2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil çok ai. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Çok şükür, çok ama çok sevindim, Allah kucağına sağsalim almayı da nasip etsin, darısı diğer arkadaşlarımızın başına :nazar::dua:

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz iyiki varsiniz hepimiz sag salim kucamiza alalim insallah yavrularimizi Gercekden dua dua yani Allaha teslimiyet rabbime binlerce sukurler olsun isyan etmedik dua ettik ve bu gun doktorum beni mutlu etti herkesinde yuzu gulsun insallah. Gununuz şen olsun. Bende doktorun kapisindan girmeden kendi kendime diyordum
varsa ne napacami hangi doktorlar tedavi eder felan gibi iyi bi arastirma yapmayi dusunuyordum. Suan icin rahatladi ama yine kontrolere sorarim her gittimde tetenoz asinida yaptirndedi bana onuda onumuzdeki hafta yaptiricam Allahin izniyle
Gözün aydin weryew weryew cim.rabbim tüm bebisleri sağlıkla mutlulukla annelerin kucağına kondursun insaallah.

Doktorum bugün elime bi liste tutuşturdu, önce bastı kahkahayı sonra sen çok pimpirikli detaycısın sen sormadan ben söyleyeyim dedi.. canan karatayı falan boşver 24haftadan sonra şeker yükleme testini yaptır dedi. :-) :-)

Bu arada geçenlerde muhabbeti olmuştu burda, aç tok fark etmiyormuş kızlar. 75 mg yukleme için inceden bi kahvalti yapıp gidilebiliyormuş. Yükleme yaptırmadan önceki üç gün gayet şeker ve karbonhidrat ağırlı beslenmek gerekiyormuş.

Bu da liste:
Of bu liste ne ilk defa böyle birşey duydum Normal insanda şeker çıkar sanırım böyle bir listeyle :D
Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Canım çok çok sevindim rabbim herkese şifa versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bügün bebişimizin dolabınıda aldık :emir_bebek:insan mobilyadan bile mutlu olur mu ya :KK49: bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanım:hasta: antibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı :oha: busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım

Gecmis olsun arkadasim. Insan mutlu olmazmi ben bile bibek kiyafeti beni mest ediyor. Hic erkende degil bence son 3 aya giricez

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz iyiki varsiniz hepimiz sag salim kucamiza alalim insallah yavrularimizi Gercekden dua dua yani Allaha teslimiyet rabbime binlerce sukurler olsun isyan etmedik dua ettik ve bu gun doktorum beni mutlu etti herkesinde yuzu gulsun insallah. Gununuz şen olsun. Bende doktorun kapisindan girmeden kendi kendime diyordum
varsa ne napacami hangi doktorlar tedavi eder felan gibi iyi bi arastirma yapmayi dusunuyordum. Suan icin rahatladi ama yine kontrolere sorarim her gittimde tetenoz asinida yaptirndedi bana onuda onumuzdeki hafta yaptiricam Allahin izniyle
Dualarımız kabul oldu, nasıl sevindim anlataman. Gözün aydın hayırla sağlıkla doğsun bütün bebişler inşallah

weryew weryew evet zaman cabuk gecsinde mis kokularini duyalim.bende yedi sekiz yildir bekliyorum.ne ugraslar verdim hemde.simdi tekmelerini duymak bile nasil mutlu ediyor.ultrason fotografina bakip mutlu oluyorum.kayiplarim oldugu icin oncesinde biseyler almaya korkuyorum.dr un alabilirsin demesini bekliyorum ama burda kizlar paylastikca onlari gormek bile cok mutlu ediyor beni.

weryew weryew evet zaman cabuk gecsinde mis kokularini duyalim.bende yedi sekiz yildir bekliyorum.ne ugraslar verdim hemde.simdi tekmelerini duymak bile nasil mutlu ediyor.ultrason fotografina bakip mutlu oluyorum.kayiplarim oldugu icin oncesinde biseyler almaya korkuyorum.dr un alabilirsin demesini bekliyorum ama burda kizlar paylastikca onlari gormek bile cok mutlu ediyor beni.

