Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Haftamiz seninle birebir aynıymış bu arada 😍
Bende açsam aksine hareket hic hissetmiyorum. Ama ne zaman birseyler yersem o zaman basliyor hareketler hissedilmeye birde hafif tatli yersem 🥰 ama tabi bunlar hep olmuyor. Bende 17+4 gibiydi galiba ilk o seğirme hissettigimde. Gittikce güçlenecekler inşallah. Hareketler biz doktora gitmiyorken bizi ferahlatacak seyler olacak işte başlasa bolca hissetmelerimiz ne güzel olacak..
Ayy o zaman cok erken hissetmekte mi iyi degil 😬
Seninkinin keyfi karnı doyunca yerinde oluyo heralde 😍😍 yani öyle olursa 38 civarı doğum olacak gibi anlıyorum bakalım o zamanlar gelsin göreceğiz 🥰 zamanında sağlıkla gelsinler 🙏

Eveeettt ben de sürekli gitmek istiyorum acaba iyi mi diye düşünmek yoruyor. Ben yatarken hiç hissetmiyorum yaa otururken genelde hissediyorum ama nerdeyse iki haftadır bir kere tekmesini hissettim o kadar :(
Ya iste bende bundan bahsediyorum. Mesela cumartesi günü tüm gün hic hissedemedim ister istemez stres oldum. En son gece birseyler atistirdim uzandim hic kipirdamadim o anda bir iki pıt pıt hissettim hemen durdu ama. Dünde hep ayakta gecti gün, ayaktayken veya oturuyorken hic yok zaten ben hareket hissetmiyorum anca uzanmam lazim. Şöyle guzel guzel bir hissetseydik ne guzel rahatlayacagiz hepimiz.
Merak etme canim aslinda hareket ediyrolar ama daha minicikler hissedemiyoruz iste

Valla bende baya kilo aldım o nedenle 24.haftanin içine aldım randevuyu 😂
Canım benim doktorum bişey demedi bu konuda 20-22 arası alırsın dedi. Kilomu biliyor sonuçta her gittimde tartıyor , bunu göz önünde bulundurmuştur umarım

Kuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyo 😅 ayaktayken değilde uzandığımda daha net hissediyorum. Dün ve bugün daha belirgin hissettim hatta 😊 mesela şuanda uzandım ve hissettiriyor kendini 🥰 bu arada geçenlerde bir yazı okudum hareket hissedildikten 20 hafta sonra doğum olur diyordu.
Kuzum benimki az kalmış o zaman :deli: 13 ten beri hissediyorum o zamn az bir sürem kaldı:KK70:

Seninkinin keyfi karnı doyunca yerinde oluyo heralde 😍😍 yani öyle olursa 38 civarı doğum olacak gibi anlıyorum bakalım o zamanlar gelsin göreceğiz 🥰 zamanında sağlıkla gelsinler 🙏
Aynen teyzesi karnımız doyunca keyifleniyoruz heralde😬 ay saglikla dogsunlar da vakti zamani gelince dogsunlar insallahhhh

Benimki belki 3 üncü gebelik diye olabilir 13 14 de seğirme gibi ydi şimdi artık hep hissediyorum bazen günde iki kere 3 kere bazen bir gün hissetmeye diger gün illa hissederim ama benim göbek yağ oranım hiç yok oda etkiliyor
Kesinlikle etkiliyor dr lar hep aunısını soyluyor bende yag yok 16 da hareketlerını hıssetmeye basladım suan tekmeler dısarıdan goruluyor hıssetmeyen anneler hic endıselenmeyın gec olsun guc olmasın onemlı olan saglıklı olmaları 💖💖💖💖🌈🌈

Ayy ben zayıf değilim 😅
Kuzum bende zayif degilim. Zaten doktor kilomuzu biliyor hangi hafta randevu almamiz gerektiğini de söylüyor o yüzden guvenebiliriz aldigimiz tarihlere bir sıkıntı olmaz. Birde kilo vucutta yayılmış ise göbek bölgesi asssiri yagli degilse bence cok etki etmez usgye.
Hadi Maşşallah canım sonrasında alışacaksın artık elinle tekme atamasını saycksın :KK70:
Ay insallah canım ya🥲 onun minnak tekmesini ayak parmaklarini yeriiiiim bennnn🤤🤤
💞yaz canım haberlerini bekliyorum
İnşallah hep sağlıklı haberler alalım 🥰🥰

Kuzum bende zayif degilim. Zaten doktor kilomuzu biliyor hangi hafta randevu almamiz gerektiğini de söylüyor o yüzden guvenebiliriz aldigimiz tarihlere bir sıkıntı olmaz. Birde kilo vucutta yayılmış ise göbek bölgesi asssiri yagli degilse bence cok etki etmez usgye.

Ay insallah canım ya🥲 onun minnak tekmesini ayak parmaklarini yeriiiiim bennnn🤤🤤

İnşallah hep sağlıklı haberler alalım 🥰🥰
İnşallah canım benim inşallah 🤲🏻🥹♥️

Back
X