2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Lazerde çok ağrı oluyormu. Birde ne kadar azalma oluyor veya tamamen bitiyor.Bilginiz var mı

birde eğer yaptırmayı düşünüyorsanız mutlaka araştırın ve sertifikalı yerlere yaptırın.bi çok arkadaşımda lekelenmeler oldu yanıklar oluşuyor.az para vermektense işi ehline yaptırın derim.aklınızda olsun lazerden 1 hafta öncesi ve sonrası kese yapmak,güneşlenmek yasak.hatta cildiniz güneşten dolayı çok esmerse ten renginizin açılmasını beklemeniz gerekiyor.ve seanstan sonra en azından bi 3 yada 4 gün yanık kremi ve güneş kremi kullanmanız gerekmekte

canım lazer yaptıracaksan öncelikle hastane ya da poliklinik olan merkezler tercih etmelisin. güzellik salonu ve kuaförlerin lazer yapma yetkisi yok ve yaptıkları ‘ıpl’ diye lazerimsi birşey. kaç arkadaşım yaptırdıysa tekrar tüylendiler. ben alexandır diye bir lazer türüyle medicalpark hastanesinde yaptırmıştım sadece genital bölgemin iç kısımlarında sarıya yakın çıkan tüylerim var. onları da altı ayda bir eşimin traş makinesiyle traşlıyorum. bıyıklarıma da yaptırmıştım orada pek işe yaradığını söylemem ama çıkma süresi uzadı.bacak, kol, koltuk altı ve genital bölgenin üstünde çok işe yaradı. %90 başarı sağlandı bende, öneririm. ağrı değil de atış yapılırken acı oluyor, ama size göre ayarlanabiliyor.
Epey ise ise yaramis. Bende genital bölge için düşünüyorum. Tercihim hastane olur kesinlikle. Teşekkür ederim canm. Agdaya alismistim bayagi azalmıştı . Hamileliğin başından beri jilete geçtim yine sağolsun arttı.

birde eğer yaptırmayı düşünüyorsanız mutlaka araştırın ve sertifikalı yerlere yaptırın.bi çok arkadaşımda lekelenmeler oldu yanıklar oluşuyor.az para vermektense işi ehline yaptırın derim.aklınızda olsun lazerden 1 hafta öncesi ve sonrası kese yapmak,güneşlenmek yasak.hatta cildiniz güneşten dolayı çok esmerse ten renginizin açılmasını beklemeniz gerekiyor.ve seanstan sonra en azından bi 3 yada 4 gün yanık kremi ve güneş kremi kullanmanız gerekmekte
Çok tesekkur ederim evet düşünüyorum çok zorlandim çünkü minimum azalsa bile çok iyi. Açık tenliyim. Bu bilgiler çok iyi oldu.

Bu arada sen coombs testini yaptırdın mı? Benim üçüncü gebeliğim. İlk ikisinde kürtajdan sonra yapılmıştı iğne. Kan uyuşmazlığında bu test yapılıyormuş
evet cnm yapildi sorun yok sukur hersey yolunda benimde 2. cocugum bu ilkinde de vurunmustum hem 28. haftada hemde dogumdan sonra vurunmustum

arkadaşlar şeker ölçümü testim var haftaya yaptırdınız mı hepiniz görüşlerinizi merak edıyorum kararsızlık yasadım doktorum dediğinde de,herkes farklı soyluyor:KK22:

arkadaşlar şeker ölçümü testim var haftaya yaptırdınız mı hepiniz görüşlerinizi merak edıyorum kararsızlık yasadım doktorum dediğinde de,herkes farklı soyluyor:KK22:
Benim sadece açlık tokluk kan şekerine bakıldı. Sıkıntı çıksaydı yükleme yapılacaktı. Allah a şükür normal çıktı. Yükleme yaptırmadım.

07rukiye07 07rukiye07 D dilekbanu emzirirken lazer yaptırmanın bi sakıncası var mı acaba? Bu konuyla ilgili kesin bir bilginiz var mi? Çok kararliyim en kısa zamanda lazere başlıcam inşallah

benim bi bilgim yok ama yaptirdigim yerin mutlaka vardır.sorup geri dönüş yaparım.bi dönem sivilce tedavisi gördüm ve sure içerisinde kendim istememe rağmen kesinlikle yapmadilar cilt o dönemde inceldiği için sıkıntı olabilir diye.tedavi bittikten 2 ay kadar bi süre sonrasında yapmaya başladılar

Kizlar sol göğsümün altindaki ağrı cok artti bugun, ogle yemegi yerken arkadaslara birsey anlatiyordum Birden o kadar ağrı oldu ki oturdugum yerden kalktim duramadim yurudum biraz Sonrasinda da git gide artti konusurken bile birden bire agri giriyor nefes alamayacak kadar
Doktor son kontrolde bu ağrıların normal oldugunu soyledi ilac falan da vermedi
Ne yapacagimi sasirdim yahu..

