- 10 Haziran 2024
- 1.639
- 2.048
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #21.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende izledim soru sordun mu canımKızlar adnan doktor canlı yayın yapıyor onu izliyorum şuan![]()
Yok bugün ele avuca sığmıyorm yine sıcakta bastı iyice geldiler banabence baya heycanlı tutamıyozCherry Mom
O kadar iyi anlıyorum ki seni aşkımmSorma yaaa stresliyim çok![]()
Sorun yok kankaŞaka yapmıştım, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma
evet sordum cevapladıbende izledim soru sordun mu canım
Kanka sırf soru sormak için sormuşsun bunu yaevet sordum cevapladı
22.haftalıkda kac kilo almış olsak normal diye sordum
İnşallah iyi şeylerle gelirim zaten yazmazsam selamı okuyunO kadar iyi anlıyorum ki seni aşkımm
Ben bile heyecanla bekliyorum gelecek haberleri
kız senin renkli ultrason resmin icin uycancam sabah ona göreYok bugün ele avuca sığmıyorm yine sıcakta bastı iyice geldiler bana![]()
HeeeKanka sırf soru sormak için sormuşsun bunu ya![]()
yeminle öyle ya aklıma soru gelmiyor cünki kafama takılan soru yokKanka sırf soru sormak için sormuşsun bunu ya![]()
Ay kuzum kıyamam hemende yazamayabilirim merak etmeyin eşimi işe bırakcam ıordan eve geçicem biraz mesafe var araba kullancam diye yazamam belkikız senin renkli ultrason resmin icin uycancam sabah ona göre![]()
155 ararımİnşallah iyi şeylerle gelirim zaten yazmazsam selamı okuyun![]()
Kız bari girde nokta gönder biz anlarızAy kuzum kıyamam hemende yazamayabilirim merak etmeyin eşimi işe bırakcam ıordan eve geçicem biraz mesafe var araba kullancam diye yazamam belki
seni ikindiye bekliyoruz ozaman bacımAy kuzum kıyamam hemende yazamayabilirim merak etmeyin eşimi işe bırakcam ıordan eve geçicem biraz mesafe var araba kullancam diye yazamam belki
Tmm 1 nokta kötü 2 nokta iyiKız bari girde nokta gönder biz anlarızdetayı sonra verirsin
bide yazmaa istersen kıraz annemizTmm 1 nokta kötü 2 nokta iyi![]()
Tmm kuzu o heyecan veya stresle unutmazsam yazcam hemn![]()
Kız yanlışlıka 3 noktaya basarsınTmm 1 nokta kötü 2 nokta iyi![]()
Tmm kuzu o heyecan veya stresle unutmazsam yazcam hemn![]()
Hhhahaaaha artık çözün durunKız yanlışlıka 3 noktaya basarsınstrese sokma bizi