- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.881
Ben cift kisilik kalin bir battaniyeyi rulo yapiyorum. Bir tarafimda o oluyor. Gece ates bastiggi icin yorganla ortulemiyorum. Yorgani da esimle kendim arasina sikistiriyorum. Kafamin altina da iki yastik(gerci bugun boynum tutulmus fenayim) oh mis. Basta ben de almaya yeltendim bu yastiklardan. Ama ben esya fazlaligindan nefret ediyorum. Dogumdan sonra napacam bunu diye almaktan vazgectim. İdare ediyorum. Almayi dusunmuyorsan battaniyeyi rulo yapip kullanmayi dene.Kızlar selam, birşey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Sırt ağrılarından uyuyamadığımı daha öncede yazmıştım burda ama bu ara çok şiddetlendi ne şekilde yattıysam olmadı yere yattım kanepeye yattım yastıklarla boğuşmaktan çok sıkıldım artık sinirlerim altüst oldu. Daha önce belki kullanan olmuştur. Resimde ekliyorum belki kullananız vardır.
Ben aventin pp sini aldim bir tane. 125 ml. Camlar nedense kullanisli gelmiyor bana cok ağır. Cocugun eli tutmaya baslayinca eline almak isteyecek belki kendi tutup icmek isteyecek. Yuzune duserse valla morartır yuzunu.Biberonlara bakıyorum ilk çocukta cam gece elimden kayıp kırılmıştı sonra PP olanlardan almıştık Dr. Brown unu ama kullandıkça plastiği rengi değişmişti, temizliğide zordu . Aventin doğal akışlı biberonu çıkmış borusu falan yok hava deliği var sadece , karar veremedim her ikisinide alıcam sanırsam Aventi cam 120+ Dr brown 120 PP
Ben de bun benzer seyler bacaklarimda var. Ama hic yag krem vs surmuyorum. Bana da kuruluktan oluyormus gibi geliyorKızlar iç kollarımda küçük küçük sıktığımda içinden yağ çıkan sonra kaşınan şeyler çıktı nedir bunlar acaba çokmu yağ sürüyorum kendime sizde varmı