2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aa ne güzelmiş liste olayı :) hangi hafta yaptırdın canım? bi doz daha yapılacak dimi?
ya kusura bakmayın ben bu aşı olayını çok kafama taktım kaç gündür o yüzden herkese soruyorum böyle, burda mı okumuştum hatrılamıyorum ama aşı olduktan sonraki haftada falan düşük yapanlar olmuş aşıyla mı ilgilidir bilemiyorum gerçi de, Allah korusun :110:

ben 11 ocakta oldum ilk dozu, 2. yi şubat 12 de olcam
şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür inşallah da olmaz tabi
ben birkaç doktorun görüşünü aldım, zararı olmaz yaptır dediler de içim rahat edip yaptırdım

Ben de dün dr da tartıldım 10 kilo almışım tam :kızgın:
Dr fazla tartabilir dedi. 76.7 kilo olmuşum. İlk aylar hiç almamıştım. Daha fazla almak istemiyorum napsam bilemedim. Ekmek makarna türü seyler yemeden de doymuyorum içim kıyılıyor resmen.
Canım Bebişin iyiymiş gözünaydın. Karbonhidrat düşmanımız ben de tam 10 kilo aldım sanırım. Yokken 72 çıkıyorum 62 ile hamile kalmıştım.

Bende aşırı ödemden şikayetciyim eller ayaklar fil gibi oldu ya :KK43: ve +10 kilo
Ödem varya berbat bişey sadece kilo yapsa neyse. Halsizlik şişkinlik hantallık yapıyor ya o çok fena :(

Evet tatlim 50 gr lik yapildi ogleden sonra cikicak sonuclar geldim evdeyim haberdar ederim mutlaka
Hayırlı sonuçlar al canım bekliyorum :)

Canım listede 20. Hafta diyor benim sağlık ocagim 22. Haftada yaptı. Benimki tüp bebek va hamilelik başlarında kanamalarimda vardı ona rağmen yaptırdım hicbir sıkıntıda yaşamadım. 11 yaşında oğlum var ozamanda yaptırmıştım. Yinede senin tercihin

ben 11 ocakta oldum ilk dozu, 2. yi şubat 12 de olcam
şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür inşallah da olmaz tabi
ben birkaç doktorun görüşünü aldım, zararı olmaz yaptır dediler de içim rahat edip yaptırdım

teşekkür ederim kızlar içim rahatladı :) sağolun :)

• Beğen
Reactions: tmz
güzeller ama standart olması işi bozdu:olamaz:, 173’e 87 kiloyum da :skandal:
ben 2 haftada bir proluton depot vuruluyorum ve uzanıyorum yüzüstü kısa sürüyo diye
ama artık zorlanmaya başladım, yan durucam bu sefer
Ben hiç yüz üstü yatmadım ebe yan yat diye hemen uyarıyor zaten ki sofiarya bize demişti bişey olmaz diye Ama kendini rahat hissetmek için yan yat daha kolay canım

Be
ben sırt çantası çeklinde aldım daha kullanışlı diye
bol gözlü, içi geniş olması önemli diye düşünüyorum
Bende sırt çantası aldım aynı takımın birde el çantasını almıştım... Ama babamız kırmızı el çantası almış çok kullanışlı içnin biberon yeri termostatlı ayrıyeten biberon sıcak tutan kılıfı da var fermuarlı arabayla biyere giderken onu kullanırım İnş Rabbim nasip ederse

Yahu benim bu doktorum niye bana böyle bi liste verdi?? Internette de okumuştum şeker yüklemesinden önce ki üç gün karbonhidrat/şeker ağırlıklı diyet yapılıyormuş ama kafam karıştı burda herkes yediklerine dikkat et şekeri etkiler falan diyor, eee doktor bunu bilmiyor mu niye benden üç gün karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmemi istiyor://

Acaba tüm bunlara rağmen şeker çıkmaması mı gerekiyor? Ya da ne bileyim kişiye özel bşy mi bu? Ben 50 kiloyla hamile kaldım mesela. Çok kilolu hamile kalanların mı yediklerine dikkat edip ölçüm yaptırması gerekiyor, onlar da seker cikma riski daha mı fazla? Veya bambaska herhangi bir şey???

Bide bana 50lik yapılmadı direkt 75lik istedi doktor, bu diyet listesiyle birlikte.

Eklentiler

• Screenshot_20180110-172541.webp
    Screenshot_20180110-172541.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar selam herkese, sağ kaşığımda bıçak gibi batma var ritmik şekilde, yaşayan var mı?

Kızlar mama Sandalyesi almayı düşünen varsa elimde 1 tane daha var benim aldığımdan 490 liraydı ben 350 ye veririm kargo bende faturası mevcut paketinde bursadan varsa düşünen eldende veririm chicco polly 2in 1 araştırın isteyen olursa mesaj atın gri ve kırmızı ili renk var

Ürün bu kızlar eşim satıcak ama önce size önermek istedim yabancıya gitmesin dedim hayırlısı olsun inş

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-24-14-02-55.webp
    Screenshot_2018-01-24-14-02-55.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 64
Canım Bebişin iyiymiş gözünaydın. Karbonhidrat düşmanımız ben de tam 10 kilo aldım sanırım. Yokken 72 çıkıyorum 62 ile hamile kalmıştım.

