2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam, birşey sormak istiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı? Sırt ağrılarından uyuyamadığımı daha öncede yazmıştım burda ama bu ara çok şiddetlendi ne şekilde yattıysam olmadı yere yattım kanepeye yattım yastıklarla boğuşmaktan çok sıkıldım artık sinirlerim altüst oldu. Daha önce belki kullanan olmuştur. Resimde ekliyorum belki kullananız vardır.
Ben cift kisilik kalin bir battaniyeyi rulo yapiyorum. Bir tarafimda o oluyor. Gece ates bastiggi icin yorganla ortulemiyorum. Yorgani da esimle kendim arasina sikistiriyorum. Kafamin altina da iki yastik(gerci bugun boynum tutulmus fenayim) oh mis. Basta ben de almaya yeltendim bu yastiklardan. Ama ben esya fazlaligindan nefret ediyorum. Dogumdan sonra napacam bunu diye almaktan vazgectim. İdare ediyorum. Almayi dusunmuyorsan battaniyeyi rulo yapip kullanmayi dene.
Biberonlara bakıyorum ilk çocukta cam gece elimden kayıp kırılmıştı sonra PP olanlardan almıştık Dr. Brown unu ama kullandıkça plastiği rengi değişmişti, temizliğide zordu . Aventin doğal akışlı biberonu çıkmış borusu falan yok hava deliği var sadece , karar veremedim her ikisinide alıcam sanırsam Aventi cam 120+ Dr brown 120 PP
Ben aventin pp sini aldim bir tane. 125 ml. Camlar nedense kullanisli gelmiyor bana cok ağır. Cocugun eli tutmaya baslayinca eline almak isteyecek belki kendi tutup icmek isteyecek. Yuzune duserse valla morartır yuzunu.
Kızlar iç kollarımda küçük küçük sıktığımda içinden yağ çıkan sonra kaşınan şeyler çıktı nedir bunlar acaba çokmu yağ sürüyorum kendime sizde varmı
Ben de bun benzer seyler bacaklarimda var. Ama hic yag krem vs surmuyorum. Bana da kuruluktan oluyormus gibi geliyor :D

50 kiloyu nasıl verdin.. ben bi ara kalori sayarak ve burada ki bir grupta 16 kilo vermiştim ama spor yaparak verdiğim için sporu biraktigimda aynen geri aldım.. şimdi hamilelikle birlikte tam 110 kiloyum.. burdan yola çıkarak ne çok ortak yönümüz varmış deyip senin gibi 50 kilo versem çok süper olur..

Canm kilolariniza dikkat edin Allah korusun dogumda da sıkıntı olabiliyor . Ben haziran annesiyim hic kilo almadm daha

Bende sivilce yok ama leke çok var gıcık oluyorum aynaya baktığımda o yüzden devamlı fondöten sürüyorum nasıl geçer bilmiyorum.

Canim ilk doğum sonrası çatal korkum başladı. O kanamayı 1 aya yakın çektim ama inatla gitmedim. Eşim de artık neden oluyor diyip evham yapınca korka korka randevu aldım ama bir baktım hamileyim. Neden oldugunu bende cok merak ediyorum hicbir fikrim de yok. Hani catlama kanamasi desem o kadar fazla olmaz diye dusunuyorum. Artık doğum sonrasına bakıcam neden diye çünkü gerçekten eziyet benim için ilişki. Halbuki çok güzel bir eylem olması gerekmez mi.
rahimde yara olunca da kanama oluyormuş, yakma dondurma gibi yöntemleri var. inşallah çözümü ilaçla geçebilicek birşeydir.

Yaw bebeğinin kafa çapım2-3 hafta önde giden varmı? Benim çocuk koca kafalımı olacak :KK43:
Benimkide önden gidiyo ama sadece kafa değil diğer ölçümler de ileri. Ama fl ve bpd ölçümü dediğin gibi 2 3 hafta ileri benimde.

Eklentiler

• 5211E478-DA90-460E-9057-B67A99D632CE.webp
    5211E478-DA90-460E-9057-B67A99D632CE.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.

Kızlar bu arada 2 hafta önce devlette yaptırdığım tahlilleri götürmüştüm idrar yolu enfeksiyonu vardı doktor tekrar yapalım antibiyotik vermeyelim hemen dedi tahlil yapıldı, geçmiş...her gün 1 kase yoğurt yiyorum 1 büyük bardak kefir içiyorum ve bolca su...
Benimde varmis bol su ic antibiyotik vermeyecegim dedi.

Daha besiğimiz arabamız alınmadı ama oyuncaklarimiz hazır teyzoslar:))Eki Görüntüle 2114788
Gule gule kullansin Allahim cok ciciler
Kızlar iç kollarımda küçük küçük sıktığımda içinden yağ çıkan sonra kaşınan şeyler çıktı nedir bunlar acaba çokmu yağ sürüyorum kendime sizde varmı
Canim doktora bi sor alerji gb duruyor..
Kollarinada suruyormusunki

Ya ne olduğunu tam bilmiyorum sivilce gbi ama benim de sırtımda buna benzer şeyler çıktı gemde baya . Ben ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama gül suyundan o hmn kuruttu tabi düzenli kullanmadığım için hala duruyo izi ama düzenli kullansam geçerdi

Benimde varmis bol su ic antibiyotik vermeyecegim dedi.

