2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kocalar çekiştirilmiş . Yaa hepsi aynı değil sanki .. benimkinin maşallahı var günde iki kez masaj yapar sırtıma çayını çorbasını kendi alır . Şuana kadar ne almak istediysem gıkını çıkarmadan aldı . Göbeğimi gelince öper falan . Hee benim kadar hevesli mi diye sorun değil aldığımız ürünleri hep ben arastırdım bi kere araştırmamıştır bi çift çorap alıp getrmemiştir bebişe ama bn alsam da hiç para hesabı yapmaz . Ama ben normalde de çok şanslıyım eş konusunda çünkü huyu hep böyle her işini kendisi yapar.
Benim eşimde böyle çok şükür.. ki ben alışverişin cılkını çıkardım yine de sabırla sesini çıkarmadan alıyo.. Eskiden de bana yardımcı olurdu ki ben ev hanımıyım çalışmıyorum şimdi daha cok yardımcı oluyo hamile kaldığımdan beri daha hiç ev süpürmedim hiç bulaşık makinası boşaltmadım mesela :) bazen içim istemiyo 1 hafta yemek yapmadığım oluyo ya kendi bişeyler hazırlıyo ya dışarıdan getiriyo.. çok şükür problem çıkarmadı bana hiç.. inşallah oğlumun da huyu babasına benzer bana benzerse aksi nalet bişey olur :)

Arkadaşlar bugün şeker yükleme yapıldı çıkan sonuçlar. Açlık kan şekerim 82.
75 gr glikoz sonrası 182.
3.test sonucum 126 henüz doktora göstermedim sizce sonuçlarım nasıl.
Referans değerler önemli canım heryerim farklı oluyo ona göre değerlendir.. yüksekse yazıyo zaten

Doğuma gitmeden önce eşiyle birlikte olan insanları biliyorum Can'ım. Haklısın birliktelikolmayınca uzaklaşıyorlar. İşte bu durumda kadınları soğutuyor bence. Annelik başka şey kadınlık başka şey oysaki.
Bencilce hareket ediyorlar işte. En çok ilgiye sevgiye dokunmaya kendimizi değerli güzel hissetmemize ihtiyacımız olan zamanlar oysaki :KK43:
2 oğlumda aynen öyle oldu yaptık ve doğuma gittim ama ozaman daha cahildik gerçekten .. Şimdi eşim üstüme daha çok titrer ilgi gösterir . Mesela ilk bebekle 2. Bebeğe ilgilenmesi de aynı değildi şimdi .. Gitgide onlarda değişiyor .. Erkekler yaşaya yaşaya tecrübe ediyor malesef ... Allah başımızdan eksik etmesin ama onlarıda büyütüyoruz resmen.

Bugun sağlık ocağı kontrolü vardı . Tatanoz için imza attırdı vurulmadığım için .. Kalbini dinledim yavrucuğumun .... Çok tatlı rüya gibi.... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin birde taa 35. Haftaya kontrol verdi sizin ebeler nezamana çağırdı

Bugun sağlık ocağı kontrolü vardı . Tatanoz için imza attırdı vurulmadığım için .. Kalbini dinledim yavrucuğumun .... Çok tatlı rüya gibi.... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin birde taa 35. Haftaya kontrol verdi sizin ebeler nezamana çağırdı
Ben de bugün gittim beni de 35. Hafta çağırdı canım.

Eki Görüntüle 2112188
Kızlar göğüs Kalkan'ı 30 tl görünüyor. Ama kafam karıştı benim. Normalde çok daha pahalı. Tekli mi acaba bu? Bi fikriniz var mı?
Canım üzerinde 6 parça yazıyor. Yani 2 li ama türkiye üretimli mi değil acaba. Kargo ücreti olmasa söyle olmazsa iade edersin derdim ama bilemiyorum. Ben olsam kesin öyle yapardım Fiyatı çok iyi :)

Bende de bende :) valla topigin adi rahatsizlar olsun.hergun yeni bisey cikiyo.artik agrilarimi umursamiyorum valla napiyim.kafaya taktikca daha cok oluyo sanki.yani yarin birgun erken dogum olsa allah korusun amannn gecer diyvem :) valla dogurana kadar saglam kaliyim da baska bisey istemm.yuzduk kuyruguna geldik az kaldi insallah :)
Aynen ya topikce yikiliyoruz :) al birini vur otekini olduk..

