Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Canım kadin dogum acili olana hastane miydi peki ? Cunku bazi hastanelerde kadin dogum acil olmuyor. Neyseki gitmissiniz baska hastaneye. Sende haklisin böyle zamanlarda insan kendi derdine düşüyor birde sikayet falan ugrasmak istemiyor.. siz sağlıklı olun da aman ...
Amin canim Allahım hepimizi korusun. Yavrularimizi saglikla 9 ay dolunca kucagimiza saglikla alalim amin🙏🙏
Canim tedbiren serklaj yapilanlar dahi vardi burda grupta bile. Benim doktorumda bu konuda serklajin önemli oldugunu hep vurguluyor. Her agri bizim icin onemli mutlaka bilgilendir beni der. O yüzden korkma canım benim🙏
Canım çok teşekkür ederim Amin💝 ben kadın doğum aciline gitmedim sabahı bekleyip prof doktoruma muayene olmak istedim ona da direk muayene olarak girdim acil olarak girmedim gece girdiğim acilde devlet hastanesiiydi serklaj meselesini de inanki hiç bilmiyorum bana gülersiniz ama başıma hiç gelmez sanmıştım doktor ne derse onu yapacağım artık 4 5 gün sonra karar vereceğim ama o zamana kadar yatacaksın dedi bakalım neler bekliyor bizi🥲

Ya sen ilçedesin sanırım ilçelerde ultrason olmuyor zaten normal acil hekimleri bakıyor her hastaya da. En azından doktorun demesi lazımdı bizim imkanımız kısıtlı siz başka yere gidin diye. İşin ciddiyetini öngörebilmesi lazım. Zaten kimi kime şikayet edeceksin. Lafta kocaman ülkeyiz ama her hastaneye yeterli kadın doğum uzmanı yeterli ultrason cihazı da koyamıyorsan o da zaten devletimizin ayıbıdır. Neyse sıkma canını artık bundan sonra olması gereken neyse ona bakmak lazım. Serklajdan korkma çok rutin bir uygulama o. Biraz sıkıcı bir gebelik olacak sadece bol yatmalı hareketsiz ☺️
Evet canım Hatay’da küçük bir ilçedeyim :) Aaa serklajın öyle bir durumu mu varmış bende sandımki rahatlıycam😟😟😟

Evet canım Hatay’da küçük bir ilçedeyim :) Aaa serklajın öyle bir durumu mu varmış bende sandımki rahatlıycam😟😟😟
Yok öyle iyice hayattan kopmayacaksin korkma da biraz dikkat edip az hareketli olmayı öneriyor doktorlar önceki gruplardan hatırlıyorum. Ama en doğru bilgilendirmeyi doktorun yapar tabi 🥰

Ezmu0810 Ezmu0810 sonucun gelmiş canım çok sevindim bu arada gezi rotamızda diye bende eskişehire uğradım kan verdim geçen hafta,artık doğurmadan sonuç gelir inşallah 🤣 yazdıkların yol gösterici oldu tekrar sağol canım 🥰
Sende hayırlı sonuçlar al canım inşallahh
daha once gidenleri yorumlara bakmıştm 23 25 gunde falan cikmis benim 6 hafta surdu cok gerildim beklerken senin inşallah daha çabuk çıkar

Sende hayırlı sonuçlar al canım inşallahh
daha once gidenleri yorumlara bakmıştm 23 25 gunde falan cikmis benim 6 hafta surdu cok gerildim beklerken senin inşallah daha çabuk çıkar
Amin inşallah canım, beklemek insanı geriyor maalesef ama sonuç güzel gelsin bize yeter 🥰

Canim evet evet ta kendisiii😍 gözün aydinnn.
Boyle sanki seğirme gibi damar bazen pıt pıt atar ya öyle gibi😍 bir haftaya bile cok daha belirginlesiyor o hareketler şükür kii.
Zaten yeri farkli oluyor. Kasık bolgesine daha yakin oluyor basta. Sonra göbek deliğine yakin geliyor falan.
Kasık bölgesindeyken hiç hissetmedim canım hissettiğimde göbek deliğimin sol tarafındaydı birkaç kere yokladı hatta 🥹 çok değişik bir hismiş 🥲

Evet bizi düşünmelerini anlıyorum ama hamileliği böyle hayal etmezdim istediğimizi yiyip içmiyormuyduk 😂😂 ben erken diye düşünüyordum ama normalmiş o zmanlarda detaylı. Hayırlısıyla onu da güzel haberlerle atlatalım da başka bişey istemiyorum 😍
Ben normal kiloda hamile kaldım ama doktor kiloyu hiç istemiyor en son gittiğimde 2 buçuk kilo almıştım iyi dedi. Rahat davranıp fazla kilo almıyorum diye düşünme 24. Haftadan sonra hızla kilo alınıyor ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. Ben de yavaş yavaş karpuza veda ediyorum. Geçen hafta almıştık evde 2 kişiyiz koca karpuzu birkaç günde tek başıma yedim bi de midem de kötüydü ancak onu içim aldı 🫠

Ben ilk çocuğumu hatayda dünyaya getirmiştim belki duymuşsunuzdur erdem bey var erdem turhan mutlaka görünmenizi tavsiye ederim gereksiz hiç bir işlemi yapmaz ve işlemleri de çok iyidir arkadaşıma serklaj yapmıştı zamanında 37. Haftaya kadar gelmişti serklajla

Ben normal kiloda hamile kaldım ama doktor kiloyu hiç istemiyor en son gittiğimde 2 buçuk kilo almıştım iyi dedi. Rahat davranıp fazla kilo almıyorum diye düşünme 24. Haftadan sonra hızla kilo alınıyor ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. Ben de yavaş yavaş karpuza veda ediyorum. Geçen hafta almıştık evde 2 kişiyiz koca karpuzu birkaç günde tek başıma yedim bi de midem de kötüydü ancak onu içim aldı 🫠
Evet maalesef doktorlar hiç istemiyor kiloyu ya bakalm kendimi tutucam daha fazla dikkat edicem evdeki son karpuzu da bitirelim de öylr başlıyım ben de 😂

Kızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş 😍 227 gr 24 cm olmuş tosunum 😍 3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım 😂 toplam 4 kilo almışım. 🫠hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi 😍
Ay ben yeni gördüm bu msjini bebeğim gözün aydın çok sevindm bebişin iyi olmasına inşaallah daha güzel günler görürüz 🥰🥰

Kızlar aile hekimliğinde karma aşı mı yapılıyor yoksa sadece tetanoz mu biliyor musunuz? Bir de kaç doz yapılması lazım doktor tetanoz aşını yaptırısın falan dedi ama aceleye geldi çok soramadm. Dinlediğim kadarıyla karma aşı 24-36 haftalarda yapılır falan diyorlar tek doz diyorlar kafam allak bullak oldu. Yaptırmayı da hiç istemiyorm gerçi ☹️

Back
X