- Konu Sahibi kardelen384
- #23.801
Ben tecrubesizim bu konuda. Ama arada bana ağrı girdiği oluyor hemen geçiyor. Senin sık sık belli aralıklarla oluyorsa ve geçmediyse imkanın varsa bence bi git. Rahat uyuyamazsın gece.
Arkadaşım yakın zamanda çoook büyük sıkıntılar atlattı ben de tedirginim o yüzden. Ihmal etmeye gelmiyor. Inşallah önemli bir şeyin yoktur normal bir durumdur.
riske atma bence
Biraz yürü canım evin içinde geçmezse git doktora, adet agrısı gibi mi? Adetlikten pıhtı gelir gibi mi? Nasıl bir agrı?
Canım vajinadaki bildiğim kadarıyla çatı ağrısı ama sen ihmal Etme git tabiki. En doğrusunu doktor söyler. Sancı olsa karnın kasılır beline ağrı girer. Bebiş hareketli mi peki
Evet canım biz saklarız diye düşündük sonradan oyüzden saklama sürecinde çürüyebilirmiş cilasızlarvalla benim d hevesim var hem de çok ya
Kızlar bilmiyorum sürekli idrarım geliyormuş hibi baskı var sonrada baskıyla bıçak saplanır gibi vajinama ağrı girip çıkıyor ama sanırsınız bebek okadar aşağıda.biraz daha durucam devam ederse hastaneye gidicem çok sağolun ben haber veririm