Kızlar yaa ben çok kırgınım vücudum grip gibi dökülüyor ama grip değilim hep yatasım var ama yatarkende rahat değilim ya sanki hamile gibi değilim hasta gibiyim ben niye böyleyim kızlar yaa
Hamileliktendir canim dikkat et.cok dustu direncimiz .
Göz tembelliği 9 yaşına kadar tedavi edilebiliyormuş şansımıza 8 yaşında öğrendik ama keşke daha önce öğrenebilseydik tedavisi daha kısa ve hızlı olacaktı , oğluma gözlük almaya gittiğimizde 15 yaşında bir çocuk geldi annesi onunda buyaşlarda aynı şeyi geçirdiğini hatta göz tansiyonu falanda vardı dedi hepsi geçmiş, gözlük derecesi azalmış , içime su serpti. İyileşcek inş

İlk hamileliğimde son 1 ay göğüs çatlağını önlemek için krem kullanmıştım ,ama 2. Gebeliğimde 3. Aydan beri biranda göğüslerim büyüdü uçları çok hassaslaştı

Bende hamilelik başında öğle yemeğinden sonra uyku bastırıyordu mescid var bizde 1 saat kestiriyordum.bu ara yine başladı yemeği yerken gözlerim kapanıyor gidip yatıyorum yine , baya ağırlaşmış hissediyorum buara
Canim insallah iyilesir ozaman cok sevindim .

peri masali peri masali güle güle giysin cimcime çok güzelmiş bende bir uğrayayım lcw ya
Ugra canim guzel seyler vardi
Günaydın kızlar sabah uyandığınızda ellerinizde şişlik oluyormu ben birlaç gündür ellerimi şiş hissediyorum parmaklarımı zor hareket ettiriyorum dünde eşim ve okuldaki arkadaşım yüzün hafif şiş gibi dediler bu şişlikler normalmi
Olur canim normal .tuzlu yememeye dikkat et bol su ic
selam kızlar , bende hem göğüs kalkanı hem göğüs pedi aldım indirimden, ikiside bulunsun dedim tecrübem olmayınca :)

kızlar bide bişey soracaktım, ben hamilelik başından beri çok affedersiniz kabızlık yaşıyorum, 6 gündür demir ilacına başladım çok daha kötü oldu :110: günde 3 lt su içiyorum, ama başka neler yapabilirim? normal de benim böyle sorunum olmazdı hiç, biliyorum özellikle demir ilacı çok etkiledi, bi arkadaş karnabahar suyu tarifi paylasmıştı onu deneyen var mı?, ben böyle kürlerden falan da korkuyorum hani bilmediğimiz bi zararı vardır falan diye
Canim doktoruna danis derim .bu demir ilaci iyice mahfetti bizi yaa
Hayırlısıyla vaktimizi doldursak kızlar yaa tövbe ya rabbim hiç iyi hissetmiyorum ben kendimi o ilk zamanlar olan sinirim geri geldi...eşimle her gün kavga ediyorum...benimle hiç ilgilenmiyor adamı parçalayasım geliyor...keyifle doya doya bi yemek yemeyi özledim ne yesem ağzımı buruyor midem yanıyor...hiç ağzımın tadı yok...öğlen okulda yemek söylüyorlar yiyorlar iştahla, ben bakıyorum...yesem pişman oluyorum...çok sıkıldım bu halimden
Bende oyleyim bende bu aylar gergin olmamiz normalmis

Can'ım az kaldı biraz daha sabredip bebeğimizi kucağımıza alıcaz. Annem dün bebeğini kucağına alınca kuş gibi hafifleyeceksin diyor. Bunun beklentisi bile güzel.

Can'ım bence bakın. Biz de bebek arabasını önce kurduk sonra kaldırdık.

Ayyy aynen yaaa. Ağır vasıta gibi olduk. Özellikle şu bir haftadır başka boyuta geçtim resmen. Yürümem bile değişti.

