2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kulaktan nabız sesi ve sivilceyle ilgili yazım vardı birde bebek hareketleriyle ilgili cevap veren tüm arkadaşlar aklımdasınız teşk ederim çok sağolun ayrı ayrı cevap verecektim ama karne okul işleri bugün il dışından kayınvalidemler geldi yazamıyorum sıkıntı aynen devam ediyorda inş mühim değildir.hepinizi öpüyorum

Kızlar hepınıze merhaba ☺️ Uzun zamandır giremedim ama arayı kapattım çok şükür anca bitirebildim mesajları. Benim bir sorum olacak ayrıntılı ultrason son tarihi ne zaman. Ben şuan 23 haftalıgım. Doktorum 3 hafta sonra gelicek Doğum iznindeydi. Çok geç olur mu sizce

Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey

Canim cok gecmis olsun tek tavsiyem burun temizleme sulari varya fizyolijik su die geciyor onlardan al enjekteye ilave edip bebeginin bir burnundan skarsan diger burnundan butun akintisi geliyor ben kizima 6 ayligindan beri yaparim hem rahatliyor cocuk hemde temizleniyor geniz burun akintisi kalmiyor otri bebeler mi kullanmadim burun spreylerimi kullanmadim buharlarami tutmadim acilmamisti.

Kızlar hepınıze merhaba ☺️ Uzun zamandır giremedim ama arayı kapattım çok şükür anca bitirebildim mesajları. Benim bir sorum olacak ayrıntılı ultrason son tarihi ne zaman. Ben şuan 23 haftalıgım. Doktorum 3 hafta sonra gelicek Doğum iznindeydi. Çok geç olur mu sizce
Valla canım 24 haftalık oluncaya kadar yapılıyor sebebi ise yer daralması olucağını için bence başka biyerde yaptır sonucu gösterirsin tada doktoruna danış iyice bakalım ne der

Canim cok gecmis olsun tek tavsiyem burun temizleme sulari varya fizyolijik su die geciyor onlardan al enjekteye ilave edip bebeginin bir burnundan skarsan diger burnundan butun akintisi geliyor ben kizima 6 ayligindan beri yaparim hem rahatliyor cocuk hemde temizleniyor geniz burun akintisi kalmiyor otri bebeler mi kullanmadim burun spreylerimi kullanmadim buharlarami tutmadim acilmamisti.
Evet canım saol karnemizi aldık donustede eczaneye uğrayıp aldım önceleri bizde kullaniyoduk aslında aklımdan çıkmış burda hatırlattıniz teşekkür ediyorum :)

Kızlar üçüz bekleyen bir arkadaş vardı. İsmini hatırlayamadım. Geçmişe de baktım ama bulamadım. Uzun zamandır yazmıyor sanki. Yada ben mi kaçırdım var mı bir bilginiz? Merak ettim o_O

Kızlar bi porsiyon meyveyi nasıl ayarlıyosunuz bizim yediklerimiz biraz fazla kaçıyo galiba

kızlar doğumdan önce sağma makinesi almak şart mı ya?
ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
ihtiyaç halinde alınsa daha iyi olmaz mı

Tatil başladııı öğretmen olan arkadaşlarım gözümüz aydın inş bu boşlukta çok hareketsiz kalıp kilo almayız ben bugün sağlık ocağına gittim okula geçmeden önce tartışdım 8 kilo almışım bebişimin kalbini dinledim zaten dünde dr kontrolüm vardı tahlillerimi dün yaptırmıştım çıktısını alıp hemşireye verdim decavit ve d3 alıp işimi bitirdim

ben duruma göre doğumdan sonra almak istiyorum, 1 yıl kadar çalışmama planım var
ama arkadaşlarım bence al ilk zamanlar sütün fazla olur bebek hepsini bitiremez rahatsız eder memeler vs diyolar
Ben ihtiyaç oluesa almayı düşünüyorum canım iyileri ucuz değil o kasar para verip de kullanmazsam üzülürüm

Benimde ölçümlerin hepsi ayrı çıktı yine ama önemli olan geriliğin atmaması canım bizimkiler minnak bebiş olucak
minnak falan olmaz kuzum yaa öyle 4günlük geriliği de gerilikten sayma,ölçüm hata payı de sen ona ;) benimde 2gün önce ayrıntılıda 497 gr çıktı kızım,tam günüyle uyumlu diye hesapladı makine.seninle de günlerimiz aynı zaten,bak bebişlerde aynı hiç bence gerilik falan değil senin kii ,rahat ol kafana takma :anneadayı:

ya yok ihtiyacın oldugu zaman alırsın. hiç öyle sağayım fazlasını dolaba atayım millete bakma sen hiç girme o işlere.. meme dediğin bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir ne fazla ne az,sen doğal natürünü niye bozacaksın,fazlasını sağmak falan :( yok yokkk sen çalışmaya başlayoryken alırsın.bebek ilk 3ay annesinin memesinde büyür,habire emzireceksin zaten,fazlası da neymiş hepsini memeden emecek yavrular ;)

Ben ihtiyaç oluesa almayı düşünüyorum canım iyileri ucuz değil o kasar para verip de kullanmazsam üzülürüm

ya yok ihtiyacın oldugu zaman alırsın. hiç öyle sağayım fazlasını dolaba atayım millete bakma sen hiç girme o işlere.. meme dediğin bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir ne fazla ne az,sen doğal natürünü niye bozacaksın,fazlasını sağmak falan :KK43: yok yokkk sen çalışmaya başlayoryken alırsın.bebek ilk 3ay annesinin memesinde büyür,habire emzireceksin zaten,fazlası da neymiş hepsini memeden emecek yavrular :KK66:

harikasınız ben de böyle düşünüyorum :KK200:

bence gec olur 19 23 hafta arası yapılıyor oyle yazıyor

24 hafta 3 günlük oğlum.Bugun şeker yükleme testi yaptırdım açlık sekerim 101 çıktı yüklemeden 1 ve 2 saat sonrakiler referans aralığında çıktı.Daha önceki açlık şekerlerim 87 yi hiç geçmedi.Aklim takıldı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım dedi doktorum

Ben de oyleyim :) kedime hicbir sey almiyorum nerdeyse. Dogumumu ozelde istiyordum. Ondan bile vazgectim o parayla bebegime daha iyi bir sey alirim siye :) dedigin gibi makina dikisleri daha duzgun ve kullanisli. Sen kaca aldim bu seti? Bir de icinde neler var?

:)) analık işte. Biz de ilerde yemedim yedirdim giymedim giydirdim deriz artık (:

Canım fotoğraflarda gördüğün her şey dahil. Iki set aldım ben. Babynest seti 184 lira. Diğer set (emzirme yastığı ile alt açma) 84 lira.

Ben almışken bir örnek hepsini alayım dedim ama tek parça veya daha az parçalı setler de düşünülebilir, daha hesaplı olur.

Ürünler gelince kesin konuşabilirim ama gerçekten kaliteli duruyorlar

Back
X