- 15 Mayıs 2022
- 1.584
- 1.905
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #17.981
Ayy yok seninki bu teoriye asla uymuyorKuzum benimki az kalmış o zaman13 ten beri hissediyorum o zamn az bir sürem kaldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok seninki bu teoriye asla uymuyorKuzum benimki az kalmış o zaman13 ten beri hissediyorum o zamn az bir sürem kaldı
![]()
Çok tedirgin oldum daha cumartesi doktordaydım olumsuz hiçbişey yoktu ama bugün kahverengi leke geldi ve dediğim sertleşme de olunca içim çok huzursuzAynı sorunu yaşıyorum doktor normal dedi bebek kendini topluyor benimki sag tarafta aynısını yapıyor
Mesela bugün sola yattım sol kasık üstünden tekme attı ordan atınca hafif oluyo vuruşları bugün soldan tekmelediği için hatta eşime video çektim ilk defa uzun sürdü çünküYaaa yerim onun sinirini beeenncocugu uyandirirsan tekmeler seni tabi
ay iyi canım yaa biraz daha ferahlayacagim desene 1 haftaya falan. İnşallah benim bebisimde cok bekletmez beniii hareketlenmeler tekmelemeler baslarr. Peli bebis su an tam nerende nerede hissediyorsun kasiga mi yakin göbek deligi hizasina mi
Yaa seninki baya başlamış o zamann. Darısı biz bekleyenlerin başına o zamanMesela bugün sola yattım sol kasık üstünden tekme attı ordan atınca hafif oluyo vuruşları bugün soldan tekmelediği için hatta eşime video çektim ilk defa uzun sürdü çünkübazen göbek deliği hizasında hissediyorum ordan hissedince değişik şekilde bi his oluyo daha çok yoğun hissediyorum tekmelediğini
ama hiç sağda hissetmedim tekmelemelerini hep solda tuhaf bi şekilde
sende hissedersin en kısa sürede eminim
hissetme zamanlarımız geldi artık bizi duyuyolar şaka gibi
![]()
Canım ağrın falan var mı. Kendini mi yordun lekelenme yaşadın acaba ?Çok tedirgin oldum daha cumartesi doktordaydım olumsuz hiçbişey yoktu ama bugün kahverengi leke geldi ve dediğim sertleşme de olunca içim çok huzursuz
Canım detaylı ultrason güzel gecti anlaşılanSelam kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım devlette. 21+2 deyim. Dr beklediğimiz aralıkta değerlerin dedi. İşlemi yaparken resim verecek misiniz diye sordum e nabıza yüklüyoruz 3 boyutlu dedi. Hatta bana gösterdi seçtim 2 resim ama hala daha gözükmüyor e nabızda. Raporda pacs sistemine yüklendi yazıyor artık her neyse obirde burda paylaşmıştım 2 li testim riskli çıktı fetal DNA yaptırdık diye. Dr. Fetalde de %1lik risk var dedi ve amniyosentez yaptır dedi. Sonra ben istemiyorum dedim ne olursa olsun kürtaj olmayı düşünmüyorum zaten dedim. Ve benden bunu kabul etmediğime dair imza aldı. Başına böyle bişey gelen var mı acaba
Canım ne anlama geliyormuş ki beyaz leke. Nasıl bir problem oluyor. Belki de düzelen bir şeydir zamanla. Hemen üzme kendini kesin bişey de yok zatenKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Merhabalar, veritas firmasından memnun kaldınız mı? Bende gebeliğimin 11. Haftasındayım bu hafta perşembe günü için veritas firmasından Fetal Dna testi randevusu aldım. İstanbulda memorial hastanesine gidiyorum birkaç yurtdışı bağlantılı şirket önerdiler ancak en çok içime veritas sindi. En kapsamlı paketi seçtim. Umarım memnun kalmışsınızdır ve her şey yolunda gitmiştirSelamm kızlarr kontrolden geldim bugün sizible paylaştığım zaman çok iyi hissediyorum burada aynı hisleri paylaşan insanlarla birlikte olmak çok güzel10+1 çıktık ultrasonda çok sevindim normalde geç döllenmeydi 3 hafta önce 6+5 di bugün 9+5 bekliyordum maşallah büyümüş miniğim
haftaya tekrar kontrolüm var ense kalınlığına bakılacak ayrıca fetal dna için kan vereceğim. Konyada yaşıyorum doktorum veritas prenatal adında bir firma önerdi my prenatal aylin çoşkun adında instagram hesapları var antalya ve konya bölgesinden kan alıyorlarmış kan amerikaya gönderiliyormuş en kapsamlı paket için 580 euro dediler fakat sağlıkçı çalışan yakını olan varsa sağlıkçı indirimi yapıyorlar 485 euro ya düşüyordu sanırım 22 gene bakılıyormuş çok ilgili bir hanımefendiydi 5-7 gün içerisinde de sonuçlar çıkıyormuş eğer ilgilenmek isteyen olursa paylaşmak istedim
Bu arada bende cinsiyet tahmini alabilirim![]()
Bende bütün teoriler erkek nasıl iş anlamadımAyy yok seninki bu teoriye asla uymuyorçok erken hissetmişsin sende ama
![]()
Canım lekenme yok bende doktorunla konuşman gitmen lazım bence inşallah ciddi bişey yokturÇok tedirgin oldum daha cumartesi doktordaydım olumsuz hiçbişey yoktu ama bugün kahverengi leke geldi ve dediğim sertleşme de olunca içim çok huzursuz
Gelişim sürecinde hala bebgin Canım inşallah düzelir sen sıkı takip yapman lazım doktorunlaKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Yaa melez kız bebek miiAy isim konusunda çok kararsısızbebişimiz kore-türk melezi olacak çift isim istemiyorum iki dilde ortak isim arıyoruz yada türkçe/korece kökenli iki dilde söylemesi kolay olan
aysu, mina, ayla, jisoo, hayoon, hana böyle şeyler düşündük henüz net değiliz düşünme aşamadındayız
önerilere açığım
Yaa kuzum bu grupta bütün teorileri çürütmedik mi zatenBende bütün teoriler erkek nasıl iş anlamadım![]()
Benim ilk kızım o yüzden mi geç geldi ya onu geç hissetmiştimKuzum ben 17+5 de ilk defa bir kaç seyirme hissettim. Bugün 18+2 yiz. Özellikle açsam hareket hissediyorum oğlum kalk yemek ye anne acıktımmm diyoayaktayken değilde uzandığımda daha net hissediyorum. Dün ve bugün daha belirgin hissettim hatta
mesela şuanda uzandım ve hissettiriyor kendini
bu arada geçenlerde bir yazı okudum hareket hissedildikten 20 hafta sonra doğum olur diyordu.
Canım benim ikili testim devlette oldu. Düşük risk çıkmasına rağmen amniyosentez istemiyorum yazdırıp imza aldı doktorum. Sanırım prosedür gereği yapıyorlarSelam kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım devlette. 21+2 deyim. Dr beklediğimiz aralıkta değerlerin dedi. İşlemi yaparken resim verecek misiniz diye sordum e nabıza yüklüyoruz 3 boyutlu dedi. Hatta bana gösterdi seçtim 2 resim ama hala daha gözükmüyor e nabızda. Raporda pacs sistemine yüklendi yazıyor artık her neyse obirde burda paylaşmıştım 2 li testim riskli çıktı fetal DNA yaptırdık diye. Dr. Fetalde de %1lik risk var dedi ve amniyosentez yaptır dedi. Sonra ben istemiyorum dedim ne olursa olsun kürtaj olmayı düşünmüyorum zaten dedim. Ve benden bunu kabul etmediğime dair imza aldı. Başına böyle bişey gelen var mı acaba
Canım sertleşme için bişey diyemem ama lekelenme varsa bence bir muayene olmanda fayda varÇok tedirgin oldum daha cumartesi doktordaydım olumsuz hiçbişey yoktu ama bugün kahverengi leke geldi ve dediğim sertleşme de olunca içim çok huzursuz
Kuzu sen fetalin ödemesini iade aldın dimiCanım detaylı ultrason güzel gecti anlaşılankeske muayenede de verseymis bir iki usg görüntüsü zaten bir dünya para veriliyor detayli için birde resim mi vermediler kuruldum ben senin doktora
Fetal dna temiz çıktıysa amniyosentez icin neden sendn bu akdar imza falan istediler acaba.
Aslında doktorlar fetal dnaya da guvenmemeye basladilar da ses etmiyorlar bence..
Ne kadar sürdü usg ? Neler soyledi doktorun canim hersey yolunda mıymış
Canım devlette gittim. Boyunu kilosunu falan sordum onada enabıza atıcam dedi. Benimle konuştuğu tek konu 2li test yaptırdın mı evet dedim yüksek çıktı fetal yaptırdım onda düşük çıktı dedim. İşte amniyosentez yaptır fetalde de %1 de olsa ihtimal var dedi. İstemiyorum deyincede imza aldı. Başka hiç bişey konuşmadı. Arada bir dert yandı çok hareketli yapamıyorum falan dedi. Bi 35-40 dk falan da sürmüştür. Bende anlayamadım. Şimdi araştırma hastanesi bakıcam. Tekrar detaylı düşünüyorumCanım detaylı ultrason güzel gecti anlaşılankeske muayenede de verseymis bir iki usg görüntüsü zaten bir dünya para veriliyor detayli için birde resim mi vermediler kuruldum ben senin doktora
Fetal dna temiz çıktıysa amniyosentez icin neden sendn bu akdar imza falan istediler acaba.
Aslında doktorlar fetal dnaya da guvenmemeye basladilar da ses etmiyorlar bence..
Ne kadar sürdü usg ? Neler soyledi doktorun canim hersey yolunda mıymış
Aaaa o nasıl şey öyle yaaCanım benim ikili testim devlette oldu. Düşük risk çıkmasına rağmen amniyosentez istemiyorum yazdırıp imza aldı doktorum. Sanırım prosedür gereği yapıyorlar