2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sucuklu yumurta yemeden
Nasıl mutlu olunurdu
Ballı kaymak yemeden
Boynu bükük kalinirdi..

Yumurtanın haşlanmışi
Domatesin yağsızı
Bunları yiyip dururum
Dinmez yüregimdeki sızı..

Pazarlar pazar değil
Salilar salı
Nasıl özledim bilsen
Tereyağ üstüne balı..

Akşama mantı isterim
Yanında da kutu kola
Sorayım bari doktora
Ne zaman bu diyette mola..
......

Fenalardayim yine..

:dondurma::hamarat::kk77::halay::KK70:
Kız yazmasana hem kendini hem bizi gaza getiriyorsun :KK49:şimdi bunları yemezsek uyku tutmaz bugün bizi

Kızlar dün h&m den hastane çıkışı aldım 4 parça 69.99 tl. Pahallı geldi ama beğenince aldım yine de. ebebekten çorap, salopet, patikli altlar aldım. Bugün ebebekte tekstil ürünlerinde indirim var. Gidebilenler bi baksın derim. Bu arada aliexpresten alışveri hiç yapmadim ama baktıkça alasım geliyor ordan. Harika kıyafetler var ve çoook uygun bizim aldiklarimiza göre.
Screenshot_20180204-142551.webp Bunu aldim bi tane de ınstagramdan prens taçlı ya da melek kanatlı hafif süslü bisey alayim diyorum . Oğlumdan kalan da çok var başka da hastane çıkışına gerek yok gibi.

@Kumsalpoyraz Niye ağda yaptırmıyorsunuz ki...jiletle tüy dökücüyle uğraşılır mı bu vaziyette...ben ayda 1 kuaföre gidiyorum koltuk altı bikini sir ağda 25 lira verip tertemiz oluyorum...zaten yeterince rahatsızız her yerimizden bişeyler salgılanıyor değişik kokular vs bi de kılla tüyle mi uğraşıcaz...görülmeyen yerleri de görüyor alıyor sonuçta yapan kişi...bence bi deneyin harika
Ben sevmiyorum baskasina acmayi ya :( bir iki kez kuafore yaptirdim. Hepsi de mecburiyetten di kendim yapacak zamanim olmadigi icin. :/ bir de bana hijyenik gelmiyor ne kadar dikkat etselerde. Hepsi ayni koca kutuya batiriyor cubugu. Cubugu yeni acsa bile her musterisine yeni agda acmiyor. Herkese degdirdigi cubugu batiriyor onun icine. Hosuma gitmiyor.

Kızlar dün h&m den hastane çıkışı aldım 4 parça 69.99 tl. Pahallı geldi ama beğenince aldım yine de. ebebekten çorap, salopet, patikli altlar aldım. Bugün ebebekte tekstil ürünlerinde indirim var. Gidebilenler bi baksın derim. Bu arada aliexpresten alışveri hiç yapmadim ama baktıkça alasım geliyor ordan. Harika kıyafetler var ve çoook uygun bizim aldiklarimiza göre.
Eki Görüntüle 2109629 Bunu aldim bi tane de ınstagramdan prens taçlı ya da melek kanatlı hafif süslü bisey alayim diyorum . Oğlumdan kalan da çok var başka da hastane çıkışına gerek yok gibi.
Jarse diyor kumasina. Jarse ile rahat edebilir mi bilemedim? Cok yakmaz mi bebisi? Ben hic sevmem jarse kumaslari.

Kız yazmasana hem kendini hem bizi gaza getiriyorsun :KK49:şimdi bunları yemezsek uyku tutmaz bugün bizi
Taam ozaman tarz degistirelim...

Yağsız domates varken
Neyleyim balı böreği
Öğütücü gibi yersek
Nasıl eritiriz göbeği

Bugünlerin yarinida var
Bütün kotlar gelecek dar
Yaza düğün dernek de var
Bu g.t göbek elbiseye nasıl sığar..

Bu bebisler büyüyecek
Sağa sola yürüyecek
Arkasından koşmak için
Nasıl kalkar bung.t göbek..

Bundan sonra yemeyecem
Tarçınlı sular içecem
Koşu bandına da binecem
70 kiloya inecem
...

Oldumu kiz...fena gaza geldim sahsen..

:KK70::sampiyon:

Ben sevmiyorum baskasina acmayi ya :KK43: bir iki kez kuafore yaptirdim. Hepsi de mecburiyetten di kendim yapacak zamanim olmadigi icin. :/ bir de bana hijyenik gelmiyor ne kadar dikkat etselerde. Hepsi ayni koca kutuya batiriyor cubugu. Cubugu yeni acsa bile her musterisine yeni agda acmiyor. Herkese degdirdigi cubugu batiriyor onun icine. Hosuma gitmiyor.
Kesinlikle katılıyorum..
Bende gittim 3_4 kez ama bıraktım..çektiğin rezillige değmiyor.. bide 10 -15 günde çıkıyor..jiletlede bı hafta idare ediyor zaten..

Su inci agdalardan aldım ama hamislikten deneyemedim..makinasında var..çok sıkıntılı bir konu..tüy dökücü krem kullancam galiba..

