2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben üç gün yaşadım çok kötüydü ya. Cennet hurmasını biliyor musun canım bol posalı büyük turuncu bir meyve. Armut ve ondan yiyince düzeliyor :KK43:
Sen bir de karbonhidrat falan almıyorsun değil mi
Kepekli tam bugday ekmegi yiyorum arada. Aslinda hurmayi da en son dun yemistim. Ama iki uc gun once yarim muz yemistim. Ne zaman muz yesem boyle oluyor ya biktim artik hicbir aey fayda etmiyor. Yemeyim diyorum yârim taneden bir sey olmaz diyorum canim istiyor. Ama oluyor iste biktim gercekten biktim :KK43:

Kızlar bende bgün 100gramlık şeker tahlilimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta en son alınan kanda şekerim düşmüş doktor koş koş karnını doyur açlıktan bayılcan dedi :KK48:halbu ki o kdar acıkmadım . Ana kollarım mosmor . Neyseki bunu da atlattım çok şükür artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyebilirim :halay:

Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acabao_O bugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı :KK51:
Yok canim bende yaptirmadim. Yaptirmak ta istemiyorum.
Can'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş :bicak: 70 küsür tutuyor aldıklarım :sinirli:
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.

Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.

Yok artık ne kadar pahalı hastane:oha:
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar

Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçası:KK45: ben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla:KK53:
Aynen canim biara kiz olursa su kadar erkek olursa bukadar fark aliyoz dicekler sandim :eğlence:
Eki Görüntüle 2099936
Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor o_O
Canim guzel duruyor .
Sonradan da kullanabilirsin enazindan .

Dunya kabizlik sampiyonasi yapilsa birinciliigi kimseye kaptirmam söz :KK43:
Canim cok zor cok iyi bilirim .oglumda dogumdan sonra oldu delirtti beni.sonrasinda da catlak olustu amaliyat oldum :(
Gerci basit bi amaliyatti bilseydim cok onceden olurdum o ayri.
Bugün diyetisyene gittim. Dahiliye ye yönlendirdi. Birinci saat şekerim yüksek çıktığı için şeker ölçüm cihazı verdi. Bir hafta açlık ve tokluk değerlerini ölçeceğim evde. Çıkan tabloyu göstereceğim ve ona göre diyet listesi oluşturacaklar diyetisyenle beraber.
Canim bende cok korkuyorum ins cikmax
Kızlar bende bgün 100gramlık şeker tahlilimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta en son alınan kanda şekerim düşmüş doktor koş koş karnını doyur açlıktan bayılcan dedi :KK48:halbu ki o kdar acıkmadım . Ana kollarım mosmor . Neyseki bunu da atlattım çok şükür artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyebilirim :halay:
Darisi basima diorum canim .masallah

Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.
Biri yazmisti canim duzeliyor diye ins duzelir kafana takma .

Suyla karbonhidratın bir alakası mı varmış kuzum. Şeyden soruyorum benim ilk hamilellikte suyum azdı her hafta gidiyordum hiç bilmiyordum bunu :KK43:

Ben yaptırdım canım kilo alımın nasıldı. Nerede yaptırdın bir de önceki yediklerin etkiliyor bence ta da stres falan.
Bilmiyorum ki Can'ım. Suyun biraz fazla makarna pilav tatlı yeme dedi. Ama okuduğum kadarıyla gebelik şekeri çıkanlarda su fazla olabiliyormuş. Sanırım bu yüzden dedi. Ama seker ölçümünü niye 1 ay sonraya attı orası meçhul tabio_O

Aldım canım toplam 4 tane tulum aldım 40 küsür lira verdim
Güle güle giysin kuzum. Çok iyi almışsın. İnş memnun kalırız.

Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.
Bende de su fazla çıktı Can'ım. Ama benim şeker ölçümünü bir ay sonraya erteledi niye anlamadım :KK43:

Ayy bordo olana bayıldım çok güzelmiş fiyati ne kadar bide hangi site canım bu bana linkini gönderir misin
E lohusa diye bir site Can'ım. İnstagram hesabı da var. 145 tl ydi

Kızlar arad boğazım sanki sıcak demirle yakmışlar gibi yanıp geçiyor sizce bu mideden mi kaynaklanıyor.çok fena hic boyle birşey olmamıştı

Canım seninde bebek irimi azcık iri bebektende olabiliyor dedi. Şeker için bana tarih vermedi ben gidip kendim sağlık ocağında yaptırcam pazartesi.
Can'ım 700 gr çıktı. Boyu 28 cm.
İri demedi.
Ama seninle 8 gün var aramızda. Bu durumda bizimki de iri olabilir. dr bir şey demedi bununla ilgili. Sadece makarna pilav tatlı yeme dedi.

Kızlar arad boğazım sanki sıcak demirle yakmışlar gibi yanıp geçiyor sizce bu mideden mi kaynaklanıyor.çok fena hic boyle birşey olmamıştı
Aynen canım işte o dediğin miğde yanması oluyor çok kötü bir şey arada bendede oluyor malesef

Can'ım 700 gr çıktı. Boyu 28 cm.
İri demedi.
Ama seninle 8 gün var aramızda. Bu durumda bizimki de iri olabilir. dr bir şey demedi bununla ilgili. Sadece makarna pilav tatlı yeme dedi.

Bana kilo fazla almışsın o yüzden yeme dedi makarna falan. Normalde şeker yüklemesi yaptırmıyorum açlık tokluk bakıyoruz dedi ama sana 50 gr la yapalım dedi. Sınırda olduğu için bakalım dedi. İnşallah çıkmaz bişeyimiz canım.

Dolunay22 Dolunay22 peri masali peri masali teşekkür ederim burası da olmasa nerelere giderdik bilmem :KK200: kilo almayayim diye herşeye dikkat ediyorum pilavı filan tamamen çıkartayım bari Rabbim korusun miniklerimizi Belirtisiznesne Belirtisiznesne benimde suyu normalden fazla çıktı 22. Haftadayım 541 gr. Bebek bizde irilik filan yok günüyle uyumlu gidiyor. Yarın açlık tokluk şekerine bakılacak sıkıntı varsa öyle şeker yüklemesi yapılacak. Inşallah geçici bi durumdur.:110:

meraba kizlar kontrolden geldim kizcem normalde 24+2 bpd ve ac 24+4 cikti fl 25+0 boyunu solemedi kilosu 700 gr olmus haftasina gore normal dedi suyuda iyiymis cok sukur :KK54: seker yuklemesi istedi yaptirmicam sadece diger tahlillerimi verdim geldim ..bu arada orda bi kadinin bebeginin kalbi durmus galiba enseside vira kalinlasiyormus 3-4 aylik vardi galiba cok uzuldum etkilendim:KK43: ins sag saglim kavusuruz yavrularimiza bende durumlar bu

selam kızlar, gecelik lohusa takımları için koray iç giyime de bakın derim, güzel şeyler var. doğuma kadar kaç kilo alacağımı kestiremediğimden almadım ben ama beğendiğim modeller oldu.

Back
X