Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Aşkım evet ben aktif kullanıyorum bir gün bio oil, bir gün lierac şeklinde, sen başladın mı?
Yok kuzum ben henüz baslamadim. Ama başlayayım diyorum artık. Göğüslerde de kaşınma var bende. Galiba komple lierac ve hindistan cevizi yagina bulanacagim bende

ayy doğru oralar sıcaktı demi🧐 benim buralar soğuk bir aydır🤣
kız uyku tutmadı benide😏

yaa bu kız aynı ben gece kuşu🤣
Evet bizim buralar yaniyor. Gündüz baya bir sel felaketi oldu resmen ama yagmur durduktan sonra sanki hic yagmamis gibi sicak buhar oldu resmen. Hala da serinlik tam yok. Uykum açıldı iyice nasil uyuyacaksammmm😁 bana ninniii lazimm

Evet bizim buralar yaniyor. Gündüz baya bir sel felaketi oldu resmen ama yagmur durduktan sonra sanki hic yagmamis gibi sicak buhar oldu resmen. Hala da serinlik tam yok. Uykum açıldı iyice nasil uyuyacaksammmm😁 bana ninniii lazimm
sana bir ninni önercem şimdi bunu dinle hatta bebişinede ilerde dinlet benim oğlan kac gündür bunu dinliyerek uyuyor😍

şuanki keyfim böyle benim battaniye + kızım🌼🤍 babylovee babylovee

Eklentiler

• IMG_0251.webp
    IMG_0251.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bu batma hissi sağ tarafta ve uzun süreli mi oluyor beni uykumdan uyandırdı çok tuhaftı uzun süreli 1-2 dk kesıntısız oldu tanımlayamıyorum çok tuhaftı sağ bacağım da da sonra çekme gibi oldu ne kaldırabildim ne indirebildim kasılma değildi veya farklı bir kasılmaydı hayatımda yaşamadığım 2 kere tekrarladı bu durum hastaneye gidecektik ama kendime tarif edemiyorum doktora nasıl anlatacağımı bilemedim

Benim 2 gece karnim cok agridi kanama lekelenme yok doktor kullan iyi gelecek dedi neyden kaynakli demedi ikili testimde normalmis
Anladım canım bebeğinin sağlığı iyiyse endişe etme. Biraz dinlenmeyle ilaçla herşey yoluna girer inşallah. Çok dikkat et dualarımız seninle 🙏🏼♥️

Back
X