2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gunaydin kizlar herkese mutlu pazarlar
Benim bu hafta hep yorgunlukla gecti Cok cabuk yoruluyorum artik
Bir iki gun adet sancisi gibi cok hafif seyler oldu Cok kisa sureli oldu bunlar Doktoru aradik eger uzun sureli olur ve gecmezse gelin bakalim Bu haftalarda hafif olmasi normal dedi

Eski mesajlardan gordum bende benim hastane her gittigimde kontrolden sonra acip izletiyor ve renkli resim beriyor demişler.. ama tabi tarih 2012:kahve: sordum neresi diye umarım hala siteyi kullanıyordur ve geri dönüş yaparsa buradan yazarım bende..
benim doktorum medicana da ama ettik life diye bi yerde de calışıyor medicana renkli vermiyor etik life veriyor her gittiğimde

Selam güzel anňler ben ev tasidim bu halimle her yerim şiş baya ayaklar eller .. kirsehire taşındık. Kilo olaraktan 58.5 dan 75 e cikmisim çok da yiyorum ya bı ben miyim bu kadar alan
Canım el ayak şişliklerine dikkat et, beni doktor ödem konusunda uyardı. Tansiyona bağlı ise ödem mutlaka önlem alınması gerekiyor.

Ankara liv hospital.muayene 215 civarı sanırım şuan.ben doğum paketi yaptırmıştım o yüzden muayenelere ücret ödemiyorum şuan
Istanbul liv 530 muayene ücreti doğumda yanlış hatırlamıyorsam 20kusurdu.. Burasi çok pahalı.. Bence çok sanslisiniz

Bismillah canım inşallah güzel geçer gerçekten korkmalı endişeli dönemler başladı biz de grup olarak hızlı bir giriş yaptık. Arada Nisa’n annelerine bakıyorum daha rahat ve sakin grup sanki.
Bende baktım geçen gün mart anneleri bile çok iyi gidiyor maşallah... Bizde öyle olucaz canım toparlıcaz İnşallah

En güzel dua birbirimize yaptığımız dua çok şükür sırtımız yere gelmez hepimizin yavruları sırayla sağlıkla gelecek inş...

Amin canim Inşallah tüm dualarımız kabul olur

her ay çift çizgi bekleyenler hüsrana uğrayanlar var Allah yardımcıları olsun...

Doğru söylüyorsun canim arkadaşım umarım en yakın zamanda çift çizgiyi görür tüm isteyen ciftler

Hastane seçerken eve yakın olmasi birde yeni dogan bakım ünitesi olup olmamasına dikkat et canim.
Canim eve yakın hastanelerin hepsinde yenidoğan yoğun bakım var fakat ücretler uçuk.. Liv acıbadem amerikan hast. Etrafımdakiler bunlar diğerleri uzak.. Ya devlet olacak ya da böyle çıta üstü hastane.. Araba yok çünkü taksiyle biryere kadar.. Ne yapacağımı şaşırdım son anda hastane değiştirme kararı aldım bakalım hayırlısı..

Bazen yerini sevmiyor. Ben bir kok almistim kucucuktu. Masallah 6 kök verdi zamanla. Kocaman oldu. Ben bunlardan 3 tanesini ayri saksiya alip teyzeme verdim. Malesef onda hic yasamadi. Bendekinin hala masallahi var. Ayda bir veya iki ayda bir mutlaka ortasindan yeni dalı cikar.

Ay ne güzel canim. Biraz havalar ısınsın yeni birtane daha alicam. Dışarıda bırakmıştım o günlerde ayaz oldu acaba o yüzden mi kurudu diyorum.
Sen ne için kullanıyorsun. Yüz lekelerine gerçekten ise yarıyor mu

Canim eve yakın hastanelerin hepsinde yenidoğan yoğun bakım var fakat ücretler uçuk.. Liv acıbadem amerikan hast. Etrafımdakiler bunlar diğerleri uzak.. Ya devlet olacak ya da böyle çıta üstü hastane.. Araba yok çünkü taksiyle biryere kadar.. Ne yapacağımı şaşırdım son anda hastane değiştirme kararı aldım bakalım hayırlısı..
Zor gerçekten insallah gönlüne göre bulursun.

Selam güzel anňler ben ev tasidim bu halimle her yerim şiş baya ayaklar eller .. kirsehire taşındık. Kilo olaraktan 58.5 dan 75 e cikmisim çok da yiyorum ya bı ben miyim bu kadar alan
şeker falan çıkmadıysa endişe etme, verirsin. sağlıkla doğsun bebişler de hep beraber diyet bölümüne taşınırız :halay:

Istanbul liv 530 muayene ücreti doğumda yanlış hatırlamıyorsam 20kusurdu.. Burasi çok pahalı.. Bence çok sanslisiniz
ben Ankarada’yım, profa 300 tl veriyorum her muayenede, 530 da :duduk: 20 bin de çok fazla, her özel hastanenin yaptığı işlem kullandığı malzeme aşağı yukarı aynıdır, kuş mu konduruyo ki bunlar. Allah yardımcımız olsun, insafsızların eline düşürmesin inşallah.

Ay ne güzel canim. Biraz havalar ısınsın yeni birtane daha alicam. Dışarıda bırakmıştım o günlerde ayaz oldu acaba o yüzden mi kurudu diyorum.
Sen ne için kullanıyorsun. Yüz lekelerine gerçekten ise yarıyor mu
Evet ayaz yediyse ondannolabikir, bir daha ki sefere mutfaginda tut ben hep mutfakta tutuyorum. Yüzüm icin almistim ama acikcasi duzenli kullanmadim. Arada sirada derin cilt bakimi yaptigimda bir yaprak kopartiyorum. Bir kasik bal ile karistirip yuzume maske yapiyorumZ yumusacik oluyor. Duzenli yapsam belki leke ve sivilcelere de iyi gelirdi ama dedigim gibi hic duzenli kullanmadim.

Canim ne tarafta oturuyosun sen. Sisli de fln ozel hastane var baya. Uzak ama bana sana yakin sanki

Back
X