- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.701
Bir de yeni bişey öğrendim kızlr gebelik şekerine meyili olanlarda zaten genelde kilo kaybı oluyormuş. Bir de bebek çok hareketli olmuyormuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de küçükyalıdaydım geçen mayıs da altayçeşmeye taşıdım canım :))) biliyorum evet inşallah hallederler işlerini kaydını aldırmışsın zaten aile hekimi eben de iyiyse süper. Benimki çok tatlı sağolsun ilgileniyor baya. Şekeri dün yaptırdık 5 şubatta randevum var Figen hanıma hepsini götürüp gidicem :)Yaa ben altayçeşmede oturuyordum 5-6 ay oldu küçükyalıya taşındım :) küçükyalı saral pastanesi var biliyor musun ? Englishome karşısında o sokakta yeni bir yer açıldı devletin yine oraya sorcam bende 12 şubatta beniö şeker testi onalrı da yaptır öyle gel dedi bana
bende oyalar diye düşünüyorum ama çok hoşuma gitti![]()
Ben de küçükyalıdaydım geçen mayıs da altayçeşmeye taşıdım canım :))) biliyorum evet inşallah hallederler işlerini kaydını aldırmışsın zaten aile hekimi eben de iyiyse süper. Benimki çok tatlı sağolsun ilgileniyor baya. Şekeri dün yaptırdık 5 şubatta randevum var Figen hanıma hepsini götürüp gidicem :)
Centralda mı yaptıracaksın şeker yüklemesini yoksa küçükyalıda yeni açılan yerde mi. Ay ben en son 5 Aralık’ta muayene oldum Figen hanımaAltayçeşmede ki sağlıkocağının gözünü seveyim ben . Bunlar çok suratsız :) Neyse halletcez artık ben 12 şubatta hem şeker hem randevu aldım :) Oğlumu daha 2 kere gördüm![]()
Ben bu gece 5te viks sürdüm ayağının altına ondan sonra 10:30a kadar öksürmeden uyudu canım şimdide kahvaltı yapıyoruz henüx öksürmüyor ama bugün epey sıvı desteği yapmam lazım pekmez zeytinysğınıda deneyeceğimD Deli mavi prenses canim viks her çocuğa iyi gelmiyor benim oglumda daha kotu yapti. Bilgin olsun canim
Nstye kaçta giriyorduk canım benim kontrolüm şubatın ortasındaydı gittiğimde girermiyimki 26. HaftadayımKızlar tetanoz ve kalan tahlilleri de bugün hallettim. Artık nst lere kadar rahatım. :))
Kolum biraz ağrıyor ama geçer inşallah.
Bir de şekerim de ortalama çıkmış sorun yok çok şükür tatlıya devam![]()
Yok canım 32 de başlatılıyor bildiğim kadarıyla :) bazı doktorlar hatta 36 ya kadar bekliyor.Nstye kaçta giriyorduk canım benim kontrolüm şubatın ortasındaydı gittiğimde girermiyimki 26. Haftadayım
Centralda mı yaptıracaksın şeker yüklemesini yoksa küçükyalıda yeni açılan yerde mi. Ay ben en son 5 Aralık’ta muayene oldum Figen hanımabenim de baya oldu yani şöyle düşün 32 den sonra 2 haftada bir çağırıyordu Figen hanım bol bol doyacağız :)
Bugün bende gidicem doktora randevu almadım 1 saat kadar bekler girerim inşallah güzel haberler alalim beraber :) bu arada benim kızım geceleri uyuyor balkizimBugün randevum var kızlardua edin. Bizimki sabaha kadar uyumadı ne zaman uyansam tekmelerini hissettim. Hala uyanık. Sanırım o benden daha heyecanlı
Şu şeker yüklemesi beni ürkütüyor. O kadar saat aç kalmak
Büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde de yükleme için çağırır.
Benim oğlumda geceleri uyuyor maşallahBugün bende gidicem doktora randevu almadım 1 saat kadar bekler girerim inşallah güzel haberler alalim beraber :) bu arada benim kızım geceleri uyuyor balkizim![]()
Maşallah maşallah doguncada böyle olsunlarBenim oğlumda geceleri uyuyor maşallah![]()
Hiç bilmiyorum Figen hanımın verdiği toplu listeye fiyat aldım ben. Zamdan sonra 120 oldu muayene Doğum da 3500 olmuş mudur acaba.Centalde yaptırcam sen nerde yaptırdın ? Central ne kadar alıyor şuan şeker yüklemesine acaba ? Birde zamdan sonra doğum ne kadar oldu acana :) Muayene 120 yada 125 oldu çünkü
Amiinn inşallah kızımda ilk 6 ay zor geçmişti kolik bir bebekti ama sonrasında uyku konusunda hiç üzmedi beni kuzum inşallah oğluşumunda uyku düzeni güzel olur uykusuzluk çok zor hele birde şimdi kızım var o da ilgi isteyecek bakımı var uykusuz zor olurMaşallah maşallah doguncada böyle olsunlar![]()
Hiç bilmiyorum Figen hanımın verdiği toplu listeye fiyat aldım ben. Zamdan sonra 120 oldu muayene Doğum da 3500 olmuş mudur acaba.
Ben Maltepe meydan da özel Maltepe tıp merkezi. Var orda yaptırdım canım. Tam idrar, idrar kültürü ve şeker yüklemesi 103 tuttu. 60 civarı bişey sanırım
Yaptır derim ben. Çok rahattım sıra vs de yok. Açlığa parmaktan baktılar. Sonraki kanları koldan aldılar. Aynı gün hem şeker hem muayene zor olur canım. Aç kalıyorsun biraz dengen şaşıyor maalesefAa bende mi orda yaptırsam sonra muayeneye gitsem şimdi hastane kimbilir kaça yapacak şekeri vs