Gule gule kullansin Allahim cok ciciler

Canim doktora bi sor alerji gb duruyor..
Kollarinada suruyormusunki

Tatlıyı çok yiyiyorum ondan heralde ... normalde kollarıma özel olarak sürmüyorum yağıda elimde kalanı dirseğime falan sürüyorum acaba mı dedim

Ya ne olduğunu tam bilmiyorum sivilce gbi ama benim de sırtımda buna benzer şeyler çıktı gemde baya . Ben ayva çekirdeğinden jel yapmıştım ama gül suyundan o hmn kuruttu tabi düzenli kullanmadığım için hala duruyo izi ama düzenli kullansam geçerdi

Ayva çekirdeğine su yerine gül suyu değilmi... ayva çekirdeklerimde az kıtamıyorum harcamaya :halay:

Ayva çekirdeğine su yerine gül suyu değilmi... ayva çekirdeklerimde az kıtamıyorum harcamaya :halay:
Ewet gül suyu daha iyi ayva varken almaya devam et :) bnde buzluğa attım hep yaptığın jel baya gidiyo zayen ben yüzüme düzenli kullandığımda eski sivilce lekelerini bile geçiriyo şıan yüzüme kullanıyorum iki hafta da bir de göğüs ucuma

Birikmiyor ki mübarek! Ben heralde kasim araliktan beri topluyorum ve evde ayva eksik olmaz severiz yani. Daha bir cay bardagini doldurmaz biriktirdiklerim.
Canım benm o kadar bile yoktur ama on tane ayva çekirdeğine bi çay bardağı gülsuyu koydum ben bi de ben bi hafta beklettim ağzı kapalı . Şuan yirmi günü geçmiştir yapalı hala yarısı duruyo

Benimkide önden gidiyo ama sadece kafa değil diğer ölçümler de ileri. Ama fl ve bpd ölçümü dediğin gibi 2 3 hafta ileri benimde.
Biz bugün kontroldeydik ve o 2-3 hafta önde olması yok artık 5-6 gün önde sadece...1220 gr dedi...diyet falan derken iyi mi oldu yani şimdi bu bebek besleniyor mu bilemedim

Daha besiğimiz arabamız alınmadı ama oyuncaklarimiz hazır teyzoslar:))Eki Görüntüle 2114788
Yaa çok tatlılar. Ben de dün düşündüm oğluşumun hiç oyuncağı olmayacak birşey almadık diye. Tabi ben almaya kalksam eşim be gerek var şimdiden diye bıdı bıdı ederEn Büyük KK

Kizlar onumuzdeki hafta 4-5 saatlik bir yolculuga cikabilirim. Doktor randevum olmadigi icin ona soramam. Gidersem yolcu otobusleri ile gidecegim. Sizce bir sakıncasi olur mu? Benim tek endisem ates basmasi, bunalma ve tuvalet olur.
Can'ım gitmek zorunda mısın? 4-5 saat az değil gibi. Tabi yine dr daha iyi ama. Ne olur ne olmaz
:(

Canim ilk doğum sonrası çatal korkum başladı. O kanamayı 1 aya yakın çektim ama inatla gitmedim. Eşim de artık neden oluyor diyip evham yapınca korka korka randevu aldım ama bir baktım hamileyim. Neden oldugunu bende cok merak ediyorum hicbir fikrim de yok. Hani catlama kanamasi desem o kadar fazla olmaz diye dusunuyorum. Artık doğum sonrasına bakıcam neden diye çünkü gerçekten eziyet benim için ilişki. Halbuki çok güzel bir eylem olması gerekmez mi.
Tabi ki öyle. Neden acı çekesin ki :(
İnsanı soğutan bir durum. Yani önceden olmayıp da sonradan ortaya çıkan birşeyse illaki bir nedeni olmalı. Ya da dua edelim Doğumla beraber ne varsa temizlensin vücudun bir daha yaşama inş.

Biz bugün kontroldeydik ve o 2-3 hafta önde olması yok artık 5-6 gün önde sadece...1220 gr dedi...diyet falan derken iyi mi oldu yani şimdi bu bebek besleniyor mu bilemedim
Ne zamandır diyettesin peki benim randevuma daha var 3 martta gideceğim bakalım normale dönecek mi. Bir de beslenmesiyle ilgili problem olacagını düşünmüyorum benim diyetimde et süt yumurta balık bakliyat sebze meyve her sey var. Sadece beyaz unla yapılmış ve şeker içeren gıdalar yok. Yani diğerlerinden bebek alacagını alıyodur bence

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarında rahimde aşağı doğru bir çekilme olur kasıklara iğneler batar ya bugün onları yaşıyorum tekrar. Sizlerde de var mı bu durum? Adet olur da sökülemez ya insan öyle bir sızı var içerde :(

Back
X