2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar iyi akşamlar
İdrar yaparken hafif bir yanma oluyor Çok aşırı sık idrara çıkıyorum Doktor randevuma 10 gun var ama yarın bunun için gideyim diyorum Sadece idrar tahlili mi yaptırır acaba
Muhtemelen iltihap vardır ihmal.etme bence sadece idrar bakar kesin git

Benim ikizler burcu oğlum öğretmen 100 tane kızdan daha duygusal diyor... Fazlasıyla duygusal insanın gözüne bakar üzgünmü diye çok arkadaş canlısı mutlu eğlenceli bi karekter benim kuzucuğum ayriyeten çokta yakışıklı teyzeleri 9 yaşına giricek
Benimki de öyle 2 damla gözyaşı gözünün ucunda, çok duygusal oğluşum büyümüşte küçülmüş derler ya küçük adamım 7 yaşında benimkide

Kızlar iyi akşamlar
İdrar yaparken hafif bir yanma oluyor Çok aşırı sık idrara çıkıyorum Doktor randevuma 10 gun var ama yarın bunun için gideyim diyorum Sadece idrar tahlili mi yaptırır acaba
Keyfine kalmis .mesela burada bi hastane var her gidisimizde soyup sogana ceviriyor.ama benim doktorum oyle degil sukur
Valla pançoda öyle yazıyo 0-6 6-9 gibi ben anlamam ki ilk cocuğum hoşuma giderse alıyorum direk
Bende buara oyle denk geldim.ama aldim guzeller diye gercekten cok uzun sacma bi aralik
Güle güle giysin canım prensese çok tatlılar
Tesekkur ederim cok :anneadayı::KK200:

Bende de aynısı oldu . Katatel takılacak sağ böbreğimde çok büyük baskı yapıyor diye ürolojiye gönderdi . Çok iyi bir üroloji doktoruydu . Lokal anestezi gerektiği için yapmak istemedi . Her ay gel takip edelim büyüme devam edecek mi dedi . İlaçlar vardı ağrısı gerçekten geçti . Haftada 3 kez acillik oluyordum böbrek ağrısından

Ne ilacı verdi canim

Kızlar nette gezerken bunu buldum paylaşayım dedim belki işimize yarar

DOĞUM SONRASI ÇATLAKLARI GİDERİR

1 adet ayvanın çekirdeklerini çıkarın ve yarım bardak suyun içinde 1 gece bekletin. Sabah bu karışımı süzgeçten geçirip 3 kaşık Hindistan cevizi suyu ekleyin. Hazırladığınız kürü her gün çatlak bölgelere masaj yaparak sürün

5-6 tane ayva çekirdeğini 1 çay bardağı suyla 10 dakika kaynatıp çocuğunuza içirdiğinizde ishalin kesilmesini sağlar.

İshal için yapılan çay aynı zamanda cilde uygulandığında dudak çatlamaları, egzama, meme ucu yaraları ve yanıkların tedavisinde kullanılabilir.

Kızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum

Gaviskon baş ucumda duruyor resmen gece 3 kere içtiğim oluyor yoksa uyku haram oluyor zararsız, biliyorum ama gece açken de içmek nekadar zararsız onu bilmiyorum

Kızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum
Benim bulunduğum yerde devlet hastanesi özel hastaneden çok çok iyi. Ama yerde aynı değil tabiki. Bence buna kontrolden sonra karar verin doktorunuzu severseniz devam edersiniz. İçinize sinmezse şartları zorlarsiniz özel için.

Günaydın arkadaşlar, ben yaşadığım yerde bir arkadaşın önerisiyle hamile yogasına başlamaya karar verdim. Rahatlatıcı ve normal doğuma hazırlayıcı etkileri varmış. Yoga eğitmeni doktorumdan yapabilir raporu ile başlayabilir dedi. Bu hafta doktorumla görüşüp başlamayı düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?

13 mayis dogum.13 haziranda 1 aylik, temmuz basinda 1,5 aylik olcaklar ama 3 6 aylik kiyafetlerde buyuk gelcek gibi dusundum ben.
İşte biraz havayla alakalı kücük oldukları icin hemen temmuzda giyemeyebilirler bise cocuklada alakalı benim oglum 3400 dogdu mesela 1-3 az giydi

benim yengem yeğenimde baya kaliteli bi ürün almıştı.ama gel gör ki kullanamadı taşımadı takması çıkarması derken gitti bastonlardan aldı 1 yaşında yiğenim şu anda 3 bitirdi ve 4 yaşından gün aldı ve hala bastından vazgeçmiyor yengem.
Gercekten en kullanıslı bastonlar ama kücükken olmuyo işte anca oturmaya baslayınca o da yatar bişey olması lazım kücükken pusetle kullanılabilcek bi araba lazım

herşey güzel olacak göreceksin :nazar::anne::anneadayı::dua::KK200:

Back
X