- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
- Konu Sahibi kardelen384
- #18.481
iyi geceler hanimlar bugun bir hayli aliveris yaptim bebeğime pijamalar atletler yelek vs yatin firsat bulursam rssim atarim size iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Çok sağol canım darısı senin başına inşallah. Gün içindeki ehvamlarımız kaygılarımız korkularımız ee bide hormonlar rüyalara yansıyor, hep bilinçaltının oyunları bunlarkafana takma.
Senin n zamandı ayrıntılı? Ben o kadar stres yaptım ki aman dedim ya kötü bsy çıkarsa en iyisi tetanozu erteleyeyim bide o dokunur mokunur. Ama boşuna takmışım çarşamba gidip aşımı da yaptırcam :)) şimdi sana ne söylersem söyleyeyim nafile insan doktorun ağzından çıkanları duymadan rahatlamıyor. (gerçi ben pimpiriklenecek bay kesin bulunurum ama du bakayım ^_^)
Ne diyeyim inşallah sende duyduklarından gördüklerinden sevindirik olursun canım.
![]()
![]()
Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde hep oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok
Cimcimeden aldıklarım, dün yükleyememiştim. Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için ne almalı, siz ne kullanıyorsunuz??
Can'ım ben de sormadım ama özellikle ilk aylar her gün içtim. İçine limon sıkıp. Midemi rahatlatıyordu. Zararı olduğunu sanmıyorum. Ama soda olmamasına dikkat et.Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Can'ım ben de 21. Haftada girdim. Bebeğim 370 gr dı. Hiç gelişim geriliği vs demediler.Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde hep oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok
İçebilirsin canım günde bir tane içiyorum. Hatta spora gittiğim günler iki tane içiyorum kramp sorunu yasamamak için . Spordaki pilates hocam söyledi bu şekilde. Kendisi ebe zaten. Doktoruma da sordum içindeki mineraller açısından faydalı.Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Oyle gercektenBol su iç meyve ye gribin çaresi yok![]()
Canim ben ilk aylar cok ictim dr um icebiliyosan iyi demisti.Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Güle güle giysin kuzun ben roxy dalan aldım canım kızımda hacı şakir kullanıyordum yumuşatıcı olarak da dalin kullanmıştım ama dalinin kokusu çok ağır birde kızımda alerji yapmıştı kısmetse bunda roxy deneyeceğim yumuşatıcı kullanmayacağımCimcimeden aldıklarım, dün yükleyememiştim. Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için ne almalı, siz ne kullanıyorsunuz??
Bende kapı süsü yapcam canım dün silikon tabancası sipariş ettimMerhaba hanımlar saat kaç oldu hala uyuyamadım e bebek te indirim var ilk kez bebeğime alışveriş yaptım geldiğinde fotoğrafını çeker koyarım inş. Bir de AliExpress ten ve başka sitelerden bebek kolonya şişesi yapmak için malzeme aldım kendim yapıyım diye şimdi de heyecandan uyuyamadım sabah nasıl uyanıp okula giderim bilmiyorum
İnş ayrıntılı da kan damarları iyi dedi özellikle sorduk hatta Şuan ki tek sıkıntı giderek günün artması ciğer geliştirici diğer bebekte oldum ömrü varsa oluyo yoksa naparsan yap olmuyo... İnş Rabbim yavrularımızı bağışlasın... İmtihan etmesinCanim bence bukadar sikma canini on gune kadar normal diyor doktorlar bir haftacik ne ki, 2 hafta geri olup ciger gelistirici igne vurulup turp gibi doguran arkadasim var belki kibar, minyon,nazik bir kizin olacak . Sen daha iyi bilirsin stres cok daha zararli ve gelismeyi geri birakiyor gercekten. Benim 4000 lik ignem 20 haftadan sonra koldan vurduruyorum kendim vuramadigim icin gobekten ben vuruyordm 20 ye kadar. Sanmiyorm ignenin yetmedigini cunku ayrintilida damarlar acik mi kan gidiyor mu diye raporda bir kisim var yaziyor mutlaka bakmislardir bir pihtilasma olsa soylerdi doktor icini ferah tut canim, seni cok iyi anliyorum ama bu kez Allahin izniyle kavusucaz kizlarimiza insallah
Daha önceki günlerle takip ediliyor canım mesela geç döllenme de hey aynı gerilik oluyo bu geç döllenme kaynaklı oluyo ama artarsa sıkıntı orda başlıyor stresin zararını biliyorum ama ahh bu korkular içim içimi yiyorCan'ım ben de sormadım ama özellikle ilk aylar her gün içtim. İçine limon sıkıp. Midemi rahatlatıyordu. Zararı olduğunu sanmıyorum. Ama soda olmamasına dikkat et.