Benim sadece açlık tokluk kan şekerine bakıldı. Sıkıntı çıksaydı yükleme yapılacaktı. Allah a şükür normal çıktı. Yükleme yaptırmadım.
ne guzel düşünmüşsün canm bende o sekılde istıyorum ama doktorum demedi diye o an aklıma gelmedi:KK17:senin adına sevındım normal değer çıkmş darısı bekleyenlere inş.:dua:

ne guzel düşünmüşsün canm bende o sekılde istıyorum ama doktorum demedi diye o an aklıma gelmedi:KK17:senin adına sevındım normal değer çıkmş darısı bekleyenlere inş.:dua:
2 doktorla görüştüm canım böyle karar aldık. Ailede genetik şeker hastalığı olmadığı için açlık tokluk bakalım dedi. Hatta tahlili de devlet hastanesinde yaptırdım o da 3. Dr olarak sonucu görünce yeterli, Yükleme yaptırmana gerek yok dedi. Inşallah bir sıkıntı yaşamam.
Darısı sonuç bekleyenlere olsun :dua:

2 doktorla görüştüm canım böyle karar aldık. Ailede genetik şeker hastalığı olmadığı için açlık tokluk bakalım dedi. Hatta tahlili de devlet hastanesinde yaptırdım o da 3. Dr olarak sonucu görünce yeterli, Yükleme yaptırmana gerek yok dedi. Inşallah bir sıkıntı yaşamam.
Darısı sonuç bekleyenlere olsun :dua:
:nazar:amin canım inşallah çok sağol yardımcı oldugun için:dua:

ay lazer çok rahatlikmis ben genital e degilde yüz kol ve bacaklara yatırıyordum doğumdan hemen sonra yeniden başlıycam.genital hep eldivenle temizledim onda da rahattım ama artik zor oluyo bende hic istemesemde kuaföre
Ben de dogumdan sonra yeniden baslamayi dusunuyorum. Zamaninda baslamistim. Salak gibi geri biraktim.
Kızlar ağdadan korkanlara, çekinenlere sesleniyorum :)
Afedersiniz ama ayrıntılı anlatacağım o_O
Ben de 2 aydır gidiyorum kuaföre ağda için. Daha önce bikini bölgesini jiletle diğer yerleri makinayla alıyordum. Çok çekinerek ve korkarak gittim. Ama mecburdum özellikle bikini bölgesi jiletle alındığı için çabuk çıkıyordu ve sertti. Ilk ay biraz acıdı, çok stres yaptım utandım falan. Ama geçen hafta ikinci gittiğimde hem çok azalmıştı hem de çok acı hissetmedim. Ayrıca kuaförüm çamaşırı çıkartmadan kenarlarından açarak yapıyor. O da biraz rahatlattı sanki beni. Ama büyük rahatlık gerçekten. Güvendiğiniz bir yere çekinmeden gidin. Hepsi yaklaşık 20 dk falan sürüyor. Ben yapsam kaç saat sürer ve ileride yapamayacağız da. Şimdiden alışmak ve biraz da azalması için ben geçen ay başladım gitmeye. Ben 70 lira veriyorum biraz fazla ama yapacak bir şey yok. Bu haldeyken başka türlü idare edemem.
Yani işin özü çekinmeyin, korkmayın güvendiğiniz bir yere gidin :KK66:
70 gercekten Fazlaymis ama. Alisinda acisini fazla hissetmiyorsun.
Canim verdim idrar yaklasik 1 saat once. Bekliyorum sonucunu insallah iyi cikar.
Canim nasil cikti sonuclarin?
Lazerde çok ağrı oluyormu. Birde ne kadar azalma oluyor veya tamamen bitiyor.Bilginiz var mı
Valla ben ilk seansimdan ciktigimda hungur hungur aglamistim acidan. Ki benim acı eşiğim yüksektir. Cok canim acimisti. 3-4 seans zor dayandim. Cunku benim gittigim merkez seanstan iki hafta sonra yeniden cagirip kontrol atışı yapiyordu. Zorlanmistim aciya dayanamayip birakmistim. Ama dogumdan sinra ilk is yeniden baslamayi dusunuyorum.

07rukiye07 07rukiye07 D dilekbanu emzirirken lazer yaptırmanın bi sakıncası var mı acaba? Bu konuyla ilgili kesin bir bilginiz var mi? Çok kararliyim en kısa zamanda lazere başlıcam inşallah
Bence yoktur ya bilmiyorum ki. Merkezlere sormak lazım.
Ben yaptirdim icim rahat. Kuzenim yaptirdi pisman. Onda seker cikti. Psikolojik olarak cok yiprandi.

Kizlar sol göğsümün altindaki ağrı cok artti bugun, ogle yemegi yerken arkadaslara birsey anlatiyordum Birden o kadar ağrı oldu ki oturdugum yerden kalktim duramadim yurudum biraz Sonrasinda da git gide artti konusurken bile birden bire agri giriyor nefes alamayacak kadar
Doktor son kontrolde bu ağrıların normal oldugunu soyledi ilac falan da vermedi
Ne yapacagimi sasirdim yahu..
Canım böbreklere baktırmış mıydın? Büyüme olursa o da ağrı yapıyor. Ben ağrıyı ilk söylediğimde doktor önemsemedi böbreklere de bakmadı, bir ay sonraki muayenede ağrı iyice artınca baktı ve büyüme var dedi

Ben yaptirdim icim rahat. Kuzenim yaptirdi pisman. Onda seker cikti. Psikolojik olarak cok yiprandi.
Yaptırmayınca da ınsanda hep bi acaba mı dıye endişe olur gibime geliyor,çözümü var canm yıpratmasın kendını doktor önlem alabılıyoruz dedi zaten daha cok ondan aklıma yattı

Yaptırmayınca da ınsanda hep bi acaba mı dıye endişe olur gibime geliyor,çözümü var canm yıpratmasın kendını doktor önlem alabılıyoruz dedi zaten daha cok ondan aklıma yattı
Yani ben de diyorum. Sonucta sekeri oldugunu bilmeseydi bebegine zarar gelebilirdi ama simdi onlem alacak.

Back
X