2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kuruluk icin aci cekeceginize esiniz de siz de ya dus alin, ya o bolgeyi yikayin su ile islak olunca acimaz,sizi olmaz. Krem kimyasal mantara sebep olabiliyor. En iyisi dustan sonra yapmak.

Ama dışının ıslak veya kuru olması önemli değil ki, önemli olan içi. İçinin yıkanması da pek mümkün değil çünkü vajinal duş asla önerilmiyor; ne hamilelikte ne de normal zamanlarda. Ph dengesini bozduğu için mantar başta olmak üzere bir sürü enfeksiyona sebep oluyor. Keza senin de dediğin gibi kremler de mantar ve dahi tahriş, kaşıntı, enfeksiyon vs sebebi.

Bence kuruluk varsa istek yoktur istek yoksa da zorlamayın arkadaşlar. Tahriş olduğunuz, tahribat aldığınızla kalırsınız. Nacizane fikrimi belirtmek istedim.

Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti
Hep boyle dikmi duruyor .ofiyata cok sacma degilmi ya tam yatmasi daha kullanisli olurduo_Obende ayni marka dusunuyordum.

Bebeğin kıyafetlerini yıkayan arkadaşlar ? Ne kullandınız ? Ben bugün dalinin sabun tozunu aldım ama makinada kullanmayı bilmiyorum , leke yapıyormuş da bilmem ne ?? Biri akıl versin bana :KK17:

Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım az daha dayanıp evlerinde otursalar keşke
Amann nerde. Gercekten alistim artik ama yine de sinir stres yapiyorum. İnanir misin misafir nevresim takimlarimi kendi kullandigimi gunluk nevresim takimlarindan daha sık yikiyorum.

Suavinex Can'ım. Bana da hediye geldi. Araştırdım biraz. Başka alırım diye düşünmüştüm. Hiç duymamıştım ama çok tavsiye edilen bir markaymış. Yorumlarına bak istersen sen de.
Bakiyim canim cok sirin duruyolar.
Yok değil canım bir küçüğü 60ml o çok küçük arkadaşım bana bunun fotosunu 500lük su şişesinin yanına koyarak atmıştı büyüklüğünü görmem için silmişim sen bugün sipariş vermeyeceksen ben sana gelince fotoğraf atayım karşılaştırma şansın olur
Yok canim kucukse Ben 120 ml aldim zaten .kucugunden hic almiyim ozaman bu yeter .
Bebeğin kıyafetlerini yıkayan arkadaşlar ? Ne kullandınız ? Ben bugün dalinin sabun tozunu aldım ama makinada kullanmayı bilmiyorum , leke yapıyormuş da bilmem ne ?? Biri akıl versin bana :KK17:
Dalini kullanmadim ama digerlerini kullandim leke vs olmadi .normal deterjan gb kullanmistim.

Ee onun kolayı var, sen yanımda olmayınca korkuyorum, bazen suya falan ihtiyacım oluyor ben alamıyorum, seni yanımda görmeyince panikliyorum falan diyeceksin :KK53: benim ellerimde sinir sıkışması var, iki bileğime de atel takıyorum yatarken o yüzden ne üstüm açıldığında yorganı örtebiliyorum ne de susasam biri vermeden su içebiliyorum. Benimki kaçamıyor o yüzden :KK70:
Yok canim ya, ben evlendigimizden gunden beri her isimi kendim yaparim huy iste, hic minnet etmem kotu alistirdim tabi yemez onu komik gelir. Hatta esim araba kullanamiyor geriliyor tatile, muglaya kadar uzun yola ben kullanirim. Hamilelikte yeni yeni ogreniyorum nazlanmayi o da agir kaldirmayim diye copu atiyor, pazara gidiyor okadarcik. Gene yemegimi falan hic aksatmadan isten gelip hergun hazirlarim .nasil alistirirsan oyle gidiyomus esleri bilemedim

Ben Dalan roxi kullandım oglunada onu kullanmistim konusunda hoşuma.gidiyo

Ben hacisakirin sabun tozunu sicak suyla karistirip makinenin gozune sivi sekilde koydum 40 derecede yikadim sonra bi daha durulama yaptm cunku arkadaslarim dalin roxy dalan tum sabunlar kiyafette kalabiliyor goruntu olarak degil ama toz olarak dedi alerji falan yapmasin diye boyle yaptm iki kez durulama yapinca icim rahat etti

Bende dalan roxi aldım ama henüz yıkamadım
Bakiyim canim cok sirin duruyolar.

