- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.081

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rutin kontrolde çıktı canım, hiç bi belirti yaşamadımadven geçmiş olsun arkadaşım.test insallah güzel çıkar.rutin tahlildemi çıktı?bi şikayetin var miydi?
teşekkür ederim :) aynı kararsızlıkta bende kaldım,Hayırlı olsun. Ben de ikea nın aynı model beşiği ve park yatak arasında kaldım. Hangisini alsam bilemedim..
Yok canim bak iyimkilosu çok düşünmedik.bende 2 hafta önce gittiğimde 600 Gr dedi doktorumBıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
Aaa ben aşırı meyve yiyorum çocukta mı şeker çıkabilirmiş bende mi? Mantıklı geldi bu dediğinCanım benim bebeğimde iki hafta önden gidiyor ama drum meyveyi azaltmamı söyledi sadece ilerde şeker çıkabilir dedi
Canım bende gecen hf gittim 26yım 25 le uyumlu 800 grdı kızın iyi masallah dahada iyi olcakBıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
Sağlıklı olsunda 37 de olabilir ona kafayı takmam inanki yeterki sağlıklı olsuncanim moralini bozma ilk hamileligimde benimde 2 hafta ondeydi ve satine gore 37 haftalik dogum yaptim cok sukur saglikli dogmustu evladm sadece erken dogum olabilir cnm uzulme
teşekkür ederim :) aynı kararsızlıkta bende kaldım,
park yatak tercih sebebi;
1)aile büyüklerine yada arkadaslarınıza çok sık yatılı olarak gidiyorsanız,
2) maddiyat açısından daha uygun olsun diyorsanız.
3)kullanım süresi dolunca az yer kaplaması.
ahsap beşik tercih sebebi;
1) sağlık açısından daha iyi gibi (tamamen kendi düşüncem)
2)görseli daha güzel duruyor.
karar sizin :)
İnşallah herşey yoluna girer, beslenmene dikkat et. Stres yapma, en büyük düşman stres. O annesine sıkı sıkı tutunacak inşallah.Bıcırığım 745 gram olmuş çok şükür tabi az ama şükür hiç almaması daha kötü.... İnş 15 gün sınra dahada alcak benim kızım teyzesi
amin cnm en onemliside o zatenSağlıklı olsunda 37 de olabilir ona kafayı takmam inanki yeterki sağlıklı olsun
Insallah bisey yoktur Allah sifasini versin saglikla kucagina al insallah canimkızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk
Annesi gibi güçlüdür, inançlıdır o da, sıkı sıkı tutunacak inşallah Allah'ın izniyle...Yatıyorum yatıyorum artık yapıcak başka gerçekten bişey yok insanlar sanıyoki bunun tedavisi ilacı var başımdan geçmese deli gibi saldırcam yine oraya buraya en güzel çözüm 0 stres bol yemek sürekli istirahat .. Bu defa daha bilinçliyim diğerinde ağla ağla öldüm bunda öyle yapmak yokkk 1 gram alsın diye gece bile alarm kurup yemek yicem kızım yeterki iyi olsun inatçıdır o toparlar inşallah dua edecez
Endişelenmeyin bencee. Benim oglum 30 haftalikken 2 kiloydu. Sekerim filan da yoktu 38 de 4100gr dogdu. Yapisal olarak bazi bebekler iri dogabiliyor. Masllah gayette saglikli dogdu. Şimdi kizim da önde. Oglum kadar olmasa da. Kalp filan diyip sizi strese sokmus doktorunuz. Dusunmeyin hic olumsuz bisiŞekere baktırmadım inş başıma iş açmaz.açlık tokluk baktırdım sadece . Yarın kalbine bakacaklar önde diye bende bişey anlamadın
Böyle örnekler duydukça rahatlıyorum çok sağol sağlıklı olsunda hiç bişey umrumda değil normal doğum çok istiyordum belki o olmaz iri olursa napalım artıkEndişelenmeyin bencee. Benim oglum 30 haftalikken 2 kiloydu. Sekerim filan da yoktu 38 de 4100gr dogdu. Yapisal olarak bazi bebekler iri dogabiliyor. Masllah gayette saglikli dogdu. Şimdi kizim da önde. Oglum kadar olmasa da. Kalp filan diyip sizi strese sokmus doktorunuz. Dusunmeyin hic olumsuz bisi
Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Can'ım çok geçmiş olsun. İyi olacak her şey. Sen böyle itikatlı ol yeter Kilosu da iyiymiş aslında. Hiç iki hafta geri gibi değil. Ben 26. Haftanın içinde gitmiştim. 25+3 tü sanırım. 700 gr. dı.Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
Can'ım geçmiş olsun. İnş ikinci test temiz çıkar. Yüksek tansiyon var mıydı sen de? Genelde tansiyon olanlarda oluyor bu durum.kızlar ben de sizden dua bekliyorum, bugün idrar tahlilinde idrarımda protein çıktı ve gebelikte çok riskli bir durummuş. doktorum tahlili tekrar yaptırmamı istedi, eğer çıkarsa gebelik zehirlenmesi var demektir dedi. moralim bozuk