Jarse diyor kumasina. Jarse ile rahat edebilir mi bilemedim? Cok yakmaz mi bebisi? Ben hic sevmem jarse kumaslari.
Kumaşı organik coton. % 100 pamuk. Ben de özellikle kumaşına bayıldım. Jarse olması bebeğin üstünde bol durmamasini sağlıyor .sık dokunmuş harika bir kumaşı var. Yumuşacık

Gunaydin kizlar
Dun kontrolum vardi benim de Her sey yolunda hanimefendi gayet iyi
Gece sol göğsümün altindaki agri beni uyutmadi o ayri
Ellerim ayaklarim şiş ve kasiniyor

Doktorla dün dogum iznini konustuk 32+0 da baslayacak dedi yani 5 nisan oluyor benimki
Persembeye geldigi icin o hafta basinda da rapor alacagim 3 gün
Yani mart son haftasi bitiyor okul benim icin insallah
Gun sayiyorum

Kesinlikle katılıyorum..
Bende gittim 3_4 kez ama bıraktım..çektiğin rezillige değmiyor.. bide 10 -15 günde çıkıyor..jiletlede bı hafta idare ediyor zaten..

Su inci agdalardan aldım ama hamislikten deneyemedim..makinasında var..çok sıkıntılı bir konu..tüy dökücü krem kullancam galiba..
İnternetten baya baktım tüy dökücü krem kullanmayın diyor ama son çare olarak kullanırım bende artık

Canım ben de daha almadım. Arkadaşım almış ben de vazgeçmezsem alacağım :)
Markası Bebekonfor. Internet siteleri var ınstagramda sayfaları var, inceleyebilirsin. Boyasız olan 350 lira diğerleri değişiyor.
Gördüm canım onu evet çok güzel en kötü ondan alacağım çok maliyetli değil en azından. Onun dikdörtgen olanını gördün mü ona 24 ay yazmışlar kullanım süresi için doğru mu acaba

minikoglan minikoglan canım sağol ona da bakmıştım. Letgo tutumluanne GittiGidiyor n11 hepsine baktım :))

Kızlar bir de kullanan annelere babynest sormak istiyorum kaç aya kadar kullandınız. Bazı anneler onunla yatırıyormuş geceleri nasıl olur sizce

Ben sevmiyorum baskasina acmayi ya :KK43: bir iki kez kuafore yaptirdim. Hepsi de mecburiyetten di kendim yapacak zamanim olmadigi icin. :/ bir de bana hijyenik gelmiyor ne kadar dikkat etselerde. Hepsi ayni koca kutuya batiriyor cubugu. Cubugu yeni acsa bile her musterisine yeni agda acmiyor. Herkese degdirdigi cubugu batiriyor onun icine. Hosuma gitmiyor.
itirazimvar itirazimvar Valla vaktiniz enerjiniz varsa ne ala...adetten sonra yapılınca 1 ayda anca çıkıyor hormonlar durgun olduğu için ve acımıyor...ben onu kendim yapsam 1 hafta başım boynum tutuluyor zaten vaktim de yok...sınıf öğretmeniyim ve oğlum var yemeğiydi yoğurduydu kefiriydi çamaşırıydı...temizliğe de birini çağırıyorum 15günde bir...ağdayı da kuaföre yaptırıyorum yıllardır mikrop falan da kapmadım...azıcık da rahatımıza bakalım yaa...haftasonu temizlik mi yapcam ağda mı dinlenmeyelim mi gezmeyelim mi...napalım yani

Taam ozaman tarz degistirelim...

Yağsız domates varken
Neyleyim balı böreği
Öğütücü gibi yersek
Nasıl eritiriz göbeği

Bugünlerin yarinida var
Bütün kotlar gelecek dar
Yaza düğün dernek de var
Bu g.t göbek elbiseye nasıl sığar..

Bu bebisler büyüyecek
Sağa sola yürüyecek
Arkasından koşmak için
Nasıl kalkar bung.t göbek..

Bundan sonra yemeyecem
Tarçınlı sular içecem
Koşu bandına da binecem
70 kiloya inecem
...

Oldumu kiz...fena gaza geldim sahsen..

:KK70::sampiyon:
Alllaaaaaaahhh...tutmayın bizi :rolleyes:

Ben çalışmayı düşünmüyorum . Sonrası zaten yaz tatiline denk geliyor . Zor dayanıyorum zaten lisedeyim 45 50 kişilik sınıflar hepsi boyumdan büyük . Gün sayıyorum
Aynen ben de hemen ayrilacagim izne gun sayiyorum ama her durumda 32 de gitmek gerekiyormus calisanlar icin dedi doktorum.

Sucuklu yumurta yemeden
Nasıl mutlu olunurdu
Ballı kaymak yemeden
Boynu bükük kalinirdi..

Yumurtanın haşlanmışi
Domatesin yağsızı
Bunları yiyip dururum
Dinmez yüregimdeki sızı..

Pazarlar pazar değil
Salilar salı
Nasıl özledim bilsen
Tereyağ üstüne balı..