Can'ım eczaneler baya pahalı zaten birçok yere göre. Site güvenilirse sıkıntı yoktur.
Saol canim aliyim ozaman

beli agriyanlar arasinda bende varim hemde 2 haftadir var ayrica bende cok agirlastim hic bisey yapasim yok zoraki yapiyorum islerimi resmen
Hosgeldin caniiimm
Bence kocalar cinsellik olmayınca uzaklaşıyor ya bazen. En azından eskisi gibi olmuyorlar bence hamileliğin dezavantajı bu :KK43:
Sanki var oyle birsey uff daha bunun lohusaligi var ....
Kızlar kocalar çekiştirilmiş . Yaa hepsi aynı değil sanki .. benimkinin maşallahı var günde iki kez masaj yapar sırtıma çayını çorbasını kendi alır . Şuana kadar ne almak istediysem gıkını çıkarmadan aldı . Göbeğimi gelince öper falan . Hee benim kadar hevesli mi diye sorun değil aldığımız ürünleri hep ben arastırdım bi kere araştırmamıştır bi çift çorap alıp getrmemiştir bebişe ama bn alsam da hiç para hesabı yapmaz . Ama ben normalde de çok şanslıyım eş konusunda çünkü huyu hep böyle her işini kendisi yapar.
Masallah de canim aman nazar degmesin .
Bugun ayni seyleri yasadim canim :)
28 de arayacagini soyledi

Beni önümüzdeki hafta çağırdı ne kontrolü yapıyor

32’de gel emzirme kursu vericez dediler

Canım üzerinde 6 parça yazıyor. Yani 2 li ama türkiye üretimli mi değil acaba. Kargo ücreti olmasa söyle olmazsa iade edersin derdim ama bilemiyorum. Ben olsam kesin öyle yapardım Fiyatı çok iyi :)
Aldım Can'ım :) bebek bezi falan da indirimdeydi. Bebek bezi, kalkan, lansinoh vs. Hepsi aradan çıkmış oldu. İnş gelen kalkan iyidir.

Doğum ve emzirme hakkında bilgi vermek için çağırdı canım. Önemli bir şey yok. Bugün de biraz emzirme ve bebek bakımından bahsetti. Allah korusun olur da erken doğum olursa bilgin olsun, dedi.
Hım anladım canım sağol. Ben zaten sevmiyorum kendilerini felaket tellalı sağolsun. Önceki hamilelikte tansiyonum yüksek diye demediğini bırakmamıştı 30. Haftamda. Kilon çok tansiyonun yüksek bebek ölür karnında, eşin hepatit b li maske ile dolaş evde, hasta olma öksürürken Doğum başlar. Bunların hepsini 2 dk söyledi gitti.

Aldım Can'ım :) bebek bezi falan da indirimdeydi. Bebek bezi, kalkan, lansinoh vs. Hepsi aradan çıkmış oldu. İnş gelen kalkan iyidir.

O hadi gözünaydın canım inşallah öyle gelir bize de haber verirsin :)

Bugun yine çok evhamlıyım. Sabahtan beri bas agrisi cekiyorum. Normalde migrenim vardi. Bu yasadigim migren ayagi farkindayim. Ama tansiyonum yuksek ciktigi icin acaba yine tansiyonum mu yukseldi diyorum. Allahim saglikla dogurmak nasil etsin yavrularimizi ya. Bu surekli endise hala bebegime bir sey olacak korkulari beni delirtiyor. Bu korkulari yasamakla da cok hakliyim. Cunku eksik aklim eskiden nolur cocugum olmasin diye dua ederdi. Ne kadar kafasiz ne kadar cahilmisim. Allahim her seyin hayirlisini versin, cahil zamanlarimda ettigim sacma sapan dualarimla sınamasın beni.

Hım anladım canım sağol. Ben zaten sevmiyorum kendilerini felaket tellalı sağolsun. Önceki hamilelikte tansiyonum yüksek diye demediğini bırakmamıştı 30. Haftamda. Kilon çok tansiyonun yüksek bebek ölür karnında, eşin hepatit b li maske ile dolaş evde, hasta olma öksürürken Doğum başlar. Bunların hepsini 2 dk söyledi gitti.

O hadi gözünaydın canım inşallah öyle gelir bize de haber verirsin :)
Oo moral verip destek olacağına köstek olmuş iyice. Yok iyi benim ebem. Bilgi verdi bugün, yine bilgi vermek için çağırdı. Ilk bebeğim benim o yüzden çağırdığında gidiyorum canım. Senin ikinci çocuk olduğu için tecrübelisin, biliyorsundur. Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Decavit veriyor bir de onu kullanıyorum.

Back
X