Can'ım ben de 21. Haftada girdim. Bebeğim 370 gr dı. Hiç gelişim geriliği vs demediler.
Önceki kaybınla aynı düşünme lütfen. Sonuçta maşallah iki tane de sağlıklı oğlun var. Öncekiler gibi düşünürsek sağlıklı olması daha yüksek ihtimal. Stres yapma. Seni stresin o duruma getirdiğini söylemiştin daha önce.
Sen iyi ol ki o da iyi olsun. Ve bence çok ileri düzey bi gerilik değil. Geç döllenme olmuştur nerden bilecekler onu.
Can'ım nerden ne aldın tam olarak? Ben de yapmak istiyorum kendim ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Aslında bi arkadaşım da koku şişesi hazırlamıştı. Çubuklu olanlardan. Ona da sorayımMerhaba hanımlar saat kaç oldu hala uyuyamadım e bebek te indirim var ilk kez bebeğime alışveriş yaptım geldiğinde fotoğrafını çeker koyarım inş. Bir de AliExpress ten ve başka sitelerden bebek kolonya şişesi yapmak için malzeme aldım kendim yapıyım diye şimdi de heyecandan uyuyamadım sabah nasıl uyanıp okula giderim bilmiyorum
Benim kan şurubu şişelerim var birsürü onları değerlendirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse İnşallah.....evde yapılabilecek güzel şeyler varCan'ım nerden ne aldın tam olarak? Ben de yapmak istiyorum kendim ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Aslında bi arkadaşım da koku şişesi hazırlamıştı. Çubuklu olanlardan. Ona da sorayım
Evet internetten baktım biraz. Her malzemeyi ayrı ayrı alınca aynı fiyata geliyor gibi sanki.Benim kan şurubu şişelerim var birsürü onları değerlendirmeyi düşünüyorum Allah izin verirse İnşallah.....evde yapılabilecek güzel şeyler var
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 24 haftalık gebeyim 21 haftalıkken sancı halkları göründü ve açılma var dedi doktor sonra rahim ağzı yetmezliği var dedi 2,5cm olmuş duruma göre dikiş atıcaz bir hafta sonra gel dedi pruloton ipne haftada bir, akşam sabahta progestan fitil verdi ve istirahat 1 hafta sonra kontrolde 40cm olmuş işe yaramış yani.Aşı konusunda da bende sordum şuanda yaptırma dedi ateş olabilir birşey gelişebilir dedi. Hamileliğin son 3 haftasına kadar süresi var dedi ebem tetenoz aşısı her an yapılabilen birşey diye düşünüyorum Doğumdan sonrada hemen yapılabilir bence. Yani anlıcagınız riskli bi gebeliğim var yatıyorum sürekli aranızda böyle olan varmı? Birde karnım taş gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum sancımıdır yatmaktan mı oluyor bilemedim. Hiç sancı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ilk çocuk sezeryanda oldu aranızda böyle olan varmı acaba?
Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde hep oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok
Yok canım ayrıntılı bakan doktor herşey iyi dedi yukarı doktora çıktım o dedi 1 hata uyumsuzluk zaten ölçülerde gördüm ama bayan doktor mu baktı sanada ayrıntılı çok iyi biriydiCanım Esentepede mi yaptırdın. Bana ordaki doktor 2 hafta geri veya ileri olmasını biz normal kabul ediyoruz demişti. Senin daha önceki gebeliğinden dolayımı öyle yolladı acaba :/