- 20 Kasım 2013
- 219
- 283
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
- #18.541
Kızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım inşallahinşallah herşey yoluna girer canım benim üzüntünü çok iyi anlıyorum kayıplar insanı çok yıpratıyor... Benimde son kaybım 25haftalıktı şuan öyle korkuyla yaşıyorum ki anlatamam direk 26ya geçsem diyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım.
Bende karnından vurdukca korkuyorum iğneden sonra hemen hareket ediyomu diye bakıyorum. Ama kol bacak yapınca 2 3 gün ağrı çekiyorum hemen morarıyo. Rabbim korusun kuzuları
Benim olusmadi canimKızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı![]()
Canım benim Barla.yok.arasi bişey sadece alt tarafta var bazı insanda cikmiyomusKızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı![]()
Kızlar karnında koyu renk çizgisi oluşmayan var mı? Bende hala oluşmadı![]()
AliExpress ten 15 gün oldu sipariş vereli bugün geldi elime sanırım gönderiliyor alakalı geç gelmesiSağol canım ya ben sen dedikten sonra aliexprese baktım bulamadım şişeleri bide çok geç geliyor diyorlar doğrumu bende genelde gittigifiyora bakıyorum ama daha malzeme hiç almadım uygun site arayışındayım
teşekkür ederim canım. aslında çoğumuz duymuşuzdur. büyük şehirlerde şubesi olan bir mağaza. euro flora diye bir mağaza. sitesinden de alış veriş yapılıyor. ben bebişimin odasını süslemek için alış veriş yapacağım buradan. aslında reklam sayılmaması gerek tabi ki. koca mağazanın benim reklamıma ihtiyacı yok :)safinaz1988 canım bebek arabası marka model veriliyor. Bi arkadaşımız cimcime adlı siteyi söyledi. Reklamsa bebek arabalari park yatak fikirlerimizde reklam.
Özelden tek tek yazmak zor olur diye söylüyorum
Uygulamadan bende atamıyorum Google'dan girince atabiliyorumYa neden resim atamıyorum![]()
canim fotografi cektikten sonra ekran resmini cekip kirp o zaman oluyorYa neden resim atamıyorum![]()
Uygulamadan bende atamıyorum Google'dan girince atabiliyorum
Geliyor canım bütün bildirimlerCanım uygulamasında takip ettiğin konularda bildirim geliyor mu? Uyguluma yorumlarında gelmiyor diye okuduğum için yüklemedim. Googledan giriyorum. Oda zor oluyor zaman zaman
Kizlar uygulmayai play stordan mi indiriyoruzGeliyor canım bütün bildirimler
Evet canımKizlar uygulmayai play stordan mi indiriyoruz
Saol canm bisey daha soruyum hemen bildirimler msj olarak geliyormuEvet canım
Yok canım.msj olarak bildirim gelmiyor sağ üst köşede bildirim olarak görünüyor uygulamaya girdiğindeSaol canm bisey daha soruyum hemen bildirimler msj olarak geliyormu
Hmm tamm bende googledn giriyorum her seferinde zor oluyoYok canım.msj olarak bildirim gelmiyor sağ üst köşede bildirim olarak görünüyor uygulamaya girdiğinde