Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben sadece karma olanı yapıcam, yarın gidicem zaten sorayım ne zaman yaptırmam gerekiyor diye. Muhtemelen 24-26 arası yaparlar

sıkınca da mı yoktu? İlk günler kolostrum olduğu için zaten gelmiyor gibi oluyor ama içinde var aslında, bebek de güçsüz çekemiyor. Hatırladığım hastanede hemşire gelip sıkmıştı, süt çıkışı varsa emzirmek lazım bol bol.
Hyır her seyı denedı sutu hıc gelmedı o yuzden genetık mı dıye sordum

Allahım yine açtım yaprak dökümü izliyorum dram dram şiştim kafam dağılsın dedim kederlere boğuldum bunun tedavisini nerde olcaz bırakamıyorum küfür edip kapatıyorum sonra yine açıyorum :KK53:

Allahım yine açtım yaprak dökümü izliyorum dram dram şiştim kafam dağılsın dedim kederlere boğuldum bunun tedavisini nerde olcaz bırakamıyorum küfür edip kapatıyorum sonra yine açıyorum :KK53:
Kanka 235.desin dimi 😂🤣🤣

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    IMG_4961.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar yaprak dökümü gibi melankolik seyleri izlemeyin bee 😁😁
Açın avrupa yakası. Biraz neşeniz yerine gelsin. Kac kere izledim bilmiyorum simdi artık böyle kisa kisa kesitler yapiyorlar ya onlari izliyorum.
Birde gecen Bir İstanbul Masalina baslamistim baktim drama dönüyor onu da bıraktım daha önce izlememiştim.

Ama Avrupa Yakası tam bir terapiii. Ifotun çıldırmalari Burhan ın titizligi dislanmalari 😁 kamera arkasi icin bile izlenirrr 🤝

Kızlar yaprak dökümü gibi melankolik seyleri izlemeyin bee 😁😁
Açın avrupa yakası. Biraz neşeniz yerine gelsin. Kac kere izledim bilmiyorum simdi artık böyle kisa kisa kesitler yapiyorlar ya onlari izliyorum.
Birde gecen Bir İstanbul Masalina baslamistim baktim drama dönüyor onu da bıraktım daha önce izlememiştim.

Ama Avrupa Yakası tam bir terapiii. Ifotun çıldırmalari Burhan ın titizligi dislanmalari 😁 kamera arkasi icin bile izlenirrr 🤝
Kanka ben yemek yaparken izliyorum sadece 😂😂 boş zamanım sizinle lak lak yapıyorum, ben yeter ki ses olsun arkada

Kanka ben yemek yaparken izliyorum sadece 😂😂 boş zamanım sizinle lak lak yapıyorum, ben yeter ki ses olsun arkada
Aşkım bende sadece kahvalti ederken izliyorum. Bide nadiren yemek yaparken 😁 benimde diger bos vakitlerim sizle geçiyor birde evin icinde serin yer aramakla 😅

Hayaller hayatlar olmayalım kanka sonra 😆😆😆😆
Tatillerin en kolay 0-6 ayda yapılandır bebek harwketlendiğinde aşırı zor emzir alt değiş bu rutinle kolay ilerliyor bende çok gezdim yaparsınız bence🥰 dipnot:uykusuzluk ve bel ağrısı evde de olacak dışarda da onu yaşarken dikkate almayın🫣🤣

Tatillerim en kolay 0-6 ayda yapılandır bebek harwketlendiğinde aşırı zor emzir alt değiş bu rutinle kolay ilerliyor bende çok gezdim yaparsınız bence🥰 dipnot:uykusuzluk ve bel ağrısı evde de olacak dışarda da onu yaşarken dikkate almayın🫣🤣
Ay içime su serptin aşkım 🥲😍 azcik moral ya 😂

Tecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum 🤍
Yok hayır genetik değil kesinlikle. Sütünün olacağına inanmakla başla derim bebekle temasa geçtikçe onu sevdikçe süt üretimi artıyor🥰 lohusalıkta ki stres acabalar sütü sekteye uğratıyor. Bol su iç yeşillik ye ve bebekle temasta kal hepimizin bol sütü olacak inşallah🙏🏻

Back
X