2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım gelen hastanın döküntüleri başlamışsa hastalık bulaşma özelliğini yitirmiş oluyor. Döküntü yapmaya başlamadan kuluçka dönemindeyken bulaşıyor sıklıkla. Sen hatırlıyor musun döküntüleri var mıydı??? Bir de su çiçeği virüsü genelde temasla bulaşır temas etmediysen çokta endişelenme.kızamık gibi damlacıkla hava yoluyla pek bulaş olmuyor.
pek hatirlamiyorum canim.ogrendigim an uzaklastim cunki.en erken ne zaman belirti verir? bide Allah korusun bulasirsa bebege birsey olurmu?

pek hatirlamiyorum canim.ogrendigim an uzaklastim cunki.en erken ne zaman belirti verir? bide Allah korusun bulasirsa bebege birsey olurmu?
Kuluçka süresi ortalama 6-10gün engeç 10güne döküntü yapması lazım Neden kan testi yaptırıp daha önce hastalığı geçirip geçirmediğine ya da bağışıklığın var mı diye baktırmıyorsun??? Bence bir hastaneye git ve kan ver böylece için biraz rahatlamış olur. Belki de çocukluk döneminde geçirdin ve ailen hatırlamıyor olabilir ya da bazen çok hafif geçiriyor çocuklar aile alerji oldu sanabiliyor. Bence bi kan testi yaptır??

bugün telf elime nerdeyse hiç almadım:)takip ettim yazıları.araba baktım buhün baya şu yüksek havalı traveller hoş ama joie de literax 4 mesela çok çok kullanışlı tek elle puseti üstündeyken ortadan katlanıyor ikinci bir hareket yok bu özellik bizi bitirdi şubatta arabam belli direkt gidip alıcam sizede fikir olsun

Canım ben başak burcuyum başak burcu aileye çok düşkün olur.

Burçlara inanirmisiniz bilmem ama bazı karakteristik özellikler aynı burç insanlarda karşınıza çıkıyor. Mesela tanıdığım tüm ikizler erkekleri sadakatsiz oluyor. Hepsinin bir yakalanmisligi vardır. Istisnasiz hepsi :KK53:

deme öyle :olamaz: bizimki erkek ve tam sınırdayız ikizler burcu için.doktorunda kullandığın ilaçlar doğum süreni uzatabilir demişti.aldatan erkeğe de hiç tahammül ün yoktur

Ya bana kalsa ben su en hafiflerinden baston puset istiyorum. Ama esim onlar cok dandik diyo baska bise demiyo. Bir de ben de cok kullanacagimi dusunmuyorum. Zaten ben disari cikmayi seven bir insan degilim ayda yilda bir cikarim. Markete falan giderken kangru ya da sling kullanmayi dusunuyorum. Parka ciktigimizda cimlerin ustune birakmak istiyorum cocugu da. Oyle cok kaliteli bir seye hevesim yok allahtan.

benim yengem yeğenimde baya kaliteli bi ürün almıştı.ama gel gör ki kullanamadı taşımadı takması çıkarması derken gitti bastonlardan aldı 1 yaşında yiğenim şu anda 3 bitirdi ve 4 yaşından gün aldı ve hala bastından vazgeçmiyor yengem.

deme öyle :olamaz: bizimki erkek ve tam sınırdayız ikizler burcu için.doktorunda kullandığın ilaçlar doğum süreni uzatabilir demişti.aldatan erkeğe de hiç tahammül ün yoktur
Ben ikizlerim ikizler erkeğine hiç güvenmezdim üç kağıtçılar diye:))eşim ikizler ve on numara kaliteli bir adam:)her ikizler erkeği öyle olacak değil rahat ol doğum sürene karışma:))

Bebekler baskı yapıyormuş. Sizde rutin kontrollerinizde mutlaka baktirin
Bende de aynısı oldu . Katatel takılacak sağ böbreğimde çok büyük baskı yapıyor diye ürolojiye gönderdi . Çok iyi bir üroloji doktoruydu . Lokal anestezi gerektiği için yapmak istemedi . Her ay gel takip edelim büyüme devam edecek mi dedi . İlaçlar vardı ağrısı gerçekten geçti . Haftada 3 kez acillik oluyordum böbrek ağrısından

Cumartesi ayrıntılıya girdim doktor bebeğimin renal pelvisini 4.5 ve 5 mm olarak ölçtü kontrol edilmeli hamilelerin yarısında görülen bir şey dedi ama içim pek rahat etmedi Rabbim sağ salin kucaklarımıza almayı nasip etsin

Canım 1-3 yazlık olmaz o zaman daha uzun kollu giyerler 3-6 yazlık alsan bence daha iyi yine en erken temmuz agustosta giyseler 3 aylık oluyolar 1-3 kücük gelebilir
13 mayis dogum.13 haziranda 1 aylik, temmuz basinda 1,5 aylik olcaklar ama 3 6 aylik kiyafetlerde buyuk gelcek gibi dusundum ben.

