2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
inşallah herşey yoluna girer canım benim üzüntünü çok iyi anlıyorum kayıplar insanı çok yıpratıyor... Benimde son kaybım 25haftalıktı şuan öyle korkuyla yaşıyorum ki anlatamam direk 26ya geçsem diyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım.
Bende karnından vurdukca korkuyorum iğneden sonra hemen hareket ediyomu diye bakıyorum. Ama kol bacak yapınca 2 3 gün ağrı çekiyorum hemen morarıyo. Rabbim korusun kuzuları
Aminn canım inşallah

safinaz1988 safinaz1988 canım bebek arabası marka model veriliyor. Bi arkadaşımız cimcime adlı siteyi söyledi. Reklamsa bebek arabalari park yatak fikirlerimizde reklam.
Özelden tek tek yazmak zor olur diye söylüyorum

Sağol canım ya ben sen dedikten sonra aliexprese baktım bulamadım şişeleri bide çok geç geliyor diyorlar doğrumu bende genelde gittigifiyora bakıyorum ama daha malzeme hiç almadım uygun site arayışındayım
AliExpress ten 15 gün oldu sipariş vereli bugün geldi elime sanırım gönderiliyor alakalı geç gelmesi

safinaz1988 safinaz1988 canım bebek arabası marka model veriliyor. Bi arkadaşımız cimcime adlı siteyi söyledi. Reklamsa bebek arabalari park yatak fikirlerimizde reklam.
Özelden tek tek yazmak zor olur diye söylüyorum
teşekkür ederim canım. aslında çoğumuz duymuşuzdur. büyük şehirlerde şubesi olan bir mağaza. euro flora diye bir mağaza. sitesinden de alış veriş yapılıyor. ben bebişimin odasını süslemek için alış veriş yapacağım buradan. aslında reklam sayılmaması gerek tabi ki. koca mağazanın benim reklamıma ihtiyacı yok :)

114bc0178ca0c5aabcd83fa22f1586ca.webp

Kızlar hem denemek için hemde işinize yarayabilecek bir reçete olduğu için yükleme yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım canım yuklemede.
Benim kamera çözünürlüğüm çok yüksek o yüzden ekran görüntüsünü alıp onu yüklüyorum o zaman sorun cikmiyor
Biz hamilelerde sorun olmaz sanırım hepsi kullandığımız bitkiler

Uygulamadan bende atamıyorum Google'dan girince atabiliyorum

Canım uygulamasında takip ettiğin konularda bildirim geliyor mu? Uyguluma yorumlarında gelmiyor diye okuduğum için yüklemedim. Googledan giriyorum. Oda zor oluyor zaman zaman

urun.n11.com/tek-kisilik-nevresim-takimi/cotton-box-bambis-tek-kisilik-bebek-nevresim-takimi-P112397481
kızlar, benimde cinsiyet belli değil ama bu nevresim takımını aldım biraz önce , çok tatlı, dayanamadım, :anneadayı:
hastane çıkışı aldım 11 li ve 5 li takım unisex olanlardan mecburen:dondurma:
bebek battaniyesi aldım,
Allah tan tutuyorum kendimi :KK53:
biraz öncede sağlık ocağından geldim, tetanoz aşımı oldum, :rapci:
bebeğimin kalp atışlarınıda duydum,:KK68: içim rahatladı :KK74:

Back
X