- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
- #26.301
Selam güzel anňler ben ev tasidim bu halimle her yerim şiş baya ayaklar eller .. kirsehire taşındık. Kilo olaraktan 58.5 dan 75 e cikmisim çok da yiyorum ya bı ben miyim bu kadar alan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim doktorum medicana da ama ettik life diye bi yerde de calışıyor medicana renkli vermiyor etik life veriyor her gittiğimdeEski mesajlardan gordum bende benim hastane her gittigimde kontrolden sonra acip izletiyor ve renkli resim beriyor demişler.. ama tabi tarih 2012sordum neresi diye umarım hala siteyi kullanıyordur ve geri dönüş yaparsa buradan yazarım bende..
Canım el ayak şişliklerine dikkat et, beni doktor ödem konusunda uyardı. Tansiyona bağlı ise ödem mutlaka önlem alınması gerekiyor.Selam güzel anňler ben ev tasidim bu halimle her yerim şiş baya ayaklar eller .. kirsehire taşındık. Kilo olaraktan 58.5 dan 75 e cikmisim çok da yiyorum ya bı ben miyim bu kadar alan
Istanbul liv 530 muayene ücreti doğumda yanlış hatırlamıyorsam 20kusurdu.. Burasi çok pahalı.. Bence çok sanslisinizAnkara liv hospital.muayene 215 civarı sanırım şuan.ben doğum paketi yaptırmıştım o yüzden muayenelere ücret ödemiyorum şuan
Muayene ücretleriniz nasıl peki..benim doktorum medicana da ama ettik life diye bi yerde de calışıyor medicana renkli vermiyor etik life veriyor her gittiğimde
Hastane seçerken eve yakın olmasi birde yeni dogan bakım ünitesi olup olmamasına dikkat et canim.Ben sariyerdeyim ;( bayağı uzak buradaki hastanelerde fiyat olarak almış başını gidiyor..
Bende baktım geçen gün mart anneleri bile çok iyi gidiyor maşallah... Bizde öyle olucaz canım toparlıcaz İnşallahBismillah canım inşallah güzel geçer gerçekten korkmalı endişeli dönemler başladı biz de grup olarak hızlı bir giriş yaptık. Arada Nisa’n annelerine bakıyorum daha rahat ve sakin grup sanki.
En güzel dua birbirimize yaptığımız dua çok şükür sırtımız yere gelmez hepimizin yavruları sırayla sağlıkla gelecek inş...
her ay çift çizgi bekleyenler hüsrana uğrayanlar var Allah yardımcıları olsun...
Canim eve yakın hastanelerin hepsinde yenidoğan yoğun bakım var fakat ücretler uçuk.. Liv acıbadem amerikan hast. Etrafımdakiler bunlar diğerleri uzak.. Ya devlet olacak ya da böyle çıta üstü hastane.. Araba yok çünkü taksiyle biryere kadar.. Ne yapacağımı şaşırdım son anda hastane değiştirme kararı aldım bakalım hayırlısı..Hastane seçerken eve yakın olmasi birde yeni dogan bakım ünitesi olup olmamasına dikkat et canim.
Bazen yerini sevmiyor. Ben bir kok almistim kucucuktu. Masallah 6 kök verdi zamanla. Kocaman oldu. Ben bunlardan 3 tanesini ayri saksiya alip teyzeme verdim. Malesef onda hic yasamadi. Bendekinin hala masallahi var. Ayda bir veya iki ayda bir mutlaka ortasindan yeni dalı cikar.
Zor gerçekten insallah gönlüne göre bulursun.Canim eve yakın hastanelerin hepsinde yenidoğan yoğun bakım var fakat ücretler uçuk.. Liv acıbadem amerikan hast. Etrafımdakiler bunlar diğerleri uzak.. Ya devlet olacak ya da böyle çıta üstü hastane.. Araba yok çünkü taksiyle biryere kadar.. Ne yapacağımı şaşırdım son anda hastane değiştirme kararı aldım bakalım hayırlısı..
aynı yerde on dakika falan aynı aralıklarla pıt pıt kalp atıyo gibi olmuştu bende. internetten bakınca hıçkırık olduğunu anladım.Yaa Can'ım nasıl hissediyorsunuz hıçkırığı ben de çok merak ediyorum.![]()
şeker falan çıkmadıysa endişe etme, verirsin. sağlıkla doğsun bebişler de hep beraber diyet bölümüne taşınırızSelam güzel anňler ben ev tasidim bu halimle her yerim şiş baya ayaklar eller .. kirsehire taşındık. Kilo olaraktan 58.5 dan 75 e cikmisim çok da yiyorum ya bı ben miyim bu kadar alan
ben Ankarada’yım, profa 300 tl veriyorum her muayenede, 530 daIstanbul liv 530 muayene ücreti doğumda yanlış hatırlamıyorsam 20kusurdu.. Burasi çok pahalı.. Bence çok sanslisiniz
Evet ayaz yediyse ondannolabikir, bir daha ki sefere mutfaginda tut ben hep mutfakta tutuyorum. Yüzüm icin almistim ama acikcasi duzenli kullanmadim. Arada sirada derin cilt bakimi yaptigimda bir yaprak kopartiyorum. Bir kasik bal ile karistirip yuzume maske yapiyorumZ yumusacik oluyor. Duzenli yapsam belki leke ve sivilcelere de iyi gelirdi ama dedigim gibi hic duzenli kullanmadim.Ay ne güzel canim. Biraz havalar ısınsın yeni birtane daha alicam. Dışarıda bırakmıştım o günlerde ayaz oldu acaba o yüzden mi kurudu diyorum.
Sen ne için kullanıyorsun. Yüz lekelerine gerçekten ise yarıyor mu
Konu basligi guncellensin. 2018 mayis anneleri cocuk buyuturken kendileri kucukuyorşeker falan çıkmadıysa endişe etme, verirsin. sağlıkla doğsun bebişler de hep beraber diyet bölümüne taşınırız![]()
Onceden oynardi hic durmazdi simdi kesildi .Hareketleri de az mı acaba senin Bebişin.
Canim eve yakın hastanelerin hepsinde yenidoğan yoğun bakım var fakat ücretler uçuk.. Liv acıbadem amerikan hast. Etrafımdakiler bunlar diğerleri uzak.. Ya devlet olacak ya da böyle çıta üstü hastane.. Araba yok çünkü taksiyle biryere kadar.. Ne yapacağımı şaşırdım son anda hastane değiştirme kararı aldım bakalım hayırlısı..