2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
teşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için :KK200:
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü
Gecmis olsun canim

Merhaba herkese, bugun ebebekte bezlerin yanisira korbell urunlerinde indirim varmis, daha once kacirmistim bugun okulum yok uyaninca ebebege geldim korbell cop kovasi 've posetini aldim insallah kullanislidir

Kızlar kontrolden geldim. Şükür yolunda herşey. 29+3 çıktı. Normalde 28+3 olmalı. Bir hafta önde. 1380 gr olmuş. Yüzünü net göremedik yine. Plasenta önündeydi. Ama tombiş yanaklı bişey geliyor sanki :KK72:
Gözün aydın canım, yanaklara maşallah diyelim :KK48: çok tontik tatlış

Merhaba kızlar, kansızlık yaşayanlara bir sorum olacak. Sersemlik ve çarpıntı yaşıyorlar mı? Son tahlilimde kan değerim düşük çıkmıştı doktor ilacı günde ikiye çıkardı. İlacı içiyorum ama acaba kan değerim yükselmedi mi? Sersemlik ve çarpıntı çok yaşıyorum. Dün tansiyon aleti aldım işe de getirdim. 100 den aşağı çarpmıyor normalde hep 70 lerdeydi benim 100 çarpınca fazla geliyor galiba. Kansızlık yaparmış ama yaşayan var mı. Yoksa son haftalar olduğu için normal mi? Alışık olmadığım için insan telaş yapıyor.

bende daha hiç bişi almadım. hastane çıkışını falan havuzlu han dan mı alsam diyorum. son zamanlarda havuzlu hana giden var mı? nasıl fiyatlar. yoksa e bebekte bi takım beğendim onu alıcam.orada 129 tl gibi birşeydi

Ben iki hafta önce gittim canim hastane çıkışları 90 dan başlıyor hatta 20 li mini damlanın vardı hastane çıkışı 115 tl idi
Üzerinde pembe ceylan vardı aslen güzeldi ama ben daha az renkli istiyorum o yüzden almadım. Renksizler de ucuz olacağına daha pahalı Bende daha almadım hastane cikisini

grip falan olursanız kendi kendinize geçirmeye çalışmayın kızlar, tedavi edilmeyince ciğerlere iniyo enfeksiyon, benim öyle olmuş bi ara grip geçirmiştim evde doğal yöntemlerle geçirmeye çalışmıştım ama daha sonra zatürreye dönüştü

Allah acil şifalar versin kendine çok dikkat et. Inşallah cabuk geçer

Merhaba kızlar, kansızlık yaşayanlara bir sorum olacak. Sersemlik ve çarpıntı yaşıyorlar mı? Son tahlilimde kan değerim düşük çıkmıştı doktor ilacı günde ikiye çıkardı. İlacı içiyorum ama acaba kan değerim yükselmedi mi? Sersemlik ve çarpıntı çok yaşıyorum. Dün tansiyon aleti aldım işe de getirdim. 100 den aşağı çarpmıyor normalde hep 70 lerdeydi benim 100 çarpınca fazla geliyor galiba. Kansızlık yaparmış ama yaşayan var mı. Yoksa son haftalar olduğu için normal mi? Alışık olmadığım için insan telaş yapıyor.
Nabız yüksekliği bende de var canım, kansızlığım öyle yoğun seviyede değil, iki günde bir Demir hapı alıyorum. Bebekten kaynaklı kan basıncımız yüksek oldugu için öyle çıkıyor, tansiyonun nasıl? Benim bebekten önce 10-6 falan oluyordu, şimdi 11-7 ya da en fazla 12-7 oluyor. Kilolu olduğum içim doktor her gün ölçmemi istiyor, ordan biliyorum

Merhaba herkese, bugun ebebekte bezlerin yanisira korbell urunlerinde indirim varmis, daha once kacirmistim bugun okulum yok uyaninca ebebege geldim korbell cop kovasi 've posetini aldim insallah kullanislidir
Can'ım ben de aldım. Tabi daha kullanmadık ama gerçekten çok kullanışlı bir şey bence. Keşke mutfak için de renkli bi modeli olsa :))

Gözün aydın canım, yanaklara maşallah diyelim :KK48: çok tontik tatlış
Sağol Can'ım :KK36:

Can'ım benim de düşük biraz. Şuan 11.8 civarı. Ama daha düşükken öyle ciddi bişey yaşamadım.

Benim kanim düşük doktor en son gittim de hap verdi sağlık ocağına tam kan sayımı yaptir dedi. Sağlık ocağına kan değerlerimin hepsi dengesiz bozuk diyor inan halsizlik çarpıntı agrilar nefes darliklları ile geçiyor üstüne çok dinlenemiyorum evdi kızımdı eşimdi gecede uyuyamıyorum. Bidaki kontrolum haftaya bakalim doktor ne dicek

Nabız yüksekliği bende de var canım, kansızlığım öyle yoğun seviyede değil, iki günde bir Demir hapı alıyorum. Bebekten kaynaklı kan basıncımız yüksek oldugu için öyle çıkıyor, tansiyonun nasıl? Benim bebekten önce 10-6 falan oluyordu, şimdi 11-7 ya da en fazla 12-7 oluyor. Kilolu olduğum içim doktor her gün ölçmemi istiyor, ordan biliyorum

Tansiyonum normal canım 10-6 bazen 10-7 oluyor ama daha yükseği hiç görmedi çarpıntım olunca da tansiyonum normal çıkıyor. Toplamda 9 kilo aldım bende ama kilodan değil sanırım yarın doktorum var ama çok çarpınca telaş yapıyorum sakinlemeye çalışıyorum ama daha önce hiç yaşamadım değişik geliyor.

Kızlar bende kontrolden çıktum şimdi minnoş kuzım da ben de çok iyiyiz . Yüzünü yine oek göstermedi maalesef ama iki boyutluyla bakarken ağzını açıp kapattığını gördük :anne:bizimki şuan doğum pozisyonu almış göZüküyo değişir mi bilmiyırum sormayı unuttum 1650 gram olmuş . Bu arada sağ göğüs altımdaki kemikte ağrı oluyodu normal artık dedi böbreğe baktı herşey yolunda dedi . Darısı iyi haber bekleyenlerin başına :KK68:

Bunlarda benim bugünkü ganimet. Kilotlu çorapta ablam çok rahat oluyor ben giydirdim demişti o yüzden bulunsun istedim. Ev sıcak aslında ama dışariya çıkarken vs. Giydiririm

Eklentiler

• IMG_20180220_135218.webp
    IMG_20180220_135218.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??
Merhaba canim .ici kacli bebek bezi o onemli .bir paket alicam ben sadece oglumda cok artmisti .
Yine prima kullanmayi dusunuyorum.

Kızlar, miniço'da 1beden 108 adet prima premium care 36,90. Ücretsiz kargo. İki paket alayım diyorum. Atıyorum 3-3bucuk kilo doğan bir bebeğe iki paket 1beden gider dimi??

Günaydın hanımlar nasılsınız ? Diyete devam ediyorum biliyorsunuzdur, yorgunluk başladı . Uyanınca kalkıp kahvaltı hazırlayacam diye evin içinde dört dönüyorum ellerim şişiyor sabahları :skandal: deli gibi oluyorum her sabah :KK55: annem geliyor bugün artık yardım eder yıkar ütüleriz bebişin eşyalarını dedim erken midir bilemiyorum ? Çanta almadım henüz hastaneye ne götürcem onu da bilmiyorum ? Ben galiba hiç birşey bilmiyorum :KK17:
ben de bakıyorum reflü yastığı herkes kokuyor demiş yorumlarda ne yapsak alan biri varsa akıl versin bize ya ?? :KK58:
Yok canim erken degil .
Kolay gelsin bende bekliyorum heyecanla 30.haftayi :anne:

Benim kanim düşük doktor en son gittim de hap verdi sağlık ocağına tam kan sayımı yaptir dedi. Sağlık ocağına kan değerlerimin hepsi dengesiz bozuk diyor inan halsizlik çarpıntı agrilar nefes darliklları ile geçiyor üstüne çok dinlenemiyorum evdi kızımdı eşimdi gecede uyuyamıyorum. Bidaki kontrolum haftaya bakalim doktor ne dicek

Bende çalıştığım için dinlenemiyorum yarın randevumda soracağım bakalım ne diyecek doktor. Çok zormuş kalp çarpıntısı ilk defa yaşıyorum cidden rabbim kimseye vermesin. İnsanın kafası bile allak bullak oluyor.

kızlar bide soobe'nin sitesinde bişeyler beğendim indirim var ama nasıldır kumaşları ben hiç ordan alışveriş yapmadım var mı bişeyler alan?
Ordan ogluma bebekken aliyordum hep cekti kumaslari ama simdi nasildr bilmiyorum
Kızlar bende kontrolden çıktum şimdi minnoş kuzım da ben de çok iyiyiz . Yüzünü yine oek göstermedi maalesef ama iki boyutluyla bakarken ağzını açıp kapattığını gördük :anne:bizimki şuan doğum pozisyonu almış göZüküyo değişir mi bilmiyırum sormayı unuttum 1650 gram olmuş . Bu arada sağ göğüs altımdaki kemikte ağrı oluyodu normal artık dedi böbreğe baktı herşey yolunda dedi . Darısı iyi haber bekleyenlerin başına :KK68:
Ayy masallah canim ne guzel saglikla buyusun ins :KK200:
Bunlarda benim bugünkü ganimet. Kilotlu çorapta ablam çok rahat oluyor ben giydirdim demişti o yüzden bulunsun istedim. Ev sıcak aslında ama dışariya çıkarken vs. Giydiririm
Evet kulotlu corap cok iyi oluyor.
Gule gule kullansin ins :anne:

Back
X