasak mi isim vermek bilmiyorum ama merak eden olursa ozelden yazarim. Ben mutlaka ordan uc bes takim siparis ederim. Zaten surekli kirletecek ve surekli yenisini gitdirmek zorunda kalacaz. Cok da pahali bir seyler almaya gerek yok diye dusunuyorum.
bana özelden yazsana canım.birde güvenilirmidir sence.

ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 2000
Derin88 Derin88 2000
loveren loveren 2000
NRYSYN NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist toist 2000
ANNONA ANNONA 2000
beren20 beren20 1000
weryew weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye hiye 5000
semabsrn semabsrn 6000
_meLinDa_ _meLinDa_ 3000
N nisann_tr 2000
peri masali peri masali 1000

Kalan:44000
2000 de ben alabilirmiyim

Banada özelden yazabilirmisiniz

Banada atarmısın canım

Benimkide gce hiç durmuyor hatta dün gece iki de eşimi uyandırdım bak tekmeliyo diye ama o tam elini koyuyo bizim yaramaz duruyor adamın da uykusunu böldüm :KK48:

babaları hissediyorlar sanırım.daha doğrusu anneden başka biri oşduğunu.benimki salı günü yattığımda resmen yılbaşı partisi verdi :KK71: eşimi çağırdım o dokununca durdu hareketsiz kaldı eşim gidince yeniden başladı

Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba

bu iki tarafı yastıklı ve bebeğin dönmesini söyleyenlerden benim yengen kullandı ama sanırım ilk 2 hafta gibi bi süre.bende dün baktım aliexpreste çok uygun fiyatları acaba ordan mı alsam diyorum.kullanamazsak diye

babaları hissediyorlar sanırım.daha doğrusu anneden başka biri oşduğunu.benimki salı günü yattığımda resmen yılbaşı partisi verdi :KK71: eşimi çağırdım o dokununca durdu hareketsiz kaldı eşim gidince yeniden başladı
Aynen ya babası hala hissedemedi maalesef Ama beni gce hareketleri uyutmamaya başladı resmen ilerde ne yapcaz bilmiyorum :emir_bebek:

Kuzlar bu arada hepsinurada da en uzun gece indirimi var sanırım bu gece falan biter benim almak istediğim bazı ürünler baya indirime girmiş sizde bakın ben babası işten gelince sipariş vercem bişeyler :KK49:

Slm hanimlar nasilsiniz pek giremiyorum fazla sgirlasmadan bolbol geziyorum sizler napiyorsunuz evet en uzun gece indirimlerinden faydalanalim inslh bebek arabasi ne düşünüyorsunuz

Canim banada butigin adini gonderirsen sevinirim

Back
X