2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Müzik ve bebek hareketleri konusunda ben de ilginç bir şey yaşıyorum ve mutluluktan uçuyorum şuan da.kızımın piyano dersine geldik biz de o içeri girdi ben kapıda bekliyorum içerden piyanonun sesi geliyor bizim ufaklık hiç hız kesmeden tekmeliyor içimde :KK200::KK200::KK200: hiç bukadar uzun süre aralıksız hareket etmemişti benimki de :emir_bebek::emir_bebek:

Ben de sayfayı ve ücretini merak ettim. Kumaşı da güzel mi acaba? Alan tanıdığınız var mı?
Minilolabutik diye bi sayfa güzel gözüküyo ben de daha almadım onun için sordum daha güzel bişey bulamazsam buradan sipariş veririm diye fiyatını sordum modele göre değişiyo içinde ki parça fiyatına göre de benim beğendiğim 170 tl di galiba

selam herkese, dörtlü tarama sonucum 1200’ de 1 çıkmış sorun olmadığını söyledi doktorum. bebişin gelişimi de güzel haftasıyla uyumluymuş şükürler olsun. sağlık ocqğına gidip aşımı da oldum. kalp atışını da dinleyebilir miyiz dedim, küçük duyamayız falan dediler yine ben de vaktiniz varsa deneyelim diye ısrar ettim. cihazı koydu iki cm kaydırdı pıt pıt tatlı tatlı dinledik :emir_bebek: her gittiğimde küçük diye savuşturuyorlardı bu kez ben kazandım :anneadayı: inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde ilerler de bebeklerimizi kucqğımıza alırız. :KK8:

Merhaba hanimlar zeynep kamil hastanesinde daha once dogum yapmis olaniniz yada hakkinda bir bilginiz varmi bazi okudum yorumlar beni endiselendirdi. Tam tessekkullu hastanede dogum yapmami soyluyorlar mutlaka perinotoloji bolumu olmaliymis. Zeynep kamilde dogum yapipda memnun olan varmi sezeryan sonrasi normal dogum zorluyarmis galiba bilginiz varmi

bu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.
JQrBm5.png
bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG]
JQrBm5.png
[/url][/IMG]
ITJAIS.png
[/IMG]
ITJAIS.png
VxEodD.png
[/I
VxEodD.png
[/IMG] MG]
VxEodD.png
F1ZFje.png
Ellerine saglik cok guzel olmus bayiliyorum ben boyle seylere bunu sonra yikasak bozulurmu bendemi yapsam bi tane

Canım o kadar şekerden birşey olmaz ki iki dilim.baklava yesem ayni şekeri almış oluyosun zaten bol.su iç :)
Beyazkediiiiii Beyazkediiiiii Ya işte ben o iki dilim baklavayı bile yemedim aylardır...yarım dilim kek yedim içim kıyılıyor ağzımın içi leş gibi oldu...bi de eltimde gebelik şekeri vardı o hep sekeri yükseldiğinde bebeğin hareketsiz oldugunu anlatıyor bebek uyuşuyor gibi oluyormuş hareketleri yavaşlıyormuş

Beyazkediiiiii Beyazkediiiiii Ya işte ben o iki dilim baklavayı bile yemedim aylardır...yarım dilim kek yedim içim kıyılıyor ağzımın içi leş gibi oldu...bi de eltimde gebelik şekeri vardı o hep sekeri yükseldiğinde bebeğin hareketsiz oldugunu anlatıyor bebek uyuşuyor gibi oluyormuş hareketleri yavaşlıyormuş
Doğrudur canım bende oğlumda çok yerdim bunda pek yediğim söylenemez ama şeker yüklemesinede doktorum sart dedi ben yaptırıcam

Bende yaptiricam seker yuklemesini.yuksek ciktiginda genelde basit Bir diyetle duzeliyormus ama cok nadirde olsa bebek kayiplarina sebep olabiliyormus.temkinli olmakta fayda var.butun bebekler iyi olsun hep.