Bende birsey alamadim bi kizim bi dusuk bide bu birsey olur diye benim doktor 26 haftadan sonra almaya basla demisti cinsiyetini ogrendimde. Sebebide yasama sansi haftaya gore yukseklinden demisti. Yeterki iyinolsunlar hersey birsekilde yerine oturur insallah Allah yuzunu guldursun zamaninda saglikli sihatli dogumun olsun uzun omurlu saglikli olsun yavrun.

Yaa hayirli olsun gule gule kullanin:) ben dolap almayacagim. Kendi kiyafet dolabimizdan bir bolge ayiracagim. Esim de bende kiyafet duskunu insanlar olmadigimizdan az kiyafetimiz var. Hatta tum kiyafetlerimizi ve cekmeceleri tek bir yere toplasam surgulu gardrobun bir taragini anca doldurur yazlik kislik hepsi dahil :)

bizde de öyle çok kıyafet yok aslında.çalıştığım için ve resmi giydiğim için eşime göre benim biraz daha fazla.bebişin büyüyen yatağını ve park beşiğini abimler verdi (yeğenimin olanları) yatağı olunca dahi odasını da yapalım dedik :halay:

Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Çok sevindim canım , gözün aydin insallah tüm annelerin bebekleri sağlıklıdır,hepsinin sorunu geçer mutlu haberler alırlar.

Ayy valla aynını

Ben 50 kilo ile hamile kaldım hayatım boyunca elli iki kilonun üstünü de görmedim fakat şu an 59 kiloyum !! Ben şok ben iptal :)) Açıkçası hiç şikayetçi de değilim, orantılı almışım pek bi yakıştı. Boyuma göre zayıftım çünkü iyi oldu. Tabii 22 haftada 9 kilo almak üstelik bunu sadece son bir buçuk ayda almak gözümü korkutmuyor değil (:
cok hizli almissin canim.bende son zamanlarda aldim kiloyu .ilk 3ay hic almadim..diyetisyene mi gitsem ne yapsam bilemedim

20+0 ım 5 kilo aldım o_O ben de son ayda aldım birçoğunu, hep unlu şeyler çekiyo canım (simit, poğaça, börek, makarna vs )
frenlemek şart
bende aynen .unlu sekerli seyler cekiyor canim..ha bidr patates kizartmasi doyamiyorum tadina.patates hic bu kadat lezzetli olmamisti ;)

Benim kilo alma durumum biraz karisik. 84 le hamile kaldim. 80 e kadar dustum. Araligin basinda 82 kiloydum. Simdi 85 kilo oldum. Yani esasinda 1 kilo almisim gibi duruyor ama son bir ayda 3 kilo aldim. Hatta bu 3 kiloyi da son iki hafta da aldigima eminim. Benim de frenlemem lazim kendimi. Birden bire cok hizli aldim.
iıl gebeligimde 25kilo almistim bu sefer guya dikkat edecekdim yapamiyorum bogazimi tutamiyorum((

Kızlarr geçende yazmıştım bende tutamıyorum kendimi. Ekmek hamurişi çok yemiyorum ama yemekleri deli gibi tıkanana kadar yiyorum. Sonra soluk almadan meyve kuruyemiş birşeyler illaki yiyorum. Birde işim oturarak eve gidiyorum otur işte otur hareket yok. Sanırım bende çok alacağım ne yapacağımı bilmiyorum. Dün güya çok dikkat edecektim. Yemek için masaya oturdum mu resmen gözüm dönüyor. Ne yapacağız biz böyle. Zaten 10 kilo fazlayla hamile kaldım. Hayatımda görmediğim kiloları görüyorum. Boyum çok kısa birde benim. Pandalar gibi yuvarlana yuvarlana hareket edeceğim diye çok korkuyorum. :( Diyet yapmaktan ziyade kendimi tutmanın bir yolunu bulmalıyım :(

@Beyazkedi2626 canım biz de kayınvalideme çok yakın oturuyorduk, sürekli ya bizde ya onlarda oluyorduk, üstelik bende çalışıyorum bi haftasonumuz oluyor yine aileyle geçiriyorduk, evi taşıdık uzağa artık eskisi kadar gelip gitmiyoruz, Beni üzen bazı durumlarda oldu, eşim onlara bi şey diyemedi ama bana hak verdi ve taşınmaya ikna oldu. Onlar geldiğinde ya da gittiğimizde benimki elinden telefonunu hiç bırakmıyordu, hiç konuşmuyordu, neden konuşmuyorsun desek Yorgun’um falan diye kestirip atıyordu, omlar gidince normale dönüyordu. Sorduğumda sana öyle gelmiş diyordu. Ben de anlam veremiyordum ama belki sıkılıyor belki geriliyor sen de fazla üstüne gitme. Eşi hamile erkeklerde de hormon değişimi oluyormuş ya belki de öyle birşeydir

Kızlarr geçende yazmıştım bende tutamıyorum kendimi. Ekmek hamurişi çok yemiyorum ama yemekleri deli gibi tıkanana kadar yiyorum. Sonra soluk almadan meyve kuruyemiş birşeyler illaki yiyorum. Birde işim oturarak eve gidiyorum otur işte otur hareket yok. Sanırım bende çok alacağım ne yapacağımı bilmiyorum. Dün güya çok dikkat edecektim. Yemek için masaya oturdum mu resmen gözüm dönüyor. Ne yapacağız biz böyle. Zaten 10 kilo fazlayla hamile kaldım. Hayatımda görmediğim kiloları görüyorum. Boyum çok kısa birde benim. Pandalar gibi yuvarlana yuvarlana hareket edeceğim diye çok korkuyorum. :KK43: Diyet yapmaktan ziyade kendimi tutmanın bir yolunu bulmalıyım :KK43:
Canım agrıların nasıl oldu, magnezyum iyi geldi mi? Ara öğün yapmayı dene, uzun süre aç kalma, iki saatte bir yarım bardak süt, bir mandalina mesela, sonra bi saat sonra 10 kadar badem olabilir, leblebi olabilir. Ben günde bir Rezene bir papatya çayı içiyorum sanırım iştahımı kesiyor biraz. İki saatte bir, meyve ya da süt içiyorum. İki saat bişi yemesem benimde gözüm dönüyor sanki hiç doymuyorum ama böyle yapınca daha kontrollüyüm, ben de 8 kilo aldım bu arada, doktor en fazla 12 diyor. Moralim bozuluyor ama napiim

Canım agrıların nasıl oldu, magnezyum iyi geldi mi? Ara öğün yapmayı dene, uzun süre aç kalma, iki saatte bir yarım bardak süt, bir mandalina mesela, sonra bi saat sonra 10 kadar badem olabilir, leblebi olabilir. Ben günde bir Rezene bir papatya çayı içiyorum sanırım iştahımı kesiyor biraz. İki saatte bir, meyve ya da süt içiyorum. İki saat bişi yemesem benimde gözüm dönüyor sanki hiç doymuyorum ama böyle yapınca daha kontrollüyüm, ben de 8 kilo aldım bu arada, doktor en fazla 12 diyor. Moralim bozuluyor ama napiim

Canım ağrılarım geçmedi bugün ağlayarak uyandım resmen :( 3 gündür içtim diye daha bekliyorum 10 gün falan geçsin eğer ağrılarım geçmezse gideceğim doktora. Ara öğünde yapıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra mandalina yiyorum ikindide elma armut yoğurt falan yiyorum akşam birden gözüm dönüyor. Aslında kendimi hiç aç bırakmıyorum sık sık yiyorum ama ne oluyorsa akşam oluyor. Doktorum 5 kiloya iyi dedi. Sabah tartıldım 6 kilo oldu bile. Böyle gidersem her hafta 1 kilo alacağım gibi gözüküyor :(

Resmen burnuma sıcak ekmek koktu yaaa :kk77: bende aynı dert var hamur işlerini ver bayıla bayıla yiyirorum son 2 haftada 2 kilo aldım o_O bu gidişle 1 ayda 4 kilo alıcam kendimi frenlemeye çalışıyorum inşallah çok almadan bitirebiliriz hamilelikleri:anneadayı:
İnsallah yaa :)) simdi de bak bamya var mis gibi. Ama ben yarim ekmek yedim. İnsallah aksam da kalan yarisini yemem de bamyayi yerim.
iıl gebeligimde 25kilo almistim bu sefer guya dikkat edecekdim yapamiyorum bogazimi tutamiyorum((

Ben de tutamam heralde :/ aslinda benim de tutmam lazim kilom fazla cunku

Back
X