2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk

canım inşallah tekrar yapılacak tahlilde çıkmaz, Rabbim seni ve bebeğini korusun

kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk
Canım inş.sıkıntı olmaz takip edilir sık sık moralini bozmamaya çalış bugün çoğumuzda bir aksilik var Allahtan hayırlısı

İnşallah bir sorun çıkmaz canım, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :dua::dua::dua::dua::dua: Aminnn...

Akrabamdada var canım ecopirin başladı ve diyet yapıyorum bu hafta doğumu var normal doğum olucak hemde İnşallah

Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
Canım hiç öyle düşünme neden tedavisi olmasın. Ayrıca 26 yı geçtin Şuan kaç haftalık görünüyor. Keşke her hafta takip edilse. Allah büyük ama tedavisi Yok ya da kötü olacak diye düşünüp stres yapma. Stres geriliği arttırır. Bol bol ye dinlen kan akışını hızlandıracak şeyler dene inşallah Rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsin

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 Allah'ın izniyle daha artmadan toparlar inşallah suanki kilosu neymiş minik kuşunun
Bıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi

sanırım bende bu beşikten alıcam yatak odama sadece bu sığar
Ya benim de öyle ama 6 ay anca uyar dedikleri için düşünüyorum 6 Aydan sonda ne yapacağım diye :(

Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Danışmak istediğim birkaç konu var fikri olan tecrübesi olan yazarsa sevinirim . 1.Oğluma oda istemiştik geldi kurdurduk çok şükür , kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek için erken mi acaba ? Yalnız olduğum için yavaş yavaş yapayım diyorum ama çok mu erken bilemedim ?? Ayrıca eşyalarını tıkayıp ütüleyenleriniz nasıl muhafaza ettiniz ? 2.yatak odamın küçüklüğünden dolayı mecburen oda yapmıştım fakat ilk dönemlerde yanımızda gece uyusun diye sepet anne yanı bakıyordum burada bazı arkadaşların da önerileri oldu . Sunny baby miny cool alanınız var mı? Şu an onu düşünüyorum çok pratik kapanıp açılabiliyor tek tutuşla . Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim . 3.reflü yastığı almak istiyorum bebeğe , hangi markayı önerirsiniz ?
Canım Şuan yıkayıp ütüleyip hurca koyarsan hiç bişicik olmaz. Hem de son günler ağır ağır uğraşmazsın. Bende yapacağım bu aralar hem ne aldığımı bilmiş olurum. Çantamı da hazırlayacağım. Ne gerek var sona bırakmama.
Kızlar benim gibi şekeri düşüp eli ayağı birbirine dolanan var mı?
Ben ben ben. Şekerim de normal çıktı. Vallahi elim ayağım dolaşıyor sinir kat sayım artıyor. Normalde kedi gibi biriyimdir. Dalga geçiyor eşim artık.

Canım hiç öyle düşünme neden tedavisi olmasın. Ayrıca 26 yı geçtin Şuan kaç haftalık görünüyor. Keşke her hafta takip edilse. Allah büyük ama tedavisi Yok ya da kötü olacak diye düşünüp stres yapma. Stres geriliği arttırır. Bol bol ye dinlen kan akışını hızlandıracak şeyler dene inşallah Rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsin
Yatıyorum yatıyorum artık yapıcak başka gerçekten bişey yok insanlar sanıyoki bunun tedavisi ilacı var başımdan geçmese deli gibi saldırcam yine oraya buraya en güzel çözüm 0 stres bol yemek sürekli istirahat .. Bu defa daha bilinçliyim diğerinde ağla ağla öldüm bunda öyle yapmak yokkk 1 gram alsın diye gece bile alarm kurup yemek yicem kızım yeterki iyi olsun inatçıdır o toparlar inşallah dua edecez

Yatıyorum yatıyorum artık yapıcak başka gerçekten bişey yok insanlar sanıyoki bunun tedavisi ilacı var başımdan geçmese deli gibi saldırcam yine oraya buraya en güzel çözüm 0 stres bol yemek sürekli istirahat .. Bu defa daha bilinçliyim diğerinde ağla ağla öldüm bunda öyle yapmak yokkk 1 gram alsın diye gece bile alarm kurup yemek yicem kızım yeterki iyi olsun inatçıdır o toparlar inşallah dua edecez
canım bol bol protein ağırlıklı beslen, pekmez tahin ye, fındık cevizi aralarda atıştır ve ev yapımı yoğurdu eksik etme sofrandan. ben inanıyorum herşey çok güzel olacak allahın izniyle

Akrabamdada var canım ecopirin başladı ve diyet yapıyorum bu hafta doğumu var normal doğum olucak hemde İnşallah
inşallah ikinci testte çıkmaz ama dediğin gibi elimden geleni yapacağım. zaten kronik şeker hastasıyım, hamilelik sürecinin zor olacağını biliyordum. umarım başka bir sorun çıkmadan her birimiz sağlıkla atlatalım hamilelik sürecini, evlatlarımızı da vakti gelince sağlıkla alalım kucağımıza

Canım geçmiş olsun umarım tekrarlayan testte çıkmaz tekrar. Umarım yanlış anlaşılmıştır test. Zehirlenmeyse de kontrol altında tutulabilir diye duydum canım. Moral önemli

Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
Canım kızımda günlük tutmuştum bu haftalarda o 1400 gr Mış. 3740 doğdu gayet de sağlıklıydı. Kalbinde sorunla kilosunun alakasını çözemedim. Şeker kaynaklımolabilir ama bende şeker de yoktu. Ayrıntılı ultrasonda belli olmaz mıydı kalp olsa gönlünü ferah tut. Yarın gittiğinde üzüldüğümde kaldım diyeceksin inanıyorum ben.

Geçmiş olsun inşallah çıkmaz tahlilinde. Kontrol altında tutuyorlar diye biliyorum canım inşallah güzel çıkar sonucun ne zaman belli olacak
Bıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
Ay maşallah ya 700
Gr doğurdu tanıdığım Şuan emseyde küvezde bebiş çok sağlıklı.
Süpersin bu azimle zaten bebeğin de güçlü olacaktır. Güzel haberler getireceksin bize inşallah

Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
canim moralini bozma ilk hamileligimde benimde 2 hafta ondeydi ve satine gore 37 haftalik dogum yaptim cok sukur saglikli dogmustu evladm sadece erken dogum olabilir cnm uzulme

Back
X