Ödem varya berbat bişey sadece kilo yapsa neyse. Halsizlik şişkinlik hantallık yapıyor ya o çok fena :KK43:

Hayırlı sonuçlar al canım bekliyorum :)
Sağol kuzum. Çok şükür iyi.
Aynen ekmek makarna hamurişi ne varsa onları istiyor Can'ım.
Bebeğin suyu birazcık fazlaymış. Makarna pilav tatlı yeme bir süre dedi. :KK12:

Kızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldım :110:açlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim

Günaydın kızlar loveren loveren ben dün öksürükten bahsetmiştim ya kızıma sütle inciri kaynatıp içirdim yatarkende ayağının altına viks sürdüm allaha şükür bu saate kadar öksürük hiç olmadı dene canım.2 bardak sütün içine iki kuru inciri doğruyorsun süt kaynayınca kapatıp 20 dakika sonra süzüp içiyorsun inşallah sanada faydası olur
Sağol canım denicem mutlaka. Inşallah bize de şifa olur Allah razı olsun

Kızlar yüzünüze cilt bakımı yapıyor musunuz bebeğe bir zararı olurmu ki peelingin falan doğal yada kimyasalların
Benim cildim kuru havalar da soğuk olunca nemlensin diye rose un gül suyuyla pamukla temizliyorum nemlendirici yüz kremi suruyorum. Hamilelikte daha da hassaslasti o yuzden temizleyici kullanmayı biraktm

Hanımlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ? Dün tapıldı testlerim açlık kan şekerim 78 çıktı . 50 Lik yükleme 60. Dakika 210 çıktı. Doktorum bile şaşırdı sen de nasıl çıktı diye . Diyetisyene yönlendirildim şimdi liste hazırlıyor vana diyet yapıcam o_O beslenmeme o kadar dikkat ettim ama gel gör ki diyabet olma ihtimalim var demek oluyormuş bu durum. Sizler be durumdasınız ? Ayrıca bu sabah düşük tansiyon ile uyandım 8-6 çıktı tansiyonum acilde . Bayılacak gibiyim ayakta duramıyorum bu durumun dün şeker yüklemesi ile alakası varmıdır bilemedim :KK43:

Hanımlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ? Dün tapıldı testlerim açlık kan şekerim 78 çıktı . 50 Lik yükleme 60. Dakika 210 çıktı. Doktorum bile şaşırdı sen de nasıl çıktı diye . Diyetisyene yönlendirildim şimdi liste hazırlıyor vana diyet yapıcam o_O beslenmeme o kadar dikkat ettim ama gel gör ki diyabet olma ihtimalim var demek oluyormuş bu durum. Sizler be durumdasınız ? Ayrıca bu sabah düşük tansiyon ile uyandım 8-6 çıktı tansiyonum acilde . Bayılacak gibiyim ayakta duramıyorum bu durumun dün şeker yüklemesi ile alakası varmıdır bilemedim :KK43:
geçmiş olsun.diyetine dikkat edersen hiçbirşey olmaz canım

pisman olma canim zaten almaliyiz artik son haftalar cok zor oluyor unutuyoruz cabuk yoruluyoruz. benide esim frenliyorya bu gecen pazar alisveris gittik. bi kac birsey aldim bebegin havlusuydu tirnak makasiydi ciet cirtli badi aldi yenidogan s
sut sagma makine aldim ama elektirikli almadim.
Aynen benide cok frenledi hatta yasakladi.cok zor dayaniyorum.kredi karti odemesini bekliyorum. Gun sayiyorum resmen birhaftam var :halay::KK49:

Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canım Allaha emanetiz

Kızlar birşey sorucam, benim bebiş 2 3 gündür çok ayağını mı kolunu mu bilmiyorum ama mideme çok dayıyor dik duruyorum şeklini değiştirene kadar gece bile öyle diyorum acaba birşey mi oluyor. Aklım çıkıyor sıkışacak diye :KK70: İlk bebek ya sıkışıyor diye hissediyorum sonra kendime gülüyorum sıkışır mı diye :) Şuan bile direnmiş vaziyette dim dik oturuyorum sandalyede :anneadayı:
Ayni durumdayim yaa
peri masali peri masali eşimde bana diyo alıp durma hediye olarak çok gelir diye.bende dün en son dedim ben cocuguma hic birşey alamayacak miyim :63:
Ogluma gelen hediyelerde inan yasi daha kucuk olmayacak seyleri bile getirmislerdi.hic birisime yaramayan bissuru kiyafetimiz olmustu .yani saolsunlar ama oyle iste
kızlar nevresim takımı ve uyku seti aldınız mı? ben nevresim takımını taç alayım diyorum internetten daha uygun gibi siz hangi marka önerirsiniz?
Canim tac asla onermiyorum .ogluma nevresim takimi almistim .ilk yikamada rengi atti.
Ben birtane instadan siparis ettim.bitanede bellonadan alirim sanirim (esim orda calisiyor)
toist toist Şimdi aradım hastaneyi zorunlu sezaryen 3850 olmuş +400 epidural istersen 2 gün yatış . Suit oda farkı orturma grubu olan odaymış 300
Geniş oda 150 dedi . Şeker yüklemesi 72 tl dedi
Senin hastanede benimki gb pahaliymis yinede benim hastaneye yetisemez sanirim.:(
5bin normal dogum fiyatiymis .oda susleme yasak kendi anlasmali oldugu yer varmis oda bin tl ister heralde .
Doktorda gece gelmezmis gelirse yine bin tl
Epidural icin yine +++++ mis.
Sinirim bozuldu gunlerdir yeni hastane arastiriyorum.
Hanınlar çok şükür su değil miş suyu gatçyet iyiymiş azalma yokmuş jelden miş
Cok sevindim cankm merak etmistim bnde
Stent takıldı. Biraz agrım var. Bebeklerin kalp atışlarını dinledim, ultrasonda da görürsem içim rahat edecek. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Canim cok gecmis olsun.hersey yoluna girer ins.sen stres olmamaya calis .

Back
X