- 20 Ekim 2022
- 1.396
- 2.389
- 83
Çok teşekkür ederimhiç olmuyo , hatta dışarıdan güneşin yaptıgı gölge degistikçe bile uygulamaya bildirim geliyo hareket algılandı diye, hassasiyet atarı da var istersen daha az hassas olabiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimhiç olmuyo , hatta dışarıdan güneşin yaptıgı gölge degistikçe bile uygulamaya bildirim geliyo hareket algılandı diye, hassasiyet atarı da var istersen daha az hassas olabiliyo
ne demek, istersen kamera videosu vardır kayıtlı paylaşabilirimÇok teşekkür ederim![]()
Ay resmen doğuracağızSezeryan olacağı için 25 Eylül dedi inşallah bir problem olmazsa
Bende ateş olmadı da sanki güçsüzmüşüm gibi kolumu kaldıramamıştım 1-2 gün tabi üzerine yattığımdan dolayı da olabilir
Ayyy ne güzel olur kız düşünsene 34 bile geçmişiz mücize resmenAynen öyle balım şeker ölçümleri yapıp yapıyorlar iğneleri zaten hastanede yatırıyor eğer riskliysen benim şekerim sınırda olduğu için yatırdı gözlem altında yaptı, doğumun 34 te olursa iki doz yapar ama hastanede yatarsın tahminimce 34 te olursa 32-33 gib yapması lazım, amaaan bir de senin bebeler de bizi şaşırtıp geç geliyormuş![]()
Çok teşekkür ederim YouTubedan izledim baya iyiymişne demek, istersen kamera videosu vardır kayıtlı paylaşabilirim
Şaka gibi geliyor demiAy resmen doğuracağızbende 24 ya da 25 istiyorum bir sıkıntı olmazsa
Çok yüksek değil, ilaçla hemen düşüyor. Hamileliğimin en başından beri ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar tsh değerim 4.30 çıktı böyle değeri çıkan varmı acaba
Ah keşke bakalım şu üç haftayı da atlatırsak ben inşallah yavaş yavaş ayağa kalkmayı düşünüyorumAyyy ne güzel olur kız düşünsene 34 bile geçmişiz mücize resmen![]()
Al işte hemen bir iki kez 100 çıktı diye insülin başlıyalım diyen bir doktor daha . Yahu cidden ben abartı buluyorum neden çünki bebeğin kilosu ve suyu normal . Yani sabahları bu haftalarda yükselir diye kendileri dedirmişlerdi banada . Kardeşim 34 de geldi abla tekrar düşüyor 33 cü haftanın sonlarına doğru dedi. Yani ben 2 hafta daha devam edicem bu şekilde aşkım bana abartılı geliyor. Bir bakalım bende yarın Endokrinoloji doktoruma göstereceğim. Endokrin doktorum ilaç pek sevmez o ne diyecek .Kızlar ben hem endokrin hem de perinatolojiyle görüştüm. Endokrin birkaç gündür sabah açlık 100-105 arası çıkmış bunları düşürelim yoksa insülin başlamamız gerekir dedi. Ben de hocam dün aşı oldum o bile stresten yüksek çıkartmış olabilir bir şey yemiyorum dedim. Sonra perinatoloji baktı diyetle devam edeceğiz bu şekilde devam et sabah açlığa dikkat et dedi. Bebeğimin çok şükür ki tüm gelişimi her şeyi yolunda. Aşı kasılmalara neden olmazmış, yalancı sancıların başlamış korkmaya endişe etmeye gerek yok dedi. Böyle geçti kontrolüm. 2 hafta sonra tekrardan görüşeceğiz![]()
Bende çok kararsızim gümüş kapakta kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bı yanim al diyor bı yanim alma diyor arkadaşım 36-37. Haftada kapatmış doktoru bı iki saat tak demiş hiç yara olmadı diyor benim göğüs ucum hiç yok içe dönükHanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım![]()
Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibiYa benim genelde ara öğün atladigimda veya sabahları çok düşüyor gece boyunca uzun süre açlık olduğu için canim.
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyleHanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım![]()
Bizde de telsiz var bebek telsizi o yüzden kamerayı düşünmedim..Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyle
Ya benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumdaBende çok kararsızim gümüş kapakta kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bı yanim al diyor bı yanim alma diyor arkadaşım 36-37. Haftada kapatmış doktoru bı iki saat tak demiş hiç yara olmadı diyor benim göğüs ucum hiç yok içe dönükilkinde çok sıkıntı çektiğim için buna yoneleyim demiştim ama bilemedim
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedimBir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyle
İkilemde kalmak beni çok yoruyorYa benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedim
Bizde kız için Arya veya Maya düşünüyorduk, erkek olunca o isimler havada kaldıBence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum![]()
Lansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diyeİkilemde kalmak beni çok yoruyoraçıkçası lansinoh krem bende hiç ise yaramadı ayva tahin herşey denemiştim hatta ebe bal mumu kapat demişti o yumusatmisti bı tek bunda da gümüş kapak olayı patlayınca bı deneyeceğim demiştim ama dediğiniz gibi ikiye ayrılmış durumda yorumlar
neyse bı kaç gün daha araştırayım en iyisi
![]()
En iyisini yapmışsın, birde garmastan var umarım kullanmak zorunda kalmayız ama pomad aşırı etkili doktor emzirmeden önce yıkanmalı demişti bende ondan bulundurcamLansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diye![]()
Sağlıkla eve geliş haberlerini de alalımDoktoruda öyle söylüyor çok şükür ki kilosu iyi ciger geliştiricinin cok büyğk avantajı olsugunu söyledi maşallah subanallah nazl solunumda . Dün akşam beslenmeye başlıycaktı dueuma göre babası ihtiyaçlarını götürdüğünde kızımın videosunj cekmiş maşallah o kadar hareketliki . Biraz cazgırız cok bağırıyoruz doğum haneyi ayağa kaldırdık . Ambulansla giderken filan doğduğunu belli etti . Bu gün rabbim. NAsip ederse raburcu olursam gidşp görecem süt bırakacam . İnşallah şifa olur kızıma