2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım hiç yaptırmadıysan normalde jilet kullanıyorsan eğer çok zor olur senin için.
Ben lazere gitmiştim. Bitmeden bıraktım. Ama baya azalma oldu. Dr eldiveni ile alacak kadar. O yüzden ağdaya cesaret ediyorum. Yoksa eskisi gibi olsa cesaret edemem ben de.
Sen de Doğum sonrasına bırak bence ağdayı.

ay lazer çok rahatlikmis ben genital e degilde yüz kol ve bacaklara yatırıyordum doğumdan hemen sonra yeniden başlıycam.genital hep eldivenle temizledim onda da rahattım ama artik zor oluyo bende hic istemesemde kuaföre

Kızlar güvenilir bi yere gitseniz aşarsınız bunu. Karşındaki kişi rahatlatıyor seni. Onlar için normal bişey sonuçta

ben normalde eşimin çocukluk arkadaşına gidiyorum kesim boyama falan için gerçi elemanları giriyor ağdaya ama yinede çekiniyor insan artik evde de olmuyor.hiç de jilet kullanmadim kullanmakta istemiyorum

Kızlar ağdadan korkanlara, çekinenlere sesleniyorum :)
Afedersiniz ama ayrıntılı anlatacağım o_O
Ben de 2 aydır gidiyorum kuaföre ağda için. Daha önce bikini bölgesini jiletle diğer yerleri makinayla alıyordum. Çok çekinerek ve korkarak gittim. Ama mecburdum özellikle bikini bölgesi jiletle alındığı için çabuk çıkıyordu ve sertti. Ilk ay biraz acıdı, çok stres yaptım utandım falan. Ama geçen hafta ikinci gittiğimde hem çok azalmıştı hem de çok acı hissetmedim. Ayrıca kuaförüm çamaşırı çıkartmadan kenarlarından açarak yapıyor. O da biraz rahatlattı sanki beni. Ama büyük rahatlık gerçekten. Güvendiğiniz bir yere çekinmeden gidin. Hepsi yaklaşık 20 dk falan sürüyor. Ben yapsam kaç saat sürer ve ileride yapamayacağız da. Şimdiden alışmak ve biraz da azalması için ben geçen ay başladım gitmeye. Ben 70 lira veriyorum biraz fazla ama yapacak bir şey yok. Bu haldeyken başka türlü idare edemem.
Yani işin özü çekinmeyin, korkmayın güvendiğiniz bir yere gidin :KK66:

Kızlar bisey soracam size ya sanırım şekerli şeyler yiyince başım bi tuaf oluyo sanki üstüme birileri oturuyo sıcak basiyo sizce şekerli yiyeceklerden mi yada hamilelikte mi kaynaklanıyor

Rutin idrar testinde çıktı. Doktor bir test daha istedi onun sonucuna göre 24 saatlik idrar istenecek, inşallah temiz çıkar şu an tek dileğim o. Sen de sağlık ocağında bile yaptırabilirsin için rahat eder
Canim verdim idrar yaklasik 1 saat once. Bekliyorum sonucunu insallah iyi cikar.

ay lazer çok rahatlikmis ben genital e degilde yüz kol ve bacaklara yatırıyordum doğumdan hemen sonra yeniden başlıycam.genital hep eldivenle temizledim onda da rahattım ama artik zor oluyo bende hic istemesemde kuaföre
Kesinlikle öyle. Benim şu an tek temizlemem gereken yer genital.
Önceden mağara adamı gibiydim :skandal:
Göbeğimde bile o kadar çoktu ki. Ağdada ağlıyordum acıdan. Bacaklarım falan çoktu. Pko luyum ben. Ondan sanırım. Dr a da çok gittim.
Birçok kişi bitmez dedi ama bitti şimdilik. Tek tük var bir iki tane. 5 yıldır çok rahatım. Bitek genital ve yüzüm bitmedi. Ona da çok az gittim Zaten. Bi de düşük ayar attıklarından hemen bitmiyor. Ama çokça azaldı. Yüz bölgesi Zaten bitmiyormuş öyle demişlerdi.
Ama çok azaldı.
Doğum sonrası genitale tekrar gidebilirim belki.
Bir de hamilelikte tekrar çıkıyor demişlerdi ama ben de olmadı. İnş tekrarlamaz. :işsiz:

benim de 152 çıkmıştı.hic bisey yapılmadı.hamur isini ve şekerli şeyleri azalt dedi doktorum ama ben zaten öyle çok yemiyordum ki neyi azaltacam bilmiyorum

Canim bende bugün doktora gösterdim 100 lük şeker yüklemesi verdi haftaya salı yükleme yapilacak 3 gün önceden diyet yapılacakmış. Bakalım hayırlısı.

Kesinlikle öyle. Benim şu an tek temizlemem gereken yer genital.
Önceden mağara adamı gibiydim :skandal:
Göbeğimde bile o kadar çoktu ki. Ağdada ağlıyordum acıdan. Bacaklarım falan çoktu. Pko luyum ben. Ondan sanırım. Dr a da çok gittim.
Birçok kişi bitmez dedi ama bitti şimdilik. Tek tük var bir iki tane. 5 yıldır çok rahatım. Bitek genital ve yüzüm bitmedi. Ona da çok az gittim Zaten. Bi de düşük ayar attıklarından hemen bitmiyor. Ama çokça azaldı. Yüz bölgesi Zaten bitmiyormuş öyle demişlerdi.
Ama çok azaldı.
Doğum sonrası genitale tekrar gidebilirim belki.
Bir de hamilelikte tekrar çıkıyor demişlerdi ama ben de olmadı. İnş tekrarlamaz. :işsiz:

bende öyleydim hem esmer hemde çok tuyluydum hamilelikte beri bacağa hic dokunmadım çok az var bacakta.kolu bi kez aldırdım onuda kısa kollulara geçene kadar bekliycem ama yüzümü malesef agdayla aldırıyorum