Doğrudur canım bende oğlumda çok yerdim bunda pek yediğim söylenemez ama şeker yüklemesinede doktorum sart dedi ben yaptırıcam
Ben daha gidemedim detaylı ultrason sonucunu göstermeye gidince onu da konuşuruz heralde...ben hamurişi ekmek ve tatlı hiç yiyemiyorum buna rağmen epey kilo alıyorum...once açlik tokluk baksa risk görürse şeker yüklemesi dese benim için daha iyi...bir de diyetisyen listeleri genelde belli yani en baştan bize öyle listeler verseler ona uymaya çalışsak öyle de böyle de besleniyor bu bebekler

Ben daha gidemedim detaylı ultrason sonucunu göstermeye gidince onu da konuşuruz heralde...ben hamurişi ekmek ve tatlı hiç yiyemiyorum buna rağmen epey kilo alıyorum...once açlik tokluk baksa risk görürse şeker yüklemesi dese benim için daha iyi...bir de diyetisyen listeleri genelde belli yani en baştan bize öyle listeler verseler ona uymaya çalışsak öyle de böyle de besleniyor bu bebekler
aynen doktorula görüştüğünde sana gerekeni söyler zaten dediğin gibi bende ayrıntılı sonucunu göstermeye gittiğimde sordum tabiki yapicaz dedi sende ikna edersin önce açlık tokluk bakalım diye doktorda sana uyar inşallah

Keşke bende şu tatlıları yediğimde ağzımın içi öyle olsada yiyemesem :işsiz:

Kızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...
Nasil etiketlicez ki o_O
Bir de yine dayanamadım panço’ya uğradım bu yeni gelmiş beğenen olursa alsın :)
Cok guzelmis canim gule gule kullansin prens
Enee... Hangi dizi o,reytingi düşüktür inşallah..:işsiz::halay:
Cok dusuk degil aslinda ama adam dizide arada cikiyor zaten devamli oynamiyor.kadin dizinin adi
Gule gule uyusun bebisin icinde insAllah. Bana kullanisli gibi geliyor ama gorecez bakalim. Kumaslarini aldim annem diktirecek cok daha uygun fiyata geliyor bilginize.
Ya kesin oyledir evdede yapanlar var.Ama benim hic ne kumas alicagim yer var ne diktirecegim artik bu bebistede hazir takiliyoruz .

Canım ben de bu tarz alıcam. Bu erkek icin
Yaa oylemi pembede hic hosuma gitmedi ya .
Ben esimin dukkanindan almak zorundayim ama birsey de begenemedim.mavi guzeldi ama
selam herkese, dörtlü tarama sonucum 1200’ de 1 çıkmış sorun olmadığını söyledi doktorum. bebişin gelişimi de güzel haftasıyla uyumluymuş şükürler olsun. sağlık ocqğına gidip aşımı da oldum. kalp atışını da dinleyebilir miyiz dedim, küçük duyamayız falan dediler yine ben de vaktiniz varsa deneyelim diye ısrar ettim. cihazı koydu iki cm kaydırdı pıt pıt tatlı tatlı dinledik :emir_bebek: her gittiğimde küçük diye savuşturuyorlardı bu kez ben kazandım :anneadayı: inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde ilerler de bebeklerimizi kucqğımıza alırız. :KK8:
Canim masallah sorunsuz saglikla alirsin ins kucagina
Merhaba hanimlar zeynep kamil hastanesinde daha once dogum yapmis olaniniz yada hakkinda bir bilginiz varmi bazi okudum yorumlar beni endiselendirdi. Tam tessekkullu hastanede dogum yapmami soyluyorlar mutlaka perinotoloji bolumu olmaliymis. Zeynep kamilde dogum yapipda memnun olan varmi sezeryan sonrasi normal dogum zorluyarmis galiba bilginiz varmi
Arkadasim ilk dogumunu orada yapmisti cok memnundu canim .

Aaa bana seker yuklemeyi burda yapacagiz demisti saglik ocagindaki ebe. Yapilmiyo mu diyosun yani
Valla biz yapmıyoruz ama netice de yapılmayacak birşey de değil 1 saat arayla iki kere glukoz için kan alacak yapmak istersen yapılır yani. O sana yapıcaz dediyse yapar ;)

Aranızda D vitamini alan varmı?tahlil yapıldımı ve ne kadar süreyle alıyosunuz?
Ben kullanıyorum ortalama 2aydır düzenli olarak. İlk başladığımda da 26 idi d3 değerim günde 15 damla kullanıyorum geçen hafta baktım 18 çıkmış. Decavitib içinde de var halbuki,yükseleceğine düşmüş neden öyle olmuş nasıl olmuş anlamadım :( Benim bebek Nası tüketiyorsa Artık dolmuyor depolar :emir_bebek:

Back
X