Kızlar iyi akşamlar
İdrar yaparken hafif bir yanma oluyor Çok aşırı sık idrara çıkıyorum Doktor randevuma 10 gun var ama yarın bunun için gideyim diyorum Sadece idrar tahlili mi yaptırır acaba

Cumartesi ayrıntılıya girdim doktor bebeğimin renal pelvisini 4.5 ve 5 mm olarak ölçtü kontrol edilmeli hamilelerin yarısında görülen bir şey dedi ama içim pek rahat etmedi Rabbim sağ salin kucaklarımıza almayı nasip etsin
Endişe etme doktorda soleylemis hamilelerin yarısında görünüyor diye bir sıkıntı olmaz inşallah genişleme devam etmez

Benim ilk oğlumda mayısta doğmuştu , ozaman kanguru kullanamamıştım tatile gidecektik diye bebek arabası almıştık sadece 3-4 kere toplamda binmiştir , hiç sewmedi bebek arabasını

İlk hevesle gösterişli kocaman ağır arabalar alınır aman sakın.Gidip kendiniz kontrol edin ağırlığına, katlanınca ebatlarına bakın. tek başınıza muhakkak alışverişe biryerlere gideceksiniz , kolay katlanır hafif olanı seçin

Bizde kocamla Başak burcuyuz ,oğlanda ikizler 2. Boğa olacak herhalde öle deme çok hassas Benim oğluşum başka ikizler tanıdıklarımda var
Benim ikizler burcu oğlum öğretmen 100 tane kızdan daha duygusal diyor... Fazlasıyla duygusal insanın gözüne bakar üzgünmü diye çok arkadaş canlısı mutlu eğlenceli bi karekter benim kuzucuğum ayriyeten çokta yakışıklı teyzeleri 9 yaşına giricek

Kızlar merhaba size bişey sorucam doktor kontorl esnasında hemşireye suyu yeterli plesentası arkada dedi banada plesentan aşağıda ağırlık kaldırma dedi arka da olup aşağı nasıl oluyor ben anlamadım
Canim arkada ustte de olabilirdi. Arkada olmasi iyi, asagida olmasi kotu. Zamanla yukari cikar belki stress yapmam.

Benimkide tam onde. Bebegim tekmelese de disaridan hissediyor. Babasi dokunup duruyor sadece bir kere denk geldi. Diger butun beklemeleri bosa cikiyor.

Evet öz.. az önce konuştuk karşılıklı ağlaştık.. özelde bi yerde çalışıyor Sadece pazarları tatil o zaman da bahçemiz var babamla orda çalışıyorlar gübre buda falan.. çok yorgunmuş.. eşimin her işi yaptığını bildiği için içi rahatmış.. hamilelikten böylesin dio.. doğum öncesi evi beraber temizleriz tamam dedi.. babam ara yapmaya çalışırken yoruldu bu gece resmen.. babam emekli annemin emeklisine daha var.. annemin ev işlerini de babam yapıyor.. kızım dio ben karımı göremiyom ki ya çalışıyo ya uyuyo.. sonra pişman oldum yakındığima.. napim hayat zor işte.. herkes ekmek parası derdinde.. başka hamile arkadaşları görüp özensem de anneleri hep yanlarında die benim böyle yapacak bişi yok.. biraz hormonlarıma hakim olayim bari..

Annenizle baristiginiza sevindim. Benim de esim yardim ediyor, baska kimsem yok burada. Dun arkadaslarimizi cagirdik yilbasi kutlamasi icin. Ikimiz temizledik topladik. Ikimiz yemek yaptik.

Bir arkadas bir bucuk yasinda cocugunuza getirdi. Malesef hic dur demedigi icin butun halimi ve yerlerimi leke ve yemek artigi icinde birakip gittiler.

Ben bide tetenoz asisini yaptirmadim doktorum onermedi.neden diye sordum zaten benim gozetimim altinda olcaksin dogumda artik hersey steril eskisi gibi degil hic gerek yok ddi ama aklimda kaldi iyimi yaptim acaba
Canim benim doktorum da soylemiyor hic.gecen gorusmem soracaktim ama unuttum

hemen elimi alkoııe yikadim aıkol kokladim.birdey olurmu kiıar? cok kotuyum
Bir sey olmaz umarim. Belki kucukken gecirmissinizdir. Ben hastaliklari cok hafif gecirirmisim annem ne olup ne olmadigimi bilmiyor. Mesela Kabakulak olmadin diyordu ama hamilelelik sonrasi kan testlerimde rubella bagisikligim cikti. Sanirim ikisi ayni sey.

Siz yine is yerinizi bir temizletin havalandirin Boyle durumlarda.

Kızlar birde bu kök hücre saklama hakkında bilginiz varmı her yerde yapılıyormu acaba ?
Ben arastirdim ama benden yillik saklama icin 1000 dolar civari istediler. Baska bir arkadas 180 dolar demis o uygunmus aslinda hangi firma acaba. Burda bagislama secenegi var, sanirim bagislayacagim. Bebisimle benden bilime tibba hediye olsun. Teknoloji daha da gelissin gelecekteki nesillerin hayatini kurtarsin.

6 ocakta detaylı ultrason randevum var hayırlı haberlerle çıkarım inşallah hemen gidip bebek arabasını alcam bunu hep beğenirdim zaten yurt dışına gitmiştim geçen ay aldım ama kuzenim yeni doğan bebeği için istedi ona verdim parasını verdi tabi şimdi tekrar alcam benim oğlumunda olmasın mı? :)
markasi nedir bunun?

Back
X