Canim bende bugün doktora gösterdim 100 lük şeker yüklemesi verdi haftaya salı yükleme yapilacak 3 gün önceden diyet yapılacakmış. Bakalım hayırlısı.
bana hic birşey demediler ya sadece hamur isini ve tatlıyı azalt dediler ama aksi gibi bu ara hem tatlı hemde hamur işi arttı

Öyleyse 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara alsam şimdilik yeter değil mi Can'ım? Yorumlara baktım da biraz genelde 2 numara kullanmış herkes. 3-6 kilo arası olduğu için sanırım

Canim 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-6 arada çok fark yok aslında ama bez küçük olunca dışarı sızdırabiliyor zaten çok sulu sıçıyorlar 1 er paket uygundur bence de başlangıç icin

Benim sezeryan olduğu için günüm.belli olur bende diyorum gidiyim agdaya ama çok acır sitede çekiniyorum hiç yaptırmadim :KK43:(

Canim hiç ağda yapmadıysan kıl kökleri kuvvetli olur o yüzde zor olur. Ama bu işi bilen biri yaparsa çok canını acıtmaz. Ağda yi nasıl çektiği çok önemli çünkü.
Ben ağda ile başladım kıllarımı almaya sonra bi ara jilet kullanayim dedim. Kendimi kestim. :D bi kaç defa tüy dökücü kullandım. Ve tekrar ağda. Ne olursa olsun en temizi ağda. Tüy dökücü benim tüylerimi çok kötü yapmıştı. Jilet sonrasından daha çok acımıştı.

Canim hiç ağda yapmadıysan kıl kökleri kuvvetli olur o yüzde zor olur. Ama bu işi bilen biri yaparsa çok canını acıtmaz. Ağda yi nasıl çektiği çok önemli çünkü.
Ben ağda ile başladım kıllarımı almaya sonra bi ara jilet kullanayim dedim. Kendimi kestim. :KK70: bi kaç defa tüy dökücü kullandım. Ve tekrar ağda. Ne olursa olsun en temizi ağda. Tüy dökücü benim tüylerimi çok kötü yapmıştı. Jilet sonrasından daha çok acımıştı.
İşte öyle alışınca.oyle devam etti hepmbi merakla.basladi herşey :KK53:

bana hic birşey demediler ya sadece hamur isini ve tatlıyı azalt dediler ama aksi gibi bu ara hem tatlı hemde hamur işi arttı

Bende kendime yasak koydugumda daha çok düşüyordum o yasağa. Daha fazla canim istiyor hatta gözüm dönüyor. Nasıl bir irade var ise.

Lazerde çok ağrı oluyormu. Birde ne kadar azalma oluyor veya tamamen bitiyor.Bilginiz var mı

Bende kendime yasak koydugumda daha çok düşüyordum o yasağa. Daha fazla canim istiyor hatta gözüm dönüyor. Nasıl bir irade var ise.

ya benim elimde olsa tutarım kendimi ama çevre faktörü var bide bugün öğle arasında arkadaşı ziyaret ettik onunda haftaya doğumu var bu haftada doğum günü vardı börek yapmış bizde pasta aldık e hadi yemede dur :kk77:

Lazerde çok ağrı oluyormu. Birde ne kadar azalma oluyor veya tamamen bitiyor.Bilginiz var mı
canım lazer yaptıracaksan öncelikle hastane ya da poliklinik olan merkezler tercih etmelisin. güzellik salonu ve kuaförlerin lazer yapma yetkisi yok ve yaptıkları ‘ıpl’ diye lazerimsi birşey. kaç arkadaşım yaptırdıysa tekrar tüylendiler. ben alexandır diye bir lazer türüyle medicalpark hastanesinde yaptırmıştım sadece genital bölgemin iç kısımlarında sarıya yakın çıkan tüylerim var. onları da altı ayda bir eşimin traş makinesiyle traşlıyorum. bıyıklarıma da yaptırmıştım orada pek işe yaradığını söylemem ama çıkma süresi uzadı.bacak, kol, koltuk altı ve genital bölgenin üstünde çok işe yaradı. %90 başarı sağlandı bende, öneririm. ağrı değil de atış yapılırken acı oluyor, ama size göre ayarlanabiliyor.

tüyün kalınlığına ve rengine gore değişiyor.bende bile dayanılmayacak düzeyde değildi çok rahat yaptırabilirsiniz yani.ben normalde bacakları agdayla aldiğimda bile 2.haftada başlardı yeniden çıkmaya ama hamilelik döneminde hiç yapılmamasına rağmen hala bacakları alma hissi duymuyorum.alt bacakta hic yok su anda üst bacakta var biraz.ama ben bacaklara ve yüze düzenli olarak 3 yıl gibi bi süredir gidiyordum.tabi ilk baslarda en fazla 45 gün gibi bi surede yeni seyans alıyorsunuz ama sin yıl en fazla 3 seyans almışımdır.tamamen bitme hicbir zaman olmaz.bitecek diyenlere de inanmayın çünkü vücut hormon salgılamaya devam ettikçe tüylerde çıkmaya devam ediyor.sadece çok azalıyor ve tüylere çok inceliyor ve çıkma sureleri uzuyor

Back
X