2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle :KK68:
Dualarım seninle ve yavrunla canım

Ben de oyleyim. Kendim yapmaya karar vermistim. Ama makinam yok. Elde de duzgun durmaz diye vazgectim. Ben de hazir alacam. İnstagramda cok uygun fiyata satan sayfalar var. Suslu puslu degiller ama ben babynestin amacini sevdigim icin susune pusune takilmiyorum. Hep parka bahceye gittigimizde de bebek arabasina sigarsa super olur orda yatirmak icin.

Ben instagram kullanmıyorum o yüzden pek haberim olmuyor o sayfalardan. Kıyafet, süs vs gibi şeylerde de arkadaşlar uygun uygun bulabiliyorlarmış ben de afedersin çoğu zaman yediğim kazıkla kalıyorum.

Dediğin gibi elde de pek düzgün durmuyor, makina işi olanların duruşu bile daha hoş ayriyetten çıkarılıp yıkanabiliyor.

Aslında bakma bende hiç süsünde püsünde değilim de ne bileyim ilk bebeğim olunca hevesim de çok fazla oluyor. Kendimden kısıyorum, en ucuza kaçıyorum ona gelince en iyisi olsun en güzeli olsun diyorum. Hâlbuki kullanışlı olması her şeyden önemli. Annem hep anne olunca anlarsın derdi anlıyorum galiba artık (:

es_ese es_ese canım bende oglum olduğundan beri hep ona birşeyler alma telâşındaydım. Hiçbirşey olmasa bile çorap alıp giderim eve. 2 senedir kendime pek birşey almadım. Simdi kizim geliyor ve kız kıyafetleri daha bir göz alici

Kızlar ben şoklardayım, 18. haftada kız denmişti, artık %100 erkek olduğunu öğrendim bugün :) :) :)
Elimde bir sürü pembe kıyafet, avent biberon falan kaldı, erkek denip kız çıkan varsa değiş tokuş yapabiliriz :)
Canim soktayim Ben epey alisveris yaptim bole bise olursa biterim :eek:
Sen insallah birini bulursun .ayni sekilde de kolaylik olur .konu da acabilirsin kk da belki burda bulamazsan .
kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Canim ben bitane alt lc den aldim hic memnun kalmadim.bi tane de alt modanisadan aldim ondan memnun kaldim .lohusa pijamasi hamileliktede giyiliyor.
Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam :KK23:
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz
Canim cok guzelmis al derim.benim de esim mobilyaci gel gor iste modellerini begenmiyorum gozum sepet besikte .alicaz artik ins .:KK49:
Arkadaşlar yarın tekrar ayrıntılı ultrasyon var Allah rızası için bebeğime dua edin gününe erişsin tada daha çok gerileme artmasın... Adım Zeynep duaya çook ihtiyacım var inş yarın çoook mutlu gelirim ve güzel haberler veririm... Cuma duanızda bulunmak ümidiyle :KK68:
Canimm dualarim seninle icini ferah tut kuzun hissetmesin .

canım ahmet bey dediğiniz dr hangi şehirde? kaçırdım ben galiba

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı baktı ayrıntılı ultrasonu kendi droktorum baktı ama öyle uzun sürmedi 10 dk falan , baktı her yerine, bi sıkıntı yok dedi çok şükür herseyi iyiymiş :) ama rapor falan vermedi, 1.5 saat bakan doktorlar varmış yazmışsınız içime kurt düştü bide başka bi dr dan randevu alıp mı baktırsam bi kaç doktora sormuştum 400 tl dediler

tetenoz aşısı içinde gerek yok dedi doktor , kafam karıştı napsam bilemiyorum , benim doktorum iyi ama çok rahat bi doktor gerçi ben çok pimpirikliyimdir rahat bi doktor olması iyi ama bilemedim :S
Bursa da canim doktoruna guveniyosan gerek yoktur tekrarlamana hem belki zaten bugune kadar ki randevularinda da detayli bakiyodu. Oyle olunca kisa surmustur. Herkesin ayni uzunlukta surecek diye bir sey yok zaten. Gecistirmiyosa problem yok. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Bana rapor vermesinin sebebi kendi doktoruma vermem icindir belkide. Ama o doktorun standardi o. Her doktor vermiyor olabilir. Senin ayrintiliyi zaten kendi devam ettigin doktorun yaptiysa rapor ondan vermemis olabilir. Tetanoz asisi ben mecbur kaldim ayagima civi batti o gun ilk dozu vuruldum. Ilk dozu vurulunca ikiyi de vuruldum. Vurdurmayan bi cok kisi var. nasil icine sinerse oyle yap.

Kizlar benim yarinki randevumda bebegin gelisimi bakilacak. Dr kultur aliriz bu haftalarda aliyoruz dedi. Bide rahim agzi uzunlugunu olceriz dedi. Sizinkilerde bu haftalarda bunlara bakiyomu. Ya 23. Haftadayim ve alttan bakicak ben tedirgin oluyorum yaa. Rahim agzi icn alttan bakiliyo ya
Ilkkez duyuyorum ben pek hamilelikte alttan muayeneden taraf degilim .
Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Canim deniz suyu spreyi var .birburundan sikiyosun digerinden akip gidiyor.biraz kullanisi zor ama gunde iki kez yapmasini oneririm .

Ne zamandır babynest yapmak istiyordum, bayağı da bi' heves ettim kumaş falan bile beğenmiştim.. sonra hazır almaya almaya karar verdim. Alacaklarım da bunlar, nasıl sizce??
Guzelmis canim benimde elde yapmaya hic hevesim yok.beceriklide degilim.nekadardi fiyati .instada 100 e buldum acaba normalmi

Canım ben oglum da serum izotonik kullanıyorum. Şırınga ya çekiyorum bir burundan sıkıp diğer burundan çıkarıyorum. Tertemiz oluyor.
Sende dene istersen. Olmadi tuzlu su burnuna sıkmaya çalış. Oda akıtır akması iyi yoksa geriden cigerlere akar.
Geçenlerde yine burnunuz akıyor gibiydi burun temizliği sonrası yinede tikaniyordu bende yatarken çok az viks sürdüm burnuna rahat yattı.
Normalde okaliptüs yağı damlatirim pamuğa bas ucuna yakin birakirsim ama yağı bulamadım viks sürdüm. Viks sürmek istemezsen suya çok az bırak biraz kaynat odasına koy burnu açılır rahat nefes alır uyurken.
Ama çok ağır kokuyor
Yaa o videoları gördüm bikaç yerde :)) gerçekten işe yarıyor mu bi taraftan sıkınca diğer taraftan foşur diye çıkıyor mu :KK53: öyleyse çok iyi ya zararı falan yoksa

Canim soktayim Ben epey alisveris yaptim bole bise olursa biterim :eek:
Sen insallah birini bulursun .ayni sekilde de kolaylik olur .konu da acabilirsin kk da belki burda bulamazsan .

Canim ben bitane alt lc den aldim hic memnun kalmadim.bi tane de alt modanisadan aldim ondan memnun kaldim .lohusa pijamasi hamileliktede giyiliyor.

Canim cok guzelmis al derim.benim de esim mobilyaci gel gor iste modellerini begenmiyorum gozum sepet besikte .alicaz artik ins .:KK49:

Canimm dualarim seninle icini ferah tut kuzun hissetmesin .
Evet canım çok şıktı. Ama alt mekanizmalı olduğundan biraz karışık görünüyor. Katalog fotoğrafını koyayım orda daha net görürsünüz.
Al canım sepet beşik Çoook tatlılar yaa

Eklentiler

• IMG_3893.webp
    IMG_3893.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_3894.webp
    IMG_3894.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 71
İnşallah canım benim senin randevum cumartesi diye hatırlıyorum demekki başka arkadaşındı o İnş hepimiz çok mutlu gelelim gerçekten güzel habere çok ihtiyacım var yaklaşık 1 yıldır hep stres yaşadım hiç mutlu gelemedim İnş budefa Rabbim yüzümüzü güldürsün... My net haberde çıkmıştı az önce okudum 300 gram tuğra bebek doğdu diye benim oğlum da tuğraydı minicik 475gramdı Rabbim İnş yardım etsin yeni doğan tuğra bebeğe ve ailesine
Canim merak ettim nasil bebegin insallah turp gibidir buyumustur minnos:dua:

Ilkkez duyuyorum ben pek hamilelikte alttan muayeneden taraf degilim .

Canim deniz suyu spreyi var .birburundan sikiyosun digerinden akip gidiyor.biraz kullanisi zor ama gunde iki kez yapmasini oneririm .

Guzelmis canim benimde elde yapmaya hic hevesim yok.beceriklide degilim.nekadardi fiyati .instada 100 e buldum acaba normalmi

Benim baktığım sitede tekli fiyatı 109 lira canım. Pike + bulut yastık + yıldız yastık 184 lira. Ama çok güzel modeller var ve çok kaliteli duruyorlar. https://www.modastra.com/
Ben bi burda bulabildim kafama göre.

Bide birebir aynı modeller n11, gittigidiyor gibi sitelerde daha fiyatlıydı. İnstagram kullanmadığım için ordaki model ve fiyatları takip edemiyorum.

50ye 60a olanlar da vardı nette,onlar da çok tırtı. Amatör işi gibi.

es_ese es_ese canım bende oglum olduğundan beri hep ona birşeyler alma telâşındaydım. Hiçbirşey olmasa bile çorap alıp giderim eve. 2 senedir kendime pek birşey almadım. Simdi kizim geliyor ve kız kıyafetleri daha bir göz alici

Canım Allah sana ve senin iki gibi 2+ çocuklulara kolaylık versin. Hem madden hem manen. Hani gelir düzeyi iyi olmakta yetmiyor gelir kadar gider oluyor neticede. Ben orta halliyim ve oğlan bekliyorum ve tek çocuk yetişemiyorum. Iki çocuk hele biri kız olsaydı ne yapardım bilemiyorum. Dediğin gibi kızların her şeyi daha göz alıcı. Kapitalist sistem duygularımızla oynuyor allıyor pulluyor hipnoz ediyor (: (:

Yaa o videoları gördüm bikaç yerde :)) gerçekten işe yarıyor mu bi taraftan sıkınca diğer taraftan foşur diye çıkıyor mu :KK53: öyleyse çok iyi ya zararı falan yoksa

Evet canım çıkıyor. Zararı yok basıncını iyi ayarlarsan tabii. Bana hastanede hemşire öğretmişti. 5 aylık iken üst solunum yolu enfeksiyonu cigerlere indi önce bronşit sonra zature denildi günde en az 5 sefer burnunu bu şekilde temizliyordum.
Burnunda ne varsa çıkıyor oğlumu yan yatırıyorum. Ağzı açık oluyor sırıngayi sıkıyorum ve dizime yatirip sırtını patpatliyorum sonra diğer burun deliğine sıkıp yine sırtını patpatliyorum.
Hatta hava verilen kişiye de bazen çocuklara acile genelde ventolin veriliyor ya hava bittikten sonra da sırtını patpatlamak lazım. Ciğerlerde yumuşayan balgamlarin yerlerinden sökülüp atılabilmesi için

Son düzenleme:
Canım ben oglum da serum izotonik kullanıyorum. Şırınga ya çekiyorum bir burundan sıkıp diğer burundan çıkarıyorum. Tertemiz oluyor.
Sende dene istersen. Olmadi tuzlu su burnuna sıkmaya çalış. Oda akıtır akması iyi yoksa geriden cigerlere akar.
Geçenlerde yine burnunuz akıyor gibiydi burun temizliği sonrası yinede tikaniyordu bende yatarken çok az viks sürdüm burnuna rahat yattı.
Normalde okaliptüs yağı damlatirim pamuğa bas ucuna yakin birakirsim ama yağı bulamadım viks sürdüm. Viks sürmek istemezsen suya çok az bırak biraz kaynat odasına koy burnu açılır rahat nefes alır uyurken.
Ama çok ağır kokuyor

arkadasim serum fizyoloji bende kizima baya yaptim ama viks cok zaRar okudum vende aldim viks arastirinca kullanamadim. ama onun yerine sogani bi kac parca bolum uyurken burnun ucu ve sabaha kadar bas ucunda bulunduruyorum cok rahat nefes aliyor geniz akintisida durduruyor ben basinda bakiyorum alicak hemen uyguluyorum geciyor. serum fizyoloji ben kendime bile denedim bebegim acitiyormu diye acitmiyor.

Günaydın kızlar bende 22. Haftamdayım gecenın bir köründe sağ kol agrısı ve uyuşmasıyla uyandım. Başına gelen var mı ? Bır tane parol içtüm artık dayanamıyordum.

Ben instagram kullanmıyorum o yüzden pek haberim olmuyor o sayfalardan. Kıyafet, süs vs gibi şeylerde de arkadaşlar uygun uygun bulabiliyorlarmış ben de afedersin çoğu zaman yediğim kazıkla kalıyorum.

Dediğin gibi elde de pek düzgün durmuyor, makina işi olanların duruşu bile daha hoş ayriyetten çıkarılıp yıkanabiliyor.

Aslında bakma bende hiç süsünde püsünde değilim de ne bileyim ilk bebeğim olunca hevesim de çok fazla oluyor. Kendimden kısıyorum, en ucuza kaçıyorum ona gelince en iyisi olsun en güzeli olsun diyorum. Hâlbuki kullanışlı olması her şeyden önemli. Annem hep anne olunca anlarsın derdi anlıyorum galiba artık :-)
Ben de oyleyim :) kedime hicbir sey almiyorum nerdeyse. Dogumumu ozelde istiyordum. Ondan bile vazgectim o parayla bebegime daha iyi bir sey alirim siye :) dedigin gibi makina dikisleri daha duzgun ve kullanisli. Sen kaca aldim bu seti? Bir de icinde neler var?

Back
X