Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
haha 😂 akşamları gerçekten ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyoruz ya 😂 ama bence bu zamanlarımızı çok özliycez tadını çıkartalım :KK36:
Kaplumbaa kardeşş gel sarılalım 😄
Ay hemde cok özleyeceğiz yaaa ben eminim bunaa.
Su an cok tatliyiz hepimiz deee 🥰😍
Hepimize maşallahhhhhhh💗😍🥰🧿🧿🧿

hiç üşenmem tatli kek borek pogoca yaparm 1 kisilik kısır bile yaparm sunum hazirlar 1 demlik cay misss
meyve cok yiyorum ben
sanki cok iyi seyler yapmism gibi yazmam yok mu birde:halay:
Aşko sen bensin yaaaa valla acıkınca tanımam kimseyi ne istiyorsa canım kalkar yaparım 😂😂
Gel kanka 🤝 tek olsam 1 yumurta kırar yerim kalkarım.
Ama hamilelikte dana gibi et tavuk yiyesim geliyo.
bak mesela sen 1 yumurta kırar yersin ben en az 2 kırarım bir dişimin kavuğuna yetmez 😂😂

Ooohh yarasiiinnn. Iste bu dediklerini yesemmm bende alırım kesin😂
Ama yiyemiyorummmmm.
Kek yemeyi o kadar özledim ki mesela. Hele gecen evin icinde esime diyorum aaa ev keki koktuuu. Hani diyor😂 yani durum vahim.
Aslinda diyeti biraz acabilirim ama ben bebisimin iyiligi icin deyip yemek istemiyorum bu saydigin mük seyleri😄
yaramasın ya yiyeym ama yaramasın
sende dogumdan sonra insallah keyfini cıkarırsn bu sefer emzirirken kimler kilo aldı diye konusuruz:KK48:
ve başı sen çekersin:KK70:

Aşko sen bensin yaaaa valla acıkınca tanımam kimseyi ne istiyorsa canım kalkar yaparım 😂😂

bak mesela sen 1 yumurta kırar yersin ben en az 2 kırarım bir dişimin kavuğuna yetmez 😂😂
Babylovee Zorbalanmaya k.k. da da devam ediyordu😅😅
Yav sevmiyorum yumurtayi napayim😅😅 dogurduktan sonra yumurta yemiycem mesela uzun bir süre.
Eskiden haslanmis seven ben simdi haş..denince ögk oluyorum😅😅
Yagda yumurta da 1 tane kafi. 2.yi tavada görünce nasil bitecek bu diye bakışıyoruz 😅

yaramasın ya yiyeym ama yaramasın
sende dogumdan sonra insallah keyfini cıkarırsn bu sefer emzirirken kimler kilo aldı diye konusuruz:KK48:
ve başı sen çekersin:KK70:
Kiz dur oyle deme😅 dogumdan sonra aldığım kilonun bana faydasi ne 😅
Ben sizi diyete sokcam. Mesela börek mi yiyosun, ayyyy inanmıyorummmm nasil yaaaa , nasil yaparsin bunu kendine en az 1 kilo aldin su an diye zorbalayacam sizi 😅😅

Kiz dur oyle deme😅 dogumdan sonra aldığım kilonun bana faydasi ne 😅
Ben sizi diyete sokcam. Mesela börek mi yiyosun, ayyyy inanmıyorummmm nasil yaaaa , nasil yaparsin bunu kendine en az 1 kilo aldin su an diye zorbalayacam sizi 😅😅
hamileyken alıp emzirince kilo verenlerdenim Allahtan😅
oglum 6 aylikken 21 kilomu da vermistim
az yer cok icerim emzirirken
ama sen zorbala yine de bizi arada kaçmasn

hamileyken alıp emzirince kilo verenlerdenim Allahtan😅
oglum 6 aylikken 21 kilomu da vermistim
az yer cok icerim emzirirken
ama sen zorbala yine de bizi arada kaçmasn
Ooo daha ne ye gitsin o zamannn. Madem 6 ayda 21 kilo verebilme yetenegin var ben olsam kekle kısırı ayni anda agzima sokardim😅
Ayıpsın kuzum. Siz yeter ki zorbalanmak isteyin. Yemekten soguturum hepinizi:KK70:

Babylovee Zorbalanmaya k.k. da da devam ediyordu😅😅
Yav sevmiyorum yumurtayi napayim😅😅 dogurduktan sonra yumurta yemiycem mesela uzun bir süre.
Eskiden haslanmis seven ben simdi haş..denince ögk oluyorum😅😅
Yagda yumurta da 1 tane kafi. 2.yi tavada görünce nasil bitecek bu diye bakışıyoruz 😅
Ben de aynı şeyi muz için düşünüyorum tiksindim resmen 😂😂

Şeker ile alakalı bir sorun yoksa bazen bu tarz seyler vucudun kendi üretimi de olabiliyormus. Sen yine de beyaz ekmek tuketmemeye çalış mesela. Sekerli tatli besleniyorsan azaltmaya çalış. Tedbirini al yani.
Ilerledikce duzene girebilir canım. Kendini simdiden korkutma doktorun da cok üzerinde durmadı galiba
Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum zaten doktor üzerinde durmadı zaten ben cinsiyet erkek demeseydim o kız dicekti ben dedim erkek ikinci defa baktı dedi aaa erkekmiş 24.haftada şeker yüklemesi tavsiye etti 10 gün sonra onu olucaz

Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum zaten doktor üzerinde durmadı zaten ben cinsiyet erkek demeseydim o kız dicekti ben dedim erkek ikinci defa baktı dedi aaa erkekmiş 24.haftada şeker yüklemesi tavsiye etti 10 gün sonra onu olucaz
Doktorundan pek memnun kalmadin anladığım kadarıyla. Bence baska bir doktora da görün o zaman.
Bana hic guvenilir gelmedi.
Önceden gittigim bir doktora benzettim.. seker yüklemesi en iyi yöntem zaten bencede yaptir icin rahatlar hem.

Doktorundan pek memnun kalmadin anladığım kadarıyla. Bence baska bir doktora da görün o zaman.
Bana hic guvenilir gelmedi.
Önceden gittigim bir doktora benzettim.. seker yüklemesi en iyi yöntem zaten bencede yaptir icin rahatlar hem.
Bende yaptırıcam bebiş gayet iyiydi çok şükür hatta bir kere dedi kesin yarık dudak var o yüzden suyu çok fazla baktı yarık dudakta yoktu 😂 ben asla güvenemedim bakalım şeker yüklemesinde inşallah bir şey çıkmaz

Bende yaptırıcam bebiş gayet iyiydi çok şükür hatta bir kere dedi kesin yarık dudak var o yüzden suyu çok fazla baktı yarık dudakta yoktu 😂 ben asla güvenemedim bakalım şeker yüklemesinde inşallah bir şey çıkmaz
Doktor olduğundan emin miyiz😃
Neden böyle yaparlar ki insanlara korku salıyorlar. Belki suyun falan da normaldir. Bence baska doktora mutlaka görün derim ben. Bu sana baktığı detayli ultrason muydu ?

Doktor olduğundan emin miyiz😃
Neden böyle yaparlar ki insanlara korku salıyorlar. Belki suyun falan da normaldir. Bence baska doktora mutlaka görün derim ben. Bu sana baktığı detayli ultrason muydu ?
Hayır normal ultrason benimde içime korku girdi onun yüzünden ya of bilmiyorum insllah öyle bir şey yoktur

Hayır normal ultrason benimde içime korku girdi onun yüzünden ya of bilmiyorum insllah öyle bir şey yoktur
Bence cok önemseme. Bu senin her zamanki doktorun mu yoksa baska bir doktra mi görünmüştün canım?
Bence baska doktor görüşü almadan strese girme. Bi normal kadin dogum devletten al randevu git ogren.

Back
X