2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok uslu bir bebişin olacak demekki :emir_bebek: ben ilk kızımda öyleydim pek hareket etmezdi 9ay boyunca da öyleydi maşallah 6senedirde beni hiç ama hiççç üzmedi kitap gibi çocuk uyku yemek oyun okul hiç sıkıntı yaşamadık, şimdi bu 2 numara takırtukur habire icraatta içeride bir saniye durmuyor.. :rapci: doğduğunda kızımın ablasının tam tersi olursa işimiz var valla:KK17: bence sakin sakin dursun boşver ses etme sen :KK68:
Hiç bu açıdan bakmamıştım:))mutlu oldum valla çok teşk ederim:)ama arada ben burdayım desin bari:)

Bende öyleyim yaa bi kaç gün hissettim 2-3 gündür doğru düzgün hissedemiyorum.. normal mi acaba?

bence onun sebebi karnın genişlemesi yada bana öyle geliyor.bebişimin hareketlerini 2 3 gün net hissediyorum sonra şişkinlik sonra farkediyorum ki karnım biraz daha genişlemiş.tabi bebişede yer açılmış oluyo ve hissetmelerim azalıyo

bence onun sebebi karnın genişlemesi yada bana öyle geliyor.bebişimin hareketlerini 2 3 gün net hissediyorum sonra şişkinlik sonra farkediyorum ki karnım biraz daha genişlemiş.tabi bebişede yer açılmış oluyo ve hissetmelerim azalıyo
İŞTe hissetmeyince panik oluyorum malesef :(

Belim ağrıyor uyuyamıyorum diyen arkadaşlar şu an ne hissettiginizi çok iyi anlıyorum. :olamaz:
Benim belim değil de kalçam felaketti burdan bi arkadaş sağolsun kalsiyum eksikliğinden oluyo dedi son 1 haftadır süt yoğurt peynir tüketmeye başladım çok şükür geçti bi deneyin isterseniz

Bende öyleyim yaa bi kaç gün hissettim 2-3 gündür doğru düzgün hissedemiyorum.. normal mi acaba?

İki gün önce dr gitmesem normal değil derdim iyi ki gitmişim ama yinede endişeliyim yarın 5.gün olacak

Kizlar benim bebis de 2-3 gundur baya az hareket ediyor. Arada hissediyorum ama onceki gunler ne guzeldi hem sik hareket ederdi oturunca ya da uzaninca ben baslardi hemen hem de baya kuvettli hissetmeye baslamistir tekme gibi olmustu ki yok artik oyle pek.

Tek teorim var artik yukari cikmaya basliyorlar sanirim ve gobek deliginin oldugu yerlere cikiyorlarmis sanirim. Oralar benim yagli baya belki diyorum ondan hissetmiyorumdur eskisi gibi ya da dilekbanunun dedigi gibi karnimiz genisliyor ondandir. Hafzacim sen doktora da gittin degil mi herkes yolunda, icini ferah tut az daha buyusunler daha iyi hissedicez insallah. Bir sikinti olabilir mi diye dusundugumde hemen diger belirtilerime bakiyorum ve mesela memeler hala baya dolgun, meme ucu bir farkli filan. O zaman da icim rahatliyor hersey yolunda insallah diyorum ;)

günaydın anneler, ebebekte bu araba indime girmiş kullanan fikri olan var mı?

Eklentiler

• 482339CE-4EBD-4AFA-BECE-767B984C6759.webp
    482339CE-4EBD-4AFA-BECE-767B984C6759.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 81
Benim belim değil de kalçam felaketti burdan bi arkadaş sağolsun kalsiyum eksikliğinden oluyo dedi son 1 haftadır süt yoğurt peynir tüketmeye başladım çok şükür geçti bi deneyin isterseniz
Bende gecen haftalarda kalca agrisiyla yerimden kalkamiyordum :) ayy bence bel agrisindan falan daha felaket resmen hareket ettirmiyordu. Ama şükür gecti.

günaydın anneler, ebebekte bu araba indime girmiş kullanan fikri olan var mı?

Gunaydin canim bende daha once bu arabaya bakip duruyordum ama indirime inanmadim cunki fiyat hep bu civardaydi zaten :işsiz: Baska sitelerdede benzer arabalar ayni fiyat hatta 750 tl'ye de gordum..

Kizlar markasindan emin degilim ama civil de ayni model bebek arabasi vardi ve yanilmiyorsam 500 kusurdu fiyati. Ama nedense benim hosuma gitmesi araba. Sanirim fazla klasikciyim o yuzden.

Gunaydin canim bende daha once bu arabaya bakip duruyordum ama indirime inanmadim cunki fiyat hep bu civardaydi zaten :işsiz: Baska sitelerdede benzer arabalar ayni fiyat hatta 750 tl'ye de gordum..
ilk kez baktım ben o yüzden sorayım dedim. ortalama bu fiyat mı hepsi kalitesini nasıl anlayacağız, nelere dikkat etmeliyiz hiçbir fikrim yok:KK57:

Kizlar markasindan emin degilim ama civil de ayni model bebek arabasi vardi ve yanilmiyorsam 500 kusurdu fiyati. Ama nedense benim hosuma gitmesi araba. Sanirim fazla klasikciyim o yuzden.
gezip görmek lazım demek ki hepsini, iyice de araştırmadan almayayım ben en iyisi :olamaz:

Hiç bu açıdan bakmamıştım:))mutlu oldum valla çok teşk ederim:)ama arada ben burdayım desin bari:)
Canm ben de aynı şekilde telaş etmiştim. Doktora gtmeyi düşünüyordum ki gece lavaboya kalkınca bizim kizin sağlam tekmeleri geldi:) cuma günü ayrintili ultrasonumuz var inşallah her şey yolundadır :)

gezip görmek lazım demek ki hepsini, iyice de araştırmadan almayayım ben en iyisi :olamaz:
Kesinlikle iyi arastirmak lazim. Bir de nedense civil calisanlari daha bilgili gibi geldi bana. E bebekte hic ilgilenmiyorlar bir de. Civilde bir suru calisan var. Ayrica aklinda bulunsun yerel bebek magzalarina da bak. Bazen uygun ve kaliteli seyler olabiliyor. Ben daha araba konusuna karar veremedim. Ama alacagim araba 500 u gecmez daha fazlasini veremem. 500 falan vereceksem de su travel sistemlerden bulmaya calisirim. Bakalim hayirlisi.

ilk kez baktım ben o yüzden sorayım dedim. ortalama bu fiyat mı hepsi kalitesini nasıl anlayacağız, nelere dikkat etmeliyiz hiçbir fikrim yok:KK57:

Evet canim fiyatlar ortalama ayni ve magzaya gidip gormek daha dogru olur. Bikac yorum okudum ve cogunlukla herkez memnun gibi sadece biraz agir ve kaba heralde.

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim. Grip, bel ağrısı ve karın sancısiyla kıvrandım. Bebekler iyi ama sağ bobregim ciddi bir şekilde genişlemiş. Doktor stent takılır dedi. Resmî tatil olduğu için ürolog yarına kaldı. Duanıza talibim. :cry:
Yaa nasil genislemis? Neden olur ki oyle bir sey? Cok gecmis olsun.

Back
X