Yok canim kucukse Ben 120 ml aldim zaten .kucugunden hic almiyim ozaman bu yeter .

Dalini kullanmadim ama digerlerini kullandim leke vs olmadi .normal deterjan gb kullanmistim.

Ben Dalan roxi kullandım oglunada onu kullanmistim konusunda hoşuma.gidiyo

Ben hacisakirin sabun tozunu sicak suyla karistirip makinenin gozune sivi sekilde koydum 40 derecede yikadim sonra bi daha durulama yaptm cunku arkadaslarim dalin roxy dalan tum sabunlar kiyafette kalabiliyor goruntu olarak degil ama toz olarak dedi alerji falan yapmasin diye boyle yaptm iki kez durulama yapinca icim rahat etti
sağolun kızlar sanırım su ile eritmek en akıllıcası olur , ek durulama da yaparım kalıntı kalmaz böylelikle:KK200:

Açlık tokluklarım çok iyi çıktı 5-6 defa ölçtürdüm deli gibi yediğimde bile 127 çıkmıştı geçen açlık da 75 çıkmıştı inş bişey olmaz
Benim annem şeker hastası o sebeple ben devamlı ölçerdim bende hiç 90 ın üstünde görmemiştim canım. İnşallah bişey yoktur ama bence yükleme yapmanda fayda var. Çok zor değil zaten

Ben dalının sıvı deterjaniyla yıkadım cnm. Roxy toz deterjan da aldım ama kullanmadim

@tired cim bende katılıyorum toist e kendini bu kadar yıpratma yazık. Kaçamak yaptığında şekerin çıkıyor mi hemen ölçümlerde. Zaten yiyemiyorsun ve yürüyüş yapıyorsun. Aslen az yemek daha sağlıklı midelerimiz küçülüyor bu bizi rahatsız etmeye başlayacak az az ama sık yemek en iyisi.
@arpasuyu canim bende sonuç gösterirken ağlamaya başladım. Oradan çıkıp dahiliyeye gittiğimde o doktorun karşısında da ağladım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu üzüntüler de bebisimizi etkiliyor sende benim gibi çok tatlıya düşkün değilsin bebeğimiz için sağlıklı beslenicez gerisini Allah a bırakacağız.

Bu kitapçıkta kuru üzümü falan yasaklamış ama ben her sabah yiyordum ne yapsak acep kuru kayısı uzum tahin pekmez sizinle yollarımız burada ayrılıyor mu demem mi lazim
Canım bana diyetisyen kuru üzüm kuru incir cennet hurması muz kavun gibi meyveleri yeme dedi. Kuru kayısı ve kuru hurma içinse bir porsiyon meyve yerine bunlardan 1 tane yiyebilirsin dedi. Bu arada bir porsiyon meyveye çok dikkat etmek lazım ufacık bir elma bile bazen 1 porsiyonu geçiyor. Ben gram usulü hesaplıyorum.

canım senin açlık tokluk değerlerin süper, sen neden bu kadar stres yapıyorsun ki? ben şeker hastasıyım, benim şekerim 200'ü görüyor bazen, inan ben bile o kadar stres yapmıyorum. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. keşke herkeste seninki gibi olsa değerler. sana tavsiyem biraz içini ferah tut, yürüyüş de yapıyormuşsun, hem stres de şekeri etkiler aklında olsun
Canım peki bebeğin durumu nasıl kilosu falan şeker bebekte iriliğe sebep olur deniyor ya sende bu durum nasıl.

Allahım bu hamilelik beni çürüttü resmen. Oğlumda hic bir sorun yaşamamıştım ama bu kız beni kocatti resmen. Gebelik şekeri çıktı sağ elimde karpal tünel sendromu oldu bugün varislerimin de şiştiğini farkettim doğuma kadar bakalım daha ne çıkacak
Karpal tunel bende de var. Siz ne yapıyosunuz bunun için ne dedi doktorunuz?

Back
X