2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...

Eklentiler

• F53C3861-5A82-45DB-97B1-919F0AA79D9D.webp
    F53C3861-5A82-45DB-97B1-919F0AA79D9D.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 91
bu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.
JQrBm5.png
bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG]
JQrBm5.png
[/url][/IMG]
ITJAIS.png
[/IMG] IMG] MG]

Ya cok tatli olmus bu ellerine saglik :KK68: Varmi orulme tarifi gibi bisey? Anneme ordurebilirim :ıslık:

Canim okadar guzel yapmislarki mevlut icin olanina aklim gitti.
Cok kullanisliysa gunluk icinde aliyim .

Gule gule uyusun bebisin icinde insAllah. Bana kullanisli gibi geliyor ama gorecez bakalim. Kumaslarini aldim annem diktirecek cok daha uygun fiyata geliyor bilginize.

bu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.
JQrBm5.png
bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG]
JQrBm5.png
[/url][/IMG]
ITJAIS.png
[/IMG]
ITJAIS.png
VxEodD.png
[/I
VxEodD.png
[/IMG] MG]
VxEodD.png
F1ZFje.png
Çok güzel olMuş ellerinize sağlık

ama olur mu canım hem karnın tok olacak hem de üstüne içeceksin glikozu sağlam adamın bile şekeri tavan yapar,o işte bir anormallik var. özellikle aç olmak gerekiyor ki sadece aldıgın glikozun gr ına göre kanda şekerinin nekadar yükseleceğini gösteren referans aralıklaarı var.50gr lık olanın farklı 75 in 100ün farklı. erğer ondan daha yüksekse testi pozitif kabul ediliyor. yani karnının aç tok olmasının farketmemesi gibi bir durum zannetmiyorum mümkün olsun. ozaman ben 2tane poğaça yiyim yağlı yağlı üstüne de glikoz şurubunu içeyim şekerim 50lik referans aralıgının muhtemel şekilde üstünde çıkar. onu bir daha sorun bence?? benim aklım almadı valla,işler çok değişmiş :KK43:

Ya bide o şekerli şeyi içtim içeli bebeğim içerde takla atıyo resmen , rahatsız oluyo kuzular bu işten... bu şekeri bi an önce vücudumdan atmak için ne yapmalıyım

Ya bide o şekerli şeyi içtim içeli bebeğim içerde takla atıyo resmen , rahatsız oluyo kuzular bu işten... bu şekeri bi an önce vücudumdan atmak için ne yapmalıyım
Canım o kadar şekerden birşey olmaz ki iki dilim.baklava yesem ayni şekeri almış oluyosun zaten bol.su iç :)

Kızlar ayrintili ultrasondan ciktik. çok şükür kızım çok iyi 5 gün önden gdyrz 370 gr olmuşuz bgn tam 20 hafta olduk..çok tatlı kızım babasi gibi iri uzun olcak dedi.sadece plesantan kalın tansiyonun yüksekliğine işaret edebilir. Son dönemlerde kontrolde ol dedı. Allahım çok mutluyum ya çok güzel duygular ne kadar sukretsek azEki Görüntüle 2089488
çoook güzel, gözün aydın, darısı bizlere...:dua::dua::dua::KK200::anneadayı::nazar::nazar::nazar:

50 gr dediği evet şeker yüklemesi için içeceğin solüsyonun içerdiği glikoz miktarı. 50gr OGTT falan yazar ya da 100lük olur.75lik olur. yazmış işte şeker yükleme ama bilemedim :KK43:
Tam olarak yazan bu cnm hemogram tit tsh hbs ag anti hiv anti hiv 1+2 bide bunları istemil aç git mutlaka dedi bunların hepsini sağlık ocağı yapıyo mu

Eklentiler

• AAAE4C93-E8BB-4195-A53C-6F6B1C3B3DBC.webp
    AAAE4C93-E8BB-4195-A53C-6F6B1C3B3DBC.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 56
Bende gecen ay gittiğimde sormuştum doktora şeker yüklemesi için aç mı olayım tok mu diye fark etmez demişti ama ben çok faZla bişey yemeden gitmeyi düşünüyorum

ama olur mu canım hem karnın tok olacak hem de üstüne içeceksin glikozu sağlam adamın bile şekeri tavan yapar,o işte bir anormallik var. özellikle aç olmak gerekiyor ki sadece aldıgın glikozun gr ına göre kanda şekerinin nekadar yükseleceğini gösteren referans aralıklaarı var.50gr lık olanın farklı 75 in 100ün farklı. erğer ondan daha yüksekse testi pozitif kabul ediliyor. yani karnının aç tok olmasının farketmemesi gibi bir durum zannetmiyorum mümkün olsun. ozaman ben 2tane poğaça yiyim yağlı yağlı üstüne de glikoz şurubunu içeyim şekerim 50lik referans aralıgının muhtemel şekilde üstünde çıkar. onu bir daha sorun bence?? benim aklım almadı valla,işler çok değişmiş :KK43:

Su da mı içmeyecektik ben 2 yudum su içtim ya bişey fark edermi ki :işsiz:

Benim de kafam karıştı valla. Ben daha önce hiç şeker yüklemesi yaptırmadım, sorduğum duyduğum araştırdığım kadarıyla bilgi sahibiyim. Zaten pimpirikliyim hepten kıl kaptım şimdi.. açta olsa tokta olsa aç yaptırmakta fayda var aklımız takılmaz hic